30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kkşerftn; mavili ye aynen katılıyorum. aynı şeyleri yazmak istemem. az önce bşyler yazdım bağlantı gitti bu linki öylesine göndermiş olmasını ümit ederim, ama bu hareketiyle bu noktaya takıldığını göstermiş..

keşke bu konuyu bir kez konuşup üstünü kapatabiliyor olsa..

Şero özel mesaj attım

Şero, canım, link açılmadı. Konu yazdığın gibi herhalde.
Bence -kusura bakma- yersiz talihsiz bir paylaşım olmuş.
Dediğin gibi kendisi bile bunu sindiremiyor ki ailesine karşı nasıl dursun?
Seni kaybetmek istemiyor ama korkularına da yenik düşüyor...
Ayrılamıyorsunuz da nasılsa...
Dur bakalım zaman ne gösterecek? Sabır. Biraz gitsin bakalım ilişki böyle... Su akar yolunu bulur nasılsa. Haksız mıyım¿

İyi olmana sevindim. Kolay gelsin.

neşeli ol ki genç kalasın.. bu dünyadan da zevk alasın

Süpersin. Enerjini severim senin.

Evet canım bende öyle düşünüyorum ve bunu da açık açık söyledim ona.Bizim işimiz yaş sen bu sorunu aşamadın altı ay oldu hala bir arpa boyu yol alamamışsın dedim. Ne kadar abartıyormuşum, alt tarafı bi haber linki paylaşmış amma da büyütmüşüm durumu! Yine abartan ben oldum yani bu durumda üstüme alınmam sadece benim saçmalamam oluyormuş.
Seninle olmaz bu iş dedim valla. Ve evlat edinme konusunu da sonrasında açtım, bana kızdı. Ben bu adamdan açıkçası cesurca bir hareket bekleyemiyorum. Eğer ciddi bir adım atarsa savaşacağı o kadar çok cephe olacak ki. Evvela o çok sevdiği annesi ona belki de neler söyleyecek. Ve o asla annesine hayır diyebilecek karakterde biri değil ve bu anlamda tam bir ana kuzususun derim ona ben.. Benim ailemden bağımsız olmamı ise hiç anlayamıyor. Ne diyeyim, nasipten ötesi yok..
Şarkı için teşekkür ederim çok güzeldi
Rica ederim, çok güzel şarkı dimi ?
Zaten sorun da bu ya? Konuyu konuşup bitirmek yerine devamlı kafamızı devekuşu gibi kuma gömüyoruz.Ben konuyu açsam da gerisi gelemiyor.Bana diyebildiği tek şey zamana ihtiyacımız olduğu.Peki aylar sonra bana ben yapamıyorum deyince ne olacak? Gerçi bu her ilişkide olabilir ve bunu ona söyleyen ben de olabilirim, ve emin olun bu ilişki bir gün biterse bitiren ben olurum. O yüzden zamana bırakmak en iyisi gibi görünüyor.
Şero özel mesaj attım
okudum canım çoook teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Leziz gözüküyorsa durma da bir ısırık al.

Rica ederim.
Yeni yaşın tüm güzellikleri beraberinde getirsin inşallah.

teşekkürler canım benim

cok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )

bende ettim şimdi...

pisi yi görünce ve anlattıklarını okuyunca kendim yaşamış gibi hissettim.

Ben yaşamadım daha doğrusu olmadı ilerlemedi ama halen sıkıntılı durum. Allah hayırlısını versin pisicim...

cok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )
evet ya, biz her şeyi buradan yazıyoruz. nedir bu "sana özelden mesaj gönderdim" olayı.

imza: gısgançlar

(şaka yapıyorum tabii ki özelden gönderebilirsiniz. sonuçta burası herkese açık bir platform)

ben sankim destek olmak için yazdığını düşündüm.

ben sankim destek olmak için yazdığını düşündüm.

Noliğğ kızlar,
limon kendi fikrini belirtmiş, yaşadıklarına atfen. size de söyleyebileceği şeyler olduğunu ama uluorta - sonucta herkesin yazılanları görebileceği bir platform burası - özel olarak paylaştı.
Mavicim çok teşekkür ediyorum, allah hayırlısını versin. Ama böyle yapması kendisinden soğumama ve gelecek için ümidimin kırılmasına sebep oluyor ne yalan söyleyeyim. İlişkimizin dibine dinamiti kendi koyup pimin çekiyor sonra suçlusu alıngan kedi oluyor. Ne ala memleket :44::44:

Limon'un mu?

Tabii ki destek olmak için yazmıştır canım, biz işin gırgırındayız.

tabii canim kesinlikle :))) bak smile koydum arti, takildim sadece.. ama iste insanoglu merak ediyor iste ya meraktan, ya meraktan. don`t worry kizlar ceep calm on the.... ondan iste :))))

Limon'un mu?

Tabii ki destek olmak için yazmıştır canım, biz işin gırgırındayız.

anladım canım bildim zatii

bende ne yazdı acep dedim itiraf edeyim

Kızınca sana tavsiyem al oyuncak araba ver eline diyorum

Pisi...

Çok haklısın.

Onun için az önce yazdım ya "Bırak böyle devam etsin. Bakalım nereye gidiyor?" diye...

tugce bize yazmadi, cepten filan yazsa merak ettim valla. Bugun merakim ustumde.. melahat mod :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…