Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun canım, bir daha yaşatmasın inşallah..Ben 28 yasındayım 1 yıldır bekliyorum
daha önce 39 haftalık dogum sonrası bebeğimi kaybettim şimdi olmaması acımı ikiye katlıyo
Hayırlısıyla olur inşaallah sizin de kaç yıllık evlisiniz?Bende 33 yaşına geldim bir yıldır da deniyoruz ama sonuçta bir kimyasal gebelik var..
ALLAH mekanını cennet etsin meleğinin canım hayırlısıyla en kısa zamanda sevindirici bir müjde alırsın doktor bekle falan dedi mi sana?Ben 28 yasındayım 1 yıldır bekliyorum
daha önce 39 haftalık dogum sonrası bebeğimi kaybettim şimdi olmaması acımı ikiye katlıyo
Kaç yıllık evlisin canım ciddi adımlar atmışsanız inşaallah bir problem çıkmaz birbirimize dua edelim tabii ki ben kendime dua ederken bazı arkadaşlarımın da ismini sayıyorum Meryem Suresine başladım 41 kez okuyacağımben 34 yasindayim 2 yildir deniyoruz ama olmuyor hiccc hamile kalmadim bu ay tedavi icin ciddi adimlar attik bakalim hayirlisi dua edelim birbirimize....
amin canıminşallah allah hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın
ben de bu sene 30 oldum ve ben de il bebeğimi istiyorum bu 5. ayımız bakalım hayırlısı ne zamansa artık :)Yaşın çok etkisi olduğunu söylüyorlar ben 30 oldum sizlerin kaçıncı bebek yaşlar kaç? Ben ilk bebeğimi istiyorum 9 aydır bakalım hayırlısı
5yıllık evliyiz canım hiç problem yok, bakalım ne zaman nasip olacakHayırlısıyla olur inşaallah sizin de kaç yıllık evlisiniz?
Canım herkesin sınavı başka başka burada bir arkadaşım var o da iki bebeğini doğumdan sonra kaybetmiş senin gibi şimdi tüp bebek tedavisi olacak Rabbim ona da sana da diğer arkadaşlarıma da bana da sağlıklı hayırlı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin sen duanı eksik etme umudunu kaybetme elbet olacaktır sonra ne isim koyacağımızı konuşalım burada söz mü hanımlar örgü bileniniz varsa benimkine bir hırka örün teyzeleri derim hehehe gülelim ki Rabbim de güldürsün yüzümüzü5 yıllık evliyim 1,5 sene oldu talihsiz olayı yaşayalı 3 ay korundum dogumum normal olmustu ama 1 senedir sabırla bekliyorum allah benide bu şekilde sınıyo
Ben hepimiz adına umutluyum siz de çok umutlu olun birbirimizi motive edelim stresten uzak kalmamız şart5yıllık evliyiz canım hiç problem yok, bakalım ne zaman nasip olacak
Öyle bi yoğunum ki stresten nasıl uzak durabilirim bilmiyorumBen hepimiz adına umutluyum siz de çok umutlu olun birbirimizi motive edelim stresten uzak kalmamız şart