- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.421
yes sana yazdım üstte gördün mü hastalığınla ilgili
ara bozucu bir cümle söyleyeyim mi
ne yani eskiden çirkin miydikötüyüm ben kötüyüm
evet öyle geçermiş ama beni de buldu işteteşekkürler ilgin için su içmek de hele kışın eziyet alkol sigara yok. klima kullanmıyorum. pastil arada boğazımı rahatlatmak için alıyorum ama önermemişler...
sabırlı ol biraz,tek tek alıntı yapıyorum.
güzeldi,daha güzel olmuş.
çok konuşunca ve yüksek sesle tetikliyor . şükür bu yıl hafif atlattım hasta olmadım bin şükür .
sen de dikkat et olma bir daha
hım ben hepsini toptan alıntılayıp öyle yazıyorumarada kaynamasın dedim yazdıklarım
benimki kroniğe benziyorçok konuşuyor olabilirim
okuyorum sırayla,merak etme,emeğe saygı
Sinemadan bahsetti güzel film varmidir. .xyz, iş de film ismi verdi , Seyretmedim dedm. Oda beğenirsın dedı. Hafta sonları giderim hep . Şu seansa daha çok giderim. Bende benimle mi g itmek istiyorsun dedim. Sanki öyle oldu .ben o filmi seyrettim :) . Dedi. Baya bir şey yazmıştık. Senle gitmek istemediğinden degl. uzattim valla.:))aslıcan geçmil olsun genelde öğretmen hastalığı olarak geçersenin için netten bakındım
Hem akut hem kronik faranjitlerde öncelikle tam bir kulak burun boğaz muayenesi yapılmalı ve şikayetlere sebep olan enfeksiyon nedenine göre uygun medikal tedaviler seçilmelidir. Bunun yanısıra yaşam tarzı konularında da düzenlemeler yapılmalıdır. Özellikle hastalar bol sıvı alımı konusunda teşvik edilmelidir. Sıvı tüketimi çoğaltılmalı ve mutlaka günde 2 2.5 litre su içilmelidir. Bununla beraber özellikle boğazda yoğun tahriş yaratan sigara, alkol kullanımı durdurulmalı, asitli içeceklerden kaçınılması sağlanmalıdır. Klima kullanımı havayı çok kuruttuğundan klima kullanımı azaltılmalı ve ortam havasının nemlendirilmesi önerilmelidir. Klimaların yazlık ve kışlık bakımları ihmal edilmemeli. Mentollü şeker ve nefes açıcılar boğazımızda bilinenin aksine kuruluğa neden olacağından bu tarz pastil ve şeker kullanımı azaltılmalıdır. Yüksek sesle konuşmamaya da özen gösterilmelidir.
sultan yazdıklarını tam olarak algılayamadım. sinema davetinde bulunup arkadaşça mı gidelim dedi
selam canım, limonla ben varız[.ŞUNU
bir paket antep fıstığını an itibariyl e tek başıma yemiş bulunuyorum.[:))/QUTE]:)) zor yazıyorum. Aramizda kalsimi izliyorum
bir paket antep fıstığını an itibariyle tek başıma yemiş bulunuyorum.
oooooo afiyet bal şeker olsun. ben de bayılırım antepe :))
teşekkürler ama kalorisini bilemiyorum.
kaloriyi düşünme tadını çıkarmaya bak .bende bayılırım hehehe
yedim bitirdim zaten,onu yemeden önce düşünecektim
insan antepi görünce düşünemiyor ki.nasılsın napııyorsun.
faranjit olmuşum,iyi olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın,tatil ne zaman.
geçmiş olsun. bol bol ılık su iç. iyi gelir. bende iyiyim. bu gün karne işleri bitti. bizde bittik ama .:) okuldan sonra kuaförde yenilendim .yarın ankaraya dönüyorum.
sağol canım,evet öyleymiş. sana da geçmiş olsun o zamanyarın için iyi yolculuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?