- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.241
Ay canım benim inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
yaa ben 6 yıl ev kızı olarak yaşadım da nolduişsizlik psikolojisi çok kötü birşey Allahım o kadar emek verip de iş aratmasın kimseye gerçekten kötüydüm
Bu arada kızlar ben de bir forumdan biriyle yazışıyorum ama öylesine yani face ya da tel vermedim fazla da kimseye anlam yüklemiyorum zaten İst.da yani uzak...
Sebep???
Ben sonbahar YDS'ye girip öyle mi başvuru yapsam o zaman???:44: Ales puanı var da dil puanım yok henüz
İnşallah canım. Çok sağol.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tuğçe Merhaba
Akışta görüyorum ne zamandır yazmak istiyorum bir türlü fırsat bulamadım evliliğinde bebeğinde hayırlı olsun hanenizden huzur mutluluk eksik olmasın senin adına çok sevindim
Bebişini de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah
ANgel gelmiş
bebekten güzel heberlerin var...
Yarın inşallah canım haberler. Ama iki test te pozitif çıktı. Bakalım doktorum ne dicek :) sen nasılsın canım?
hayırlısı olsun.Ben de hep derim bunu.
Millet gelir nasihat ister veririz, faydalanır da... ama kendimize faydamız yok.
Hayırlısı.
Kimin düğünü var?
Lily86, ne haber?
Deme öyle gene de...
Neden ayıplayalım? İnsan ara ara düşünüyor böyle...
Bana da yaz. (ciddiyim) ben de ara sıra Turkuaz gibi düşünüyorum. Gelgitler yaşıyorum.
Çok şükür iyiyim.
Psikolojimi kendi kendime bozuyorum ne olsun :)
Düşünmek istemediğim şeyler gelip kafama oturuyor ne olsun :44:
güzel bir enerji gönder...
Hamişlerin duları kabul olur inşallah :)
Şu psikolojim gitsin enerjik mavilim olayım
Âmin canım. Çok teşekkürler.
Sen nasılsın canım? Allah gönlüne göre versin senin de.
Hayırlısı olsun. İnşallah sonuçlar iyi gelir.açıklaması zor prensesim... İyi gibi geldi ama cvplar kıyaslanınca çok da iyi değil gibi
Allah mesut etsin.hayırlısı olsun.
arkadaşımın düğünü.
yazarım bazı bazı
sağ ol kafaya takmıyoruz. burada "ah vah evlenemedik. ne yapsak da evlensek?" tarzı konuşmuyoruz. güncel hayatı konuşuyoruz.merhabalar insan aradığını bulamıyosa nasıl evlenebilir ki arkadaşlar?bu konuyu kafasına çok takan varsa takmak daha çok moral bozuyor,biraz başka çabalar bu sorunu çözecektir
Hayırlısı olsun. İnşallah sonuçlar iyi gelir.
Allah mesut etsin.
yaz bekliyorum :)))
sağ ol kafaya takmıyoruz. burada "ah vah evlenemedik. ne yapsak da evlensek?" tarzı konuşmuyoruz. güncel hayatı konuşuyoruz.
filozof öle de konuşabilirizben yapıyorum bazen
günaydın kızlarrrr
Limon güldürdün beni sabah sabah.
hehehhe
günaydın
merhabalar insan aradığını bulamıyosa nasıl evlenebilir ki arkadaşlar?bu konuyu kafasına çok takan varsa takmak daha çok moral bozuyor,biraz başka çabalar bu sorunu çözecektir
Millet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..
Kıskanıyorlar mı ne..
Kardeşim var mı EVLENMİYORUM!!!
BEKAR KALICAM
herkese günaydın...
Bu gün neşeliyim
ben laf atmadım kaçmadım da arkadaşım.neden agresifleştin onu da anlamış değilim,banane ister evlen ister evlenme,sadece evde kalmış kız moduna girmeye gerek yok,herşeyin zamanı var.evlenmek için evlenilmez demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?