30 ve üzeri anne adayları...

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.037
26.831
Yaşın çok etkisi olduğunu söylüyorlar ben 30 oldum sizlerin kaçıncı bebek yaşlar kaç? Ben ilk bebeğimi istiyorum 9 aydır bakalım hayırlısı

Bende 33 yaşına geldim bir yıldır da deniyoruz ama sonuçta bir kimyasal gebelik var.. :KK61:

Ben 28 yasındayım 1 yıldır bekliyorum :KK43:
daha önce 39 haftalık dogum sonrası bebeğimi kaybettim şimdi olmaması acımı ikiye katlıyo :mad:

Ben 28 yasındayım 1 yıldır bekliyorum :KK43:
daha önce 39 haftalık dogum sonrası bebeğimi kaybettim şimdi olmaması acımı ikiye katlıyo :mad:
ALLAH mekanını cennet etsin meleğinin canım hayırlısıyla en kısa zamanda sevindirici bir müjde alırsın doktor bekle falan dedi mi sana?

ben 34 yasindayim 2 yildir deniyoruz ama olmuyor hiccc hamile kalmadim bu ay tedavi icin ciddi adimlar attik bakalim hayirlisi dua edelim birbirimize....
Kaç yıllık evlisin canım ciddi adımlar atmışsanız inşaallah bir problem çıkmaz birbirimize dua edelim tabii ki ben kendime dua ederken bazı arkadaşlarımın da ismini sayıyorum Meryem Suresine başladım 41 kez okuyacağım

5 yıllık evliyim 1,5 sene oldu talihsiz olayı yaşayalı 3 ay korundum dogumum normal olmustu ama 1 senedir sabırla bekliyorum allah benide bu şekilde sınıyo

Yaşın çok etkisi olduğunu söylüyorlar ben 30 oldum sizlerin kaçıncı bebek yaşlar kaç? Ben ilk bebeğimi istiyorum 9 aydır bakalım hayırlısı
ben de bu sene 30 oldum ve ben de il bebeğimi istiyorum bu 5. ayımız bakalım hayırlısı ne zamansa artık :)

5 yıllık evliyim 1,5 sene oldu talihsiz olayı yaşayalı 3 ay korundum dogumum normal olmustu ama 1 senedir sabırla bekliyorum allah benide bu şekilde sınıyo
Canım herkesin sınavı başka başka burada bir arkadaşım var o da iki bebeğini doğumdan sonra kaybetmiş senin gibi şimdi tüp bebek tedavisi olacak Rabbim ona da sana da diğer arkadaşlarıma da bana da sağlıklı hayırlı imanlı kursaklı evlatlar nasip etsin sen duanı eksik etme umudunu kaybetme elbet olacaktır sonra ne isim koyacağımızı konuşalım burada söz mü hanımlar :KK70: örgü bileniniz varsa benimkine bir hırka örün teyzeleri derim hehehe gülelim ki Rabbim de güldürsün yüzümüzü

Selam güzel anne adayları :KK68::KK68::KK68::KK68:

Yaşım 30 mayısta 31 olacağım :KK66: 2011 temmuzda evlendik , ilk 2 yıl korunduk. 1.5 yıldır istiyoruz ama bende ağır pko mevcut ve yumurtalarım ilaç kullanmama rağmen büyümekte çok inat ediyorlar.
1.5 yılda 2 kere büyüdüler ,2.sinde kimyasal gebelik yaşadım ,1 şubatta düşük yaptım.
doktorum ara vermeden devam dedi ,bu ay yine sonuç olumlu ,bakalım civciv mi çıkacak kuş mu çıkacak :cool::cool::cool::cool::cool:

aynaaa allah hepimizin yardımcısı olsun iyi dileklerin için sağol inş. hepimizin mart ayında yüzü güler.

X