3 yumurta toplandı tüp bebek

Ayy masallah cok guzel heyecanlar insallah boyle guzel guzel buyurler
İnslalah kızlar bugün ararlar mi acaba 3.gunum dün aramadilar dayanamayıp doktor asistanına mesaj attım oda yarın 3.gun veya 5.gun ararlar dedi umarım herşey yolundadır ve bu süreçte şuan çalışıyorum kötü bir haber almak istemiyorum Rabb'im kolaylıkla sağlıkla herkese nasip etsin

Size laboratuvar numarasi ya da dahili numara gibi bir sey vermediler mi? Siz kendiniz de arayip sorabilirsiniz diye biliyorum yani benim oyle olmustu numara vermislerdi ama saat 11 gibi ariyorlardi

Ben dün aradım dayanamadım, ilk 2 günden sonra günlük aramıyoruz dediler, son bitiş aşamasında arıyorlarmış, çok ayrıntı var biz 3 5 diyoruz ama belki de o direkt 3 gğn değil 3. Gün gelişimi, bilemiyorum, bazı embriyolar 8 gücreye bir gün erken ya da geç gidermiş mesela, sürekli aramıyorlqr, döllenip döllenmediğini söylüyotlar, 2. Gün söylüyorlar, 6. Gün arayacaklar beni yarın, benim de 3 toplandı biri çöp, biri de yavaş ilerliyormuş ve 3 hücre olmuş pek ümit yok onda, büyük ihtimal tek embriyo olacak o da genetikten sağlam gelecek de tutacak stresten öldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…