- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.261
Millet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..
Kıskanıyorlar mı ne..
Kardeşim var mı EVLENMİYORUM!!!
BEKAR KALICAM
herkese günaydın...
Bu gün neşeliyim
günaydın Mavili, neşeli olmana sevindim. bende pazartesi günleri çok huysuz ve sevimsiz oluyorum.
bahar mevsimini de geride bırakmak üzereyiz, yaz geliyor ne güzel
Millet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..
Kıskanıyorlar mı ne..
BEKAR KALICAM
herkese günaydın...
Bu gün neşeliyim
He valla maviş çok haklısın.
bak ben hem 30 üstü hem de 35 üstüyüm.
üstelik kocanın birini eskittim çöpe attım, yenisi olsun diye de bi derdim yok. bi çocuk vardı içimden geçen şimdi de evlatlık topiklerine bakıyorum. kendimi bu konuda ikna etmem zor olsa da oradaki anne adaylarının heyecanı beni de çok heyecanlandırıyor.
bekar olduğum için tek başına bebek büyütmekten çok çekiniyorum. bir de ona hakettiği gibi davranır hakettiği geleceği verebilir miyim bilmiyorum.
bu arada ben de bugün neşeliyim iyiyim. pazartesiyi atlattık ya ondan belki ..
bu arada dün akşamdan beri sağ göz kapağım kendi kafasına göre takılıyor - feci seğiriyor -
hayırdır işşallaaa
Pisicim süt ve süt ürünlerimi az tüketmiş olabilirmisin...
genelde kalsiyum eksikliğinden olurmuşda
selam pisicim. bende sabahleyin onu düşündüm. Annem kızsada benimde öyle bir fikrim var hayalimde o vardı evlilik olmazsa 30 dan sonra evlat edincem diye. anneciğim kızsa da halen var o fikir. tek başına büyütmek çok zor ama işde hiç değilse bir çocuğa aile sağlama fikri beni çok mutlu ederdi.
Öyle canım benim
akşamları kuş gibi 10,30 da uyuyor sabahları 4,30 da kalkıyorum nedeni bulamadım.
Bu gün doktor kontrol günü :44:
artık hastanedekileri bile öğrendim hemşireler hasta kayıtakiler nasıl oldunuz diye.. Hasta bakıcalara bile aşina oldum
Böyle stresliyken gülme moduna giriyorum neden bilmem
maşallah canım sana o zamanne güzel.. iğnelerin faydasını gördün demek ki
ne kadar şikayet etsek, yorulsak ta bazen, çalışmak koşturmaca vs güzel şeyler.. insanı hayata bağlıyor
Bugün bir arkadaşım Mor Petunya fotoğrafı gönderdi.günaydın kızlarnasılsınız.. mutlu bir salı olsun..
limonata geçmiş doğum gününü kutluyorum, yeni yaşında çok mutlu olmanı dilerim. biraz geç olsa da kusura bakma canım
tuğçe, bugün sonunda seni de tebrik etmeyi düşünüyorum, güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın hep neşeli ol inşallah.Millet te buraya bir laf atıp öyle gidiyor..
Kıskanıyorlar mı ne..
BEKAR KALICAM
herkese günaydın...
Bu gün neşeliyim
Limon güldürdün beni sabah sabah.
hehehhe
günaydın
günaydın kızlarnasılsınız.. mutlu bir salı olsun..
limonata geçmiş doğum gününü kutluyorum, yeni yaşında çok mutlu olmanı dilerim. biraz geç olsa da kusura bakma canım
tuğçe, bugün sonunda seni de tebrik etmeyi düşünüyorum, güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar size birşey soracağım.
Erkek arkadaşım tam bir mantıksızlık örneği sergiledi ve bana bu linki attı,
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26492613.asp
oku dedi ki zaten okumuştum.
Adam kadını anlaşamadıklarını için boşayıp gerekçe olarak ta aralarındaki 8 yaşlık farkı göstermiş.Ben hiç bi erkeğin kendisinden küçük karısını boşarken bunu bahane ettiğini duymamıştım. Hiç ama hiç yaşını göstermeyip kendisi benden büyük gösterdiği ama nufus kayıtlarına göre benden 5 yaş küçük erkek arkadaşımın bu haberi bana göndermesi üzerine elbette ki tepki gösterdim.
"İlla altında bişi mi olması lazım, öylesine atmış olamaz mıyım bu linki?" dedi. Meali : Çevir kazı yanmasın. Ben ona tipim değilsin demiştim oda bana aslında evlenmek için düşündüğüm yaş gurubu 24-28 arası demişti.
Kızdım ve "Merak etme seninle evlenmeyi düşünmüyorum senin kafa yapında çok adam var benim kafama uyacak olanları ise çok az" dedim.Buna da bozuldu
Ne diyorsunuz?
Evet seni kızdırmak için yapmış. Ama şu var pisi o senden daha çok korkuyordur evlilikten yada bu yaşadığınız aşkdan.Evliliğe ciddi bakıyor ve korkuyor o zaman yaş farkı her zaman sorun. Bir erkek büyük olmalı diyor çoğu erkek. ne kadar çok anlaşsanda gün geliyor sorun edebiliyor. Sen her sözün ona ters gelebiliyor.
Biz hep aynı şeyi düşünüyoruz anlaşan çiftleri baz olıyoruz ama işde çevre etkisi değiştiriyor insanları
Mavilimmm doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Bugün bir arkadaşım Mor Petunya fotoğrafı gönderdi.
Aklıma sen geldin. Nerelerdesin?
buralardayım filo, iyiyim, iş güç :126: hazırlıklar devam. sen nasılsın
petunya diye bir çiçeğin olduğunu bende yakın bir zamanda öğrndim. çiçeği biliyorum ama adını bilmiyormuşum. mor olanı da çok tatlıdır zati..
havalar da çok güzel
Bugün bir arkadaşım Mor Petunya fotoğrafı gönderdi.
Aklıma sen geldin. Nerelerdesin?
Günaydın hep neşeli ol inşallah.
Evet seni kızdırmak için yapmış. Ama şu var pisi o senden daha çok korkuyordur. Evliliğe ciddi bakıyor ve korkuyor o zaman yaş farkı her zaman sorun. Bir erkek büyük olmalı diyor çoğu erkek. ne kadar çok anlaşsanda gün geliyor sorun edebiliyor. Sen her sözün ona ters gelebiliyor.
Biz hep aynı şeyi düşünüyoruz anlaşan çiftleri baz olıyoruz ama işde çevre etkisi değiştiriyor insanları...
sağ ol tatlım
hep beraber inşallah..
Evet çok korkuyor sorun da bu ya. Kendisi bile bu yaş farkının üstesinden gelememişken başta ailesi olmak üzere çevrenin tepkilerine nasıl göğüs gerecek ?
Diyelim ki evlendik, yarın ilk anlaşmazlıkta bunu sorun edebilir mi? Ben de çok korkuyorum ve ona güvenemiyorum
Bu yüzden ona evlatlık edinmeyi düşünebileceğimi söyledim.Arkadaşça paylaştım fikrimi.
Bana kızdı! O varken nasıl bunu düşünebilirmişim ! Ama evlenince biz yaparız filan da demiyor, o fikri dile getirmekten imtina ediyor. O böyle imtina ederse bende onunla gelecek hele ki çocuk planından imtina ederim, bunun neresini anlamıyor o zaman?
Ayy canım, atlamışım sanırım doğum günün kutlu olsun. Dün de limon'un doğum günüydü sanırım arka arkaya doğum günleri. Ne güzel
Bu şarkı sana ve limona..
http://www.izlesene.com/video/dogum-gunun-bana-geldigin-gundur/5323839
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?