- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.401
Benim de istediğim bu! dökülüyorum kızlar, vücudum ağrıyor. Etlerim kemiklerim sızlıyor.
Sağ ol Petunyacığım.
Limoncum nasılsın? sevgi kelebeği.. sevginden ve aşkından vazgeçmeyişini anlıyorum canım ama zaman da çok hızlı geçiyor.
senkronu tutturmak lazım, sonrasında pişman olma geçen zamana. ama bakarsın bunlar da sizin için bir imtihandır belki sabretmişiz diyceksin, belki mükafatı var.. bilemiyoruz ki işte bilsek zaten anlamı kalmaz.. sevgiyle kalın
yok canım onla da kıyaslama kendini, 21 çok erken ya o ağlasın desem olmaz.. hayırlısı olsun ..
boşu boşuna uyumuşuz cidden.Benım o kısı ıle görüşmem olmayacak ben karar verdım.Ben kendım bulacağım.Cok gerildim resmen görüşmede yanlış bırsey yaparsam veya atıyorum ılerıkı zamanlarda olmazsa arkadaşlığım bozulurmu dıye o yuzden görüşmeyeceğim.
canım yaşıyorlar :)
5 yaşındalar. valla bir ara erkek çiftleşmek istedi fakat kız istemedi.
bu sefer kıza zarar vermeye başladı.
boynunu ısırıyordu ve kanatıyordu.
ben de ayırmak zorunda kaldım akvaryumlarını.
Şuanda iki tane akvaryumda ayrı ayrı hayatlarını sürdürüyorlar. :)
sen nasılsın Tuğçe?
merhaba turkuaz Nasılsın?
Hayata?
Aslııı85? - akşam gelince okur artık, demesin beni unuttun :))))
saol bildiğin gibi hamdolsun,
sen nasılsın?
aslışş kıs hadi yine iyisin unutulmadın bak
Gülme Aslı, senelerdir boşuna uyumuşuz :):)))))
Aslı Elma dersem çııık, Armut dersem çıkmaaaaa.... yaa sen misin gülümsün'ün arkasından konuşan :)) bak senin yüzünden yenilendi pırıl pırıl oldu, iskelet gibiydi önceden kilo almış güzelleşmiş - avatar resmine ithafen -
Gecmis olsun. Diziye devam :))sağol canım, doktora gittim faranjit olmuşum malesef.:2:
Telden baglaninca ne zor oluyor.
Tugcecan, turkuaz, gülümsün,petunya,hayata,asli limon, baska kimler varsa selam herkese
Gecmis olsun. Diziye devam :))
gülümsün gelsin yüzüne de söylerimevet güzelleşmiş, tanıyamadım
selam canım, limonla ben varız
aslıcan geçmil olsun genelde öğretmen hastalığı olarak geçersenin için netten bakındım
Hem akut hem kronik faranjitlerde öncelikle tam bir kulak burun boğaz muayenesi yapılmalı ve şikayetlere sebep olan enfeksiyon nedenine göre uygun medikal tedaviler seçilmelidir. Bunun yanısıra yaşam tarzı konularında da düzenlemeler yapılmalıdır. Özellikle hastalar bol sıvı alımı konusunda teşvik edilmelidir. Sıvı tüketimi çoğaltılmalı ve mutlaka günde 2 2.5 litre su içilmelidir. Bununla beraber özellikle boğazda yoğun tahriş yaratan sigara, alkol kullanımı durdurulmalı, asitli içeceklerden kaçınılması sağlanmalıdır. Klima kullanımı havayı çok kuruttuğundan klima kullanımı azaltılmalı ve ortam havasının nemlendirilmesi önerilmelidir. Klimaların yazlık ve kışlık bakımları ihmal edilmemeli. Mentollü şeker ve nefes açıcılar boğazımızda bilinenin aksine kuruluğa neden olacağından bu tarz pastil ve şeker kullanımı azaltılmalıdır. Yüksek sesle konuşmamaya da özen gösterilmelidir.
sultan yazdıklarını tam olarak algılayamadım. sinema davetinde bulunup arkadaşça mı gidelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?