30 40 bine ne dükkanı acılır

yumurta11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
77
29
kızlar simdi esimle aklımızda bi yer acmak var
büfe olur tekel bayi olur milli piyango yada iddia bayi olur kararsızız aranızda esleri bu işileri yapan varmı
kimi diyo gecesi gündüzü bayramı dügünü yok
ama günlük getirisi ne kadar eger olursa kaynımıda calıstırmak istiyoruz hani esim cok yorulmasın diye
ama suan fikir asamasında sizden yardım bekliyoruz

Ozellikle tekstil firmalarinin cok oldugu yere cay ocagi, borekci gibi bir yer olabilir.

Iddia bayii vs dini yönden uygun değl yazamıyorum ban yerim. Bence halk ekmek bayii olsun. Gayet rahat. Pazar günleri tatil. Olaya el atarsanız, butik ve güzellik salonu da olabilir. Ama bunda da kayniniz çalışabilir mi bilemem. Okulun yakinlarinda kirtasiye de acabilirsiniz

onun icin muhtemelen belediyede tanıdıgın olması gerekir sanki herkeze vermezler bide getirisi ne kadar cünkü aksam 7 de kapanıyor sanırım

nerede görsem önünde kuyruk vardır.
küçük büfe olabilir, yiyecek işi eğer doğru noktadaysa çok iş yapıyor.

ben senin yerinde olsam bayan iç giyim dükkanı açarım valla çok satıyor

halk ekmek isine simdi netten baktım 3 aylık kira bedeli 75 bin diyo anlamadım gitti acaba teminat gibi biseymi

30-40 a bile gerek kalmadan emlakçı açılabilir. sermayesi nerdeyse yok çünkü. ama tekel mesela zor. çünü o dükkanın içine koyacağınız şeylerede para vermeniz lazım. içki kuruyemiş abur cubur vs gibi şeyler 40 bini çok geçer. belki kuaför dükkanıda olabilir o paralara ama bilmediğiniz bir işse girmekte mantıklı değil. halk ekmek sürümü çok yüksek bir iş ve her yerde yok demekki herkese bayilik verilmiyor tanıdık falan lazım gibi.

şans oyunları ve tekel olayı haram bunu yazmak istedim sadece( ben prensıben içki satan yerden başka bir şey bile almam orada içki satıldığı için)
eğer bulunduğunuz yerde hazır su tuketılıyorsa su bayii düşünebilirsiniz bence

Çiğ köfteci ve yanında sandwiç, ayvalık tostu koyun. 5 bine mal etmiştim günlük en az 200 tl kazanıyordum. hafta sonları bu rakam 400 e kadar çıkıyordu, bayramları sen hesap et artık. Bebeğim olduktan sonra yengeme devrettim şükür oda kazanıyor. Ama tatilleri ve bayramları olmayan bir iş..evlilik hayatında çok zor oluyor söyleyim.

büfe olur tekel bayi olur milli piyango yada iddia bayi olur kararsızız aranızda esleri bu işileri yapan varmı
ama günlük getirisi ne kadar eger olursa kaynımıda calıstırmak istiyoruz hani esim cok yorulmasın diye
böyle işletme açılmaya kalkılır mı allesen. paranızın yeticeği bi işletme açmak yerine, alanında bilgi sahibi olduğunuz bi işletme için para biriktirin. yoksa bikaç güne kapanır işletmeniz. öyle kolay değil bu işler. gıda konusunda eğitiminiz varsa bi fırın açılır mesela. giyim konusunda bilgiliyseniz terzi(mesela)

Milli piyango yA da iddia bayi açmak isterseniz bayilik. Parası Dükkan parası vs 30-40 bin yetmez.Arkadaşlar halk ekmek ten bahsetmiş aMA onada yetmez teminat parası vs istiyorlar.

Gıda üzerine Cafe açabilirsiniz,tost,Hamburger,döner,tantuni,makarna,mantı,börek Sıkma,patates kızartması,mercimek çorbası,kahvaltı Türleri yapabilirsiniz tabi açacağınız iş yerinin merkezi bir yerde olması Okulların bulunduğu yerde olması önemli esnafların bulunması gerek yani işlek olması gerek.

Tatili izni olmaz doğru düzgün şu saatte evime geleyim ya da ben iş yeri sahibi oldum işe geç gideyim diye bir durum olamaz esnaflıkta,babam da 30 küsür yıllık esnaf sadece pazar tatili var,bayramlarda da 3 gün bir tatili olur ilk 3 gün sonra Çalışmaya başlar.

Takı toka,kozmetik her zaman kazandırır.

X