- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.084
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çocuğum var. Hamileyken başladı boşanma dava kocaman oldu oğlum:).hayırlı olsun gözün aydın. çocuk varmı onu görmek zorunda kalcakmısın
Özellikle bdv ye açmak istedim, derdim yok şükür, burda bana destek olanda oldu kafasına göre konuşanda:).
Sonuç olarak haklı davamı kazandım:) karşı tarafınki redoldu. Sizlerle paylaşmak istedim:)
Çok kötü günler geçirdim, büyük iftiralara maruz kaldım. Babam bile onlara inanıp bana sırtını döndü.yazınızı begendım ama bosanıldı bı yuva yıkıldı dıe degıl, mutlu oldugunuzu hıssettım
Senderr, az cok hatirliyorum konularini.
Bosanma surecin cetin mucadelelerle gecti ama sen hep dimdik durdun. Yeni hayatin apaydinlik olsun..
Amin kızlar:) çok mutluyum. Bundan sonra daha da iyi olur inşallah.@sender canım çok sevindim kazandın davanı kurtuldun ya
helal olsun oğluşunla musmutlu ömrün olsun inş....
sağlam dimdik durdun ayaktaAmin kızlar:) çok mutluyum. Bundan sonra daha da iyi olur inşallah.
Bundan sonra daha güçlü olucam eminim:)sağlam dimdik durdun ayakta
tırnaklarınla yeniden güzel bi hayat hazırlarsın kendine ben eminim
çok güçlüsün çünkü
Çok kötü günler geçirdim, büyük iftiralara maruz kaldım. Babam bile onlara inanıp bana sırtını döndü.
Bugün benim zaferim:)
anneler böyle oluyorlar kendi annemden biliyorumBundan sonra daha güçlü olucam eminim:)
Amin inşallah:)hayırlı olsun. çocuğunuzla mutlu bir ömrünüz olsun. her şey, tüm kötü günler geride kalsın artık.
Hayır canım henüz olmadı. Babamın bana aldığı arabayı sevgilisine hediye etmişti, mahkeme onun iadesine karar verdi mal olarak. Yüklü tazminat, yüklü nafaka, ve tabiki oğlumun velayetini aldım:).Ohh be, kendim kurtulmuşum gibi sevindim. Hadi gözünüz aydın :)
Mal paylaşımı falan oldu değil mi, kaçırıyordu sizden hatırladığım kadarıyla?
Çok teşekkür ederim:)Hakkınızda hayırlısı gözünüz aydın
Gözünüz aydın, kim tutar sizi!Hayır canım henüz olmadı. Babamın bana aldığı arabayı sevgilisine hediye etmişti, mahkeme onun iadesine karar verdi mal olarak. Yüklü tazminat, yüklü nafaka, ve tabiki oğlumun velayetini aldım:).
Şimdi öteki kadına tazminat davası,şerh olan mallarda mal davası, çeyiz davası açılacak. Daha işim bitmedi:)