30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

erkekler fazla konuşunca saçmalıyor o da öyle bir şey yapmış biz olsak çok güzel kıvırtırz ama çoğunu yeteneği yok

Ama isde hoslanidigi dusunmüstüm. Atiyorum sen arkadsnla konusursun su fılm nasıl dersin oda oyle yapti. Bir .iki gun once iltifat ettim. Adam üzerine sinemadan bahsetmeye basladi. İs teklif gibi olunca vazgecti. Cok anlam yükledm diyorum. Tamamen arkadasca diyorum. Ama yinede böyle sacma yapmasi. Bahsettigm senle gitmek istememek degl. Hem gzl film olursa neden olmasın demesi. Bizimki sosyal aktivite demesi kızdirdi.

Suskun sultan yazının karakteri çok küçük okuyamıyorum. Anlamadım onyüden.

Okuyup anlayan varsa biri tercüme etsin please!

23.01. mönüm

sabah; yulaf süt bal

öğlen; kuru fasülye yufka

akşam; ızgara et çok az pilav

aralarda; bitki çayı, meyve

kilo sabah aç kana kıyafetsiz :56

Günaydın herkeslere:) güzel bir gün olsun..

sanki 2 sene önceki düşüncelerimdesin.. Arkadasınla sağlam dostluğunuz varsa bu olay etkilemez bence.. hem görüşünce ne kaybedeceksin aklındaki acaba da gitmiş olur. tabi gördüğün başka olumsuzluk yoksa canım.. hakkında hayırlısı olsun..

Telden baglaninca ne zor oluyor.
Tugcecan, turkuaz, gülümsün,petunya,hayata,asli limon, baska kimler varsa selam herkese
slmmmmm:)
benimki kroniğe benziyor çok konuşuyor olabilirim
Geçmiş olsun aslıcım ben de bir ara kesintisiz 2 aya yakın geçirdim faranjit bir türlü gecmedi ama antibiyotik almadım doktor vermesine rağmen ... kronik değilse kronikleştirir diye okumuştum netden.. bitkisel olarak toz zencefl ve bal yedim sabah akşam bir kaşık..sürekli de ılık bitki çayları.. farklı ilaçlar aldım ama tam geciren neurofen vardı onu vermişti doktor hem soğuk algınlığı oşanını hem de ağrı kesici olanı..boğazım ağrıyordu..geçti çok şükür..

arkadaşlar anladıgım suskun_sultanın hoşlandıgı bırısı var ve ılk suskun_sultan cocuga ıltıfat etmiş sonrasında cocuk sınemadan bahsedınce suskun_sultan doğal olarak demekki oda hoşlanıyor dıye ümitlenmiş ancak cocuk sonrasında bızımkısı sadece sosyal aktivite o filme gittim ama başka fılme gidelim birlikte demiş.Yanı sadece arkadaş olarak görüyorum ayapına konuşmayı cevirmiş.Suskun_sultan doğrumu anlamışım?

Bana kalırsa sen tamamen kapat bu konuyu arkadaş sadece senı normal bır kız yanı hıcbır sevgı anlamında bsy hıssetmedıgı kısı olarak görüyor .Sen iltifat edince oda konuyu cok çakalca bıkaç gün sonra değiştirmiş ve bunuda cok güzelce yapmış.Bırak sosyal aktivitesini tek başına gerçekleştirsin arkadaş.Uğraşma derim.İsterse senın ıltıfatını bıldıgı ıcın geri gelir zaten.

Kızlar dün yediklerim:

Sabah:1 domates+1 dilim kepek ekmeği+1 kıbrıt kutusu peynır
Öğlen:taze fasulye+corba ve 40 dakıka yürüyüş
Akşam:1 bardak corba+75 kalorilik bır makarna+1 nar+1 bardak süt+4 adet kuru incir

Bugun kahvaltı:
1 kıbrıt kutusu peynir+bıraz zeytın+1 dilim ekmek+yarım domates yıyecegım.Hadı öptüm sizleri.

onlar konusunda sıkıntı yok kesinlikle hatta arkadaşımın eşi dün akşam aradı bızden dolayı görüşmek istemiyorsan görüş.Olmazsa senı sımdıye kadar bılıyoruz bız ha başkasyla olmamış ha senınle olmamış.Herkes bırbırı ıle cıft olucak dıye bırsey yok bu dünyada boyle düşünme dedi bende emin değilim soğukluk olur ılerıde aynı ortama gırdıgımızde dedım saçmalama en kötü dost olursunuz zaten 2 kez görüştüğünüzde ne olacağı ortaya cıkar dedi.Bende ok faceden konuşmaya başlayalım dedim bakalım en azından eniştenin tavrını öğrenmiş oldum.Olmazsa sen olmazsa olmaz demiştin derim geçerim kenara.
ortada arkadaş olunca boyle seyler cok zor yanı ınsan dostuna laf gelmesinden,huzurunun senın yuzunden 1 gün bıle olsa bozulmasından korkuyor.

aslı geçmiş olsun.

bende dün sitede gördüm herkes fal sepetini övüyor bır falcıyı bakalım fal gönderdim bugun sonucu gelır heralde hakkımda neler dıyecek.

turkuazım güzel haberlerini bekliyorum.

Günaydın herkese
Hayata saol açıklama için.
Suskun eğer öle ise çocuğa yol ver aktivite yapcakmarkadaşlarına gitsin.
O ne saçmalamış yavvv

Hayata ya içimde gitme isteği hiç yok ama gitcem.
Genelde böle hissedincetuhaf çıkıyor.
Akşamda int den baktım hiç olumlu yorum yok firma hakkında.

Ayrıca evet görüş bence

Evet hayata banada öyle geldi. Ben de ona seni anlayamadığım için sordum zaten ne yapmaya çalıştığını anlamadım.Ama şimdi anladım merak etme dedim.

Olay biraz uzun olunca sadeleştiremedim ama sezdiğim tek şey kasıtlı yaptığı.

Bende onun söylemiyle cevap verip biraz ters konuştum oda düzeldi gibi.

uzun süredir görür beğenirim efendi biri diye takdir ederim. ne asıldı nede o tarz hareketlerini gördüm. Oda bende görüşürsek karşılaşırsak selamlaşırız. Bir kaç aydır nette veya yüz yüze karşılaşırsak konuşuruz. Benim bir kaç gündür rahatsızlığım dolasıyla uyuyamadım oda bende arada sohbet ettik. Ben uyku tutmadığını söyleyince bir kaç tavsiye de bulundu. Oda aynı tavsiyelere devam etti. Güzel dinlendirici müzikler tavsiye etti. Çok beğendim indirdim müzikleri dedim. Oda buna karşılık beğenmene sevindim yazdı. sonra şarkıları beğendim demek .. yazmış az sonra. bende senin tavsiyelerini beğenmemek ne mümkün yazdım. karşılık teşekkürler beğenmene sevindim ve gülücük. Hatam büyük son iki gün ben yazdım selam verdim. Sonra geçen akşam sinemada ne var şu var seyrettim seyretmedim mezusuna girdik. en son bir film ismi söyledi. (vizyon filmixxx diyeyom) xxxx o zaman :) dedi. Yüklem yok. ortaya söyledi. seyretmedim seyredebilirim diye yazdım. oda beğenirsin diye karşılık verdi. hafta sonları ben giderim en son seans en güzeli ... bende . peki sen benimle mi gitmek istiyorsun ? oda sanki biraz öyle oldu yazdı.
aman ya ... yazmıştım ama sonra anlatma kararı aldım. ortaya yazıp döküyoruz sonra tandıık biri çıkıyor ... yazdıklarını okuyor ... ne bileyim kısaca gelişme beni etkiledi.

Birde sosyal yazmamış ben kızdığım için öyle okumuş. sevdiğimiz bir aktivite yazmış .. ikiside aynı kapıya çıkıyor.

Son düzenleme:

evet zaten senınlede konuşduklarımız baya etkılı oldu canım bakalım kısmet.

Bence gıt gıtmemek ıcın bır neden yok bende baktım evet oyle yorumlar ama ne kadar doğru yorumlar bılemezsın.bı şansını dene bakalım.

canım bu cocuk senı bırtek arkadaşı olarak görmüş üzgünüm ama durum bu yazdıklarından boyle anlaşılıyor

sen bıraz yanlış anlamışsın sanki yada bır boşluktasın dıye yanlış anlamak istedin galıba..

Ya arkadaş olarak kabul et görüş,yada bsyler hıssetmeye başladıysan yol ver gitsin.

Son düzenleme:

Tabiki öyle hayata yani arkadaş olarak görüştüğüm kişi ile sevgili olarak görüştüğüm kişi ayrımını yapabilirim. Ama işde duygularımı dışa vuran biri değilim herkesle aynı sohbeti yaparım. Ben yanlış anladım diyorum. ilaç da acayip alıngan yaptı zaten.

Son düzenleme:

bence en güzeli bu boşver bıde bazı erkekler ılk farklı yaklaşıyor sonra kız kendılerıyle ılgılenmeye başladıgında farklı oluyorlar.
Dengesiz oldukları için.Belkide oyle olmasını ıstedın belkide farklı davrandı bılemeyız ancak ben mesela erkekleri cidden anlamıyorum.Bazı erkekler de özellikle diyorlarki saf salak ayağına mı yatıyorsun yok cıdden yanı erkekler o kadar dengesizlerki bır adam ben senden hoşlanıyorum cıddı cıddı alıp karşısına demedikce ben artık anlam katmıyorum.sende katma cok istiyorsa beyfendı karşına geçer ben sana arkadaşca bakmıyorum der...

Ben ondan biraz büyüğüm işin açığı o yüzden birşey demiyorum Konuşmamın ayrıntısını bir iki kişiye ya okuttum evet arkadaşça ama işde sadece o konuşma değildi ki ben 1 senedir beğeniyorum bir iki selam verdim oda bana selam vermeye başladı. sonra işde işin resmiyeti dışında sohbet ettik. ama işde bu gerçekten çok inca bir çizgiymiş. hem arkadaş olarak hemde flört olarak konuşma çizgisi aynı .. Oda şans işde senin doğru anlamadan çok . zaman lazım anlamak için.

Son düzenleme:

canım sen farklı anlamak ıstedıgın ıcın olabılırmı? bu durum yanı bsy dıyemıyorum.

Bende mesela yapıyorum cogu zaman bır anlık hoşlantı oanki duygusal olarak doyuma ulaşacak kişi selam verıp eklerse falan konuşuyorum sonrasında adam hoşlanmaya kalktığında pırr ortada yokum. veya aa ben anlamamıştım veya arkadaş olarak sunu yapsakmı dıye soruyorum. karşımdakiler arkadaş derken oluyorlar napsınlar afallıyorlar ama yapcak bsy yok her bır sekılde duygusal açıgım oldugundada sevgılı olacak halım yok ya bence karşındaki adamda bunu yapmışta olabilir.

Anlaşılan sen olmasını istemişsin ama inan bırak bır süre görüşme çünkü suanda o senı farklı anlamda görmüyor sende onu arkadaş olarak görmüyorsun tamamen olay sadece cıkmaza girer.bu benım fıkrım ... Ama son karar herzaman senın tabıkı.

Son düzenleme:

Aklıma arada geliyor zaten. Allahtan işde olay farlılaşmadan gelişdi. Benimki beğeniydi 7-8 aydırda karşılaşırız... olabilir gözüyle bakmaya son 3 aydır bakıyordum. Olaylara biraz farklı bakmışım ama oda öyle anlamam için elinden geleni yaptı sağ olsun. Ben ilk önce tamamem arkadaş yaklaşımda diye düşündüm ama beni farklı yöne yönelten o oldu. suçluyum ama oda suçsuz değil hani.Senden hoşlandığımı fark ediyorsun da neden yanlış anlamam için elinden herşeyi yapıyorsun. Boşver bahsetmeyim ama öyle oldu ...

Son düzenleme:

canım dıyorum ya malesef o anki duygusal boşluğunu tamamlama,tatmın etme duygusu yüzünden .O yuzden önüne bakman daha ıyı

merhaba kızlar? Nasılsınız?

Hayırlı cumalar hepinize.. bu arada kim nereye gidiyor? ben anlamakta zorlanıyorum artık.
sanırım Turkuaz iş görüşmesi için firmaya gideceksin, hayırlısı bakalım.

Suskun sultan, sinemaya gideceksin ama kararsız kaldın, anlattığın konu şimdiden çok dallanıp budaklanmış gibi bence fazla kurcalama.. zamana bırak, ilgilenme biraz.
Hayata bir çocukla görüşmeye gidecek ama o da kararsız, sanırım bu durum da karşı taraftan kaynaklı bşyler var. ayakların gitmiyor. yine de bir kez görüşmekten zarar gelmez diye düşünüyorum :26:

Aslı, hasta mı oldun geçmiş olsun, dikkat et kendine canım haftasonu bolca dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…