30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İnşallah canım. Çok sağol.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin canım. Çok teşekkürler.
Sen nasılsın canım? Allah gönlüne göre versin senin de.

Yarın inşallah canım haberler. Ama iki test te pozitif çıktı. Bakalım doktorum ne dicek :) sen nasılsın canım?

Çok şükür iyiyim.

Psikolojimi kendi kendime bozuyorum ne olsun :)

Düşünmek istemediğim şeyler gelip kafama oturuyor ne olsun :44:

güzel bir enerji gönder...

Hamişlerin duları kabul olur inşallah :)

Şu psikolojim gitsin enerjik mavilim olayım

hayırlısı olsun.
arkadaşımın düğünü.
yazarım bazı bazı

Olursun canım. Olumlu düşün.
Herşey iyi olacak ve bu geçici bir süreç diye düşün. Dualarım sizinle herzaman canım

merhabalar insan aradığını bulamıyosa nasıl evlenebilir ki arkadaşlar?bu konuyu kafasına çok takan varsa takmak daha çok moral bozuyor,biraz başka çabalar bu sorunu çözecektir

açıklaması zor prensesim... İyi gibi geldi ama cvplar kıyaslanınca çok da iyi değil gibi
Hayırlısı olsun. İnşallah sonuçlar iyi gelir.

hayırlısı olsun.
arkadaşımın düğünü.
yazarım bazı bazı
Allah mesut etsin.

yaz bekliyorum :)))

merhabalar insan aradığını bulamıyosa nasıl evlenebilir ki arkadaşlar?bu konuyu kafasına çok takan varsa takmak daha çok moral bozuyor,biraz başka çabalar bu sorunu çözecektir
sağ ol kafaya takmıyoruz. burada "ah vah evlenemedik. ne yapsak da evlensek?" tarzı konuşmuyoruz. güncel hayatı konuşuyoruz.

günaydın kızlar nasılsınız.. mutlu bir salı olsun..

limonata geçmiş doğum gününü kutluyorum, yeni yaşında çok mutlu olmanı dilerim. biraz geç olsa da kusura bakma canım

tuğçe, bugün sonunda seni de tebrik etmeyi düşünüyorum, güzel haberlerini bekliyoruz

Millet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..

Kıskanıyorlar mı ne..

Kardeşim var mı EVLENMİYORUM!!!

BEKAR KALICAM

herkese günaydın...

Bu gün neşeliyim

Millet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..

Kıskanıyorlar mı ne..

Kardeşim var mı EVLENMİYORUM!!!

BEKAR KALICAM

herkese günaydın...

Bu gün neşeliyim

ben laf atmadım kaçmadım da arkadaşım.neden agresifleştin onu da anlamış değilim,banane ister evlen ister evlenme,sadece evde kalmış kız moduna girmeye gerek yok,herşeyin zamanı var.evlenmek için evlenilmez demek istedim

Biz de onu söylüyoruz. Kimse evde kalmış kız modunda değil ki... işde o buraya laf atmak oluyor... sen de öyle yaptın şimdi... laf atıyorsun...

Şu anda ben agresifleşmişde değilim. Herkes yaş otuz sohbet alanı değince bir laf atıyor da o yüzden..

sohbet etmek isteyen güzel arkadaşlar ilk önce merhaba diyor... sonra hatır soruyor...kendini tanıtıyor...malum burası sohbet yeri...

kimse kimseye akıl vermeyor...
siz neden evlenemediniz demiyor...

Biz çalışan bayanlarız. Evlilik yuva kurmak çok ciddi konular..

herbirimizin onlarca,yüzlerce kısmeti çıkmıştır. Bazı şeyler kaderden öteye gitmez..

Benim en çok kızdığım nokta bu. Yaş 30 ve üzeri olunca başlığı okuyan bir laf sokup gidiyor.. Benden tavsiye modunda...

sohbet etmek isteyen eder. ama bu şekilde konuyu anlamadan balıklama dalanlara her zaman aynı tepkiyi veriyorum.

Artık insan bu cümleyi duymatna sıkılıyor.

Evet 30 üzeri veya o civarlarda olabiliriz. Hiç birimiz aman kocamız olsun.. Olmadığı vah tüh demiyoruz..

Herkesin hayatta mücadelesi farklı .. burda güncel sohbet edip varsa sıkıntı ortak oluyorzu...

Yani bu yaşımıza geldik neden koca bulamadık derdinde değiliz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…