30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Benim de istediğim bu! dökülüyorum kızlar, vücudum ağrıyor. Etlerim kemiklerim sızlıyor.

Sağ ol Petunyacığım.

ilk önce tanımadım gülümsün sonra alt yazısına bakınca farkettim..
göz alışınca öyle oluyomuş ama sen herhalinle güzelsin zaten canım

işte bu var beklemek zaman kaybı mı yoksa imtihan mı? bazıları anlatır ya zorluk yaşadık çok mutluyuz falan diye bilmiyorum kendimi bıraktım yaza kadar en azından bi durum değerlendirmesi yapacağım

yok canım onla da kıyaslama kendini, 21 çok erken ya o ağlasın desem olmaz.. hayırlısı olsun ..

hayırlısı diyorum bakalım kıyaslamak değilde ne bilim garip oldum

hayata görüş ya ne kaybedersin bi dene derim

herkesin keyfi yerinde :)) ne güzel. Bende kaç kere girdim. Tam yazarken baska isler çıktı. Dün aksam canım sıkıldı kızdım mı, hayal kırıklıgina ugradim mı desem. Ortaya bir konu açtı. Böyle mı demek istedın dedim. Beklemedigim yanıtı verdi.
Sinema üzerıne konustuk öyle duruma yöneltı kendi de sankı öyle oldu demez mi. Benimle mi gitmek istedin deyince - konusmanın seyri degisti. sanki benl gitmek ısteyip cikma olmasın ama sosyal aktivite olsun gibi cümle kurdu. Anlamadım bende sadece beni ölçmeye calıstigıni dusunmek istedim.

Sinema sözüm olsun dedi ama sanki ayip seninle gitmek isterim ama konusurken amacım o teklif deyildi gibi oldu. Tuaf bir konusma oldu yani

erkek her yerde ve surette erkek desene

Telden baglaninca ne zor oluyor.
Tugcecan, turkuaz, gülümsün,petunya,hayata,asli limon, baska kimler varsa selam herkese

gülümsün gelsin yüzüne de söylerim evet güzelleşmiş, tanıyamadım

aslıcan geçmil olsun genelde öğretmen hastalığı olarak geçer senin için netten bakındım

Hem akut hem kronik faranjitlerde öncelikle tam bir kulak burun boğaz muayenesi yapılmalı ve şikayetlere sebep olan enfeksiyon nedenine göre uygun medikal tedaviler seçilmelidir. Bunun yanısıra yaşam tarzı konularında da düzenlemeler yapılmalıdır. Özellikle hastalar bol sıvı alımı konusunda teşvik edilmelidir. Sıvı tüketimi çoğaltılmalı ve mutlaka günde 2 – 2.5 litre su içilmelidir. Bununla beraber özellikle boğazda yoğun tahriş yaratan sigara, alkol kullanımı durdurulmalı, asitli içeceklerden kaçınılması sağlanmalıdır. Klima kullanımı havayı çok kuruttuğundan klima kullanımı azaltılmalı ve ortam havasının nemlendirilmesi önerilmelidir. Klimaların yazlık ve kışlık bakımları ihmal edilmemeli. Mentollü şeker ve nefes açıcılar boğazımızda bilinenin aksine kuruluğa neden olacağından bu tarz pastil ve şeker kullanımı azaltılmalıdır. Yüksek sesle konuşmamaya da özen gösterilmelidir.

sultan
yazdıklarını tam olarak algılayamadım. sinema davetinde bulunup arkadaşça mı gidelim dedi

evet öyle geçermiş ama beni de buldu işte teşekkürler ilgin için su içmek de hele kışın eziyet alkol sigara yok. klima kullanmıyorum. pastil arada boğazımı rahatlatmak için alıyorum ama önermemişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…