• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menümü de yazayım sabah 8 3 kuru kayısı saat 11gibi kahvaltı 1 yumurtadan omlet 5zeytin salata küçük bi dilim kepekli ekmek saat 3 bi fincan dibek kahvesi 5 te akşam yemegi 3 parça tavuk kebap(kucuk) salata ve 1 bardak ayran

Yok orda hiç yarismadim ben bu takım kapanınca öyle kaldı
Bi bakayım durumuna cnm
Aksam niye olmamış çok mu yemişim gece benim ki çok uyanıyor daaha az da yiyebilirdim bu defa bebişim aç kalır süt olmaz diye yedim .yanlismi dusunuyorum
Çünkü
Hep karbonhidrat almıssın
Az yemişsin ama anında yakılacak seyler yemişsin
Vüxutta yağdan değil yediklerini yakmıstır
Karbonhidratı azaltarak sebze ve proteinle karnını doyurmalısın
sahgull sahgull kaptanım cezayı yarın yapayım sünnet var oraya gidip geldim şimdi de akşamına hazırlık başlıcak 3 çocukla zor oluyo
Tamam cnm
Menülerimi yazayım
Saat 9.30
2 haşlama yumurta
Az peynir zeytin domates ceviz
1 wasa
Çay

Saat 12.30
İki kepçe kadar nohut yemeği
Cacık
Acı biber
Wasa

Saat 18
3 kaşık tarhana
4-5 parça kuşbaşı et haşlama
Ezme

Saat 20
Bi kaç parça hindistan cevizi

30 dk yürüyüş
Su 2.5 litre
Afiyet olsun kedicik
sahgull sahgull piknik nasıldı gaptan gel gari ?:21:

ervanazlim ervanazlim bacım tüm yaz kışa hazırlık kışın da yaza hazırlık yapıyon yeter bacım:kk77:

sleepy angel sleepy angel kesin bişey yiyon anam sen:KK8:

Hepfitim Hepfitim ya kocan evde giremiyon ya da yedin yumdun giremiyon :KK53:

murya07 murya07 S Salty pretty_rose pretty_rose kızlar nerdesiniz ??

Geldim geldimm
Güzeldi gezdik geldik cnm

Turşuyu nasıl yapıyosun canım ya bi kez denedim hiç olmadı berbat manasız bi tadı vardı
Sanırım 3-4 litrelik bidondu salatalık havuç doğradım 2 su bardağı sirke koydum bir avuç Kaya tuzu koydum üzerine su ekledim... 5-6 başta sarımsak koydum ay inşallah olur 🙈 limon tuzu limon koymadım 😞

menumu yazayim dayagimi yiyim
sabah 1 kase musli
1 muz

sutlu kahve
2 wasa arasi 1 tk fistik ezmesi

ogle
yesil mercimek yarim tabak 2 kasik yogurt

ara
1 dlm kek
sutlu kahve

aksam
2 wasa arasi beyaz peynir
cay

armut

su 1.5 lt

menumu yazayim dayagimi yiyim
sabah 1 kase musli
1 muz

sutlu kahve
2 wasa arasi 1 tk fistik ezmesi

ogle
yesil mercimek yarim tabak 2 kasik yogurt

ara
1 dlm kek
sutlu kahve

aksam
2 wasa arasi beyaz peynir
cay

armut

su 1.5 lt
Keki götürmüşsünnn
Kedicik cezayı sen kes Lusi Lusi

Sismaniye Sismaniye canım benim ulu plates tanrısı hala evdeyse yarım saat ellerinden öper :KK200: :KK53: yoksa 4 mile leslie :21:
sleepy angel sleepy angel senin ceza nerde canım 45 dk bekliyorum düğünlerden başını alırsan :KK70:

murya07 murya07 canım tatlımm cezanı gerçekleştirmedin henüz unuttum mu hayır ama faize bindi lütfen 1.5 saat spor yap ve beni etiketle :KK37:

Sismaniye Sismaniye canım benim ulu plates tanrısı hala evdeyse yarım saat ellerinden öper :KK200: :KK53: yoksa 4 mile leslie :21:
sleepy angel sleepy angel senin ceza nerde canım 45 dk bekliyorum düğünlerden başını alırsan :KK70:

murya07 murya07 canım tatlımm cezanı gerçekleştirmedin henüz unuttum mu hayır ama faize bindi lütfen 1.5 saat spor yap ve beni etiketle :KK37:
evde bu sefer de koridor a koydum
yarin yaparim :27:

Back
X