3 yılın sonunda nihayet boşandım:))

Özellikle bdv ye açmak istedim, derdim yok şükür, burda bana destek olanda oldu kafasına göre konuşanda:).
Sonuç olarak haklı davamı kazandım:) karşı tarafınki redoldu. Sizlerle paylaşmak istedim:)

yazınızı begendım ama bosanıldı bı yuva yıkıldı dıe degıl, mutlu oldugunuzu hıssettım

@sender canım çok sevindim kazandın davanı kurtuldun ya
helal olsun oğluşunla musmutlu ömrün olsun inş....

Senderr, az cok hatirliyorum konularini.
Bosanma surecin cetin mucadelelerle gecti ama sen hep dimdik durdun. Yeni hayatin apaydinlik olsun..

Senderr, az cok hatirliyorum konularini.
Bosanma surecin cetin mucadelelerle gecti ama sen hep dimdik durdun. Yeni hayatin apaydinlik olsun..
@sender canım çok sevindim kazandın davanı kurtuldun ya
helal olsun oğluşunla musmutlu ömrün olsun inş....
Amin kızlar:) çok mutluyum. Bundan sonra daha da iyi olur inşallah.

Amin kızlar:) çok mutluyum. Bundan sonra daha da iyi olur inşallah.
sağlam dimdik durdun ayakta
tırnaklarınla yeniden güzel bi hayat hazırlarsın kendine ben eminim
çok güçlüsün çünkü

hayırlı olsun. çocuğunuzla mutlu bir ömrünüz olsun. her şey, tüm kötü günler geride kalsın artık.

Ohh be, kendim kurtulmuşum gibi sevindim. Hadi gözünüz aydın :)

Mal paylaşımı falan oldu değil mi, kaçırıyordu sizden hatırladığım kadarıyla?

Ohh be, kendim kurtulmuşum gibi sevindim. Hadi gözünüz aydın :)

Mal paylaşımı falan oldu değil mi, kaçırıyordu sizden hatırladığım kadarıyla?
Hayır canım henüz olmadı. Babamın bana aldığı arabayı sevgilisine hediye etmişti, mahkeme onun iadesine karar verdi mal olarak. Yüklü tazminat, yüklü nafaka, ve tabiki oğlumun velayetini aldım:).
Şimdi öteki kadına tazminat davası,şerh olan mallarda mal davası, çeyiz davası açılacak. Daha işim bitmedi:)

Hayır canım henüz olmadı. Babamın bana aldığı arabayı sevgilisine hediye etmişti, mahkeme onun iadesine karar verdi mal olarak. Yüklü tazminat, yüklü nafaka, ve tabiki oğlumun velayetini aldım:).
Şimdi öteki kadına tazminat davası,şerh olan mallarda mal davası, çeyiz davası açılacak. Daha işim bitmedi:)
Gözünüz aydın, kim tutar sizi! :KK9:

X