- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.281
Teşekkür ederim canım benim)
Seni üzecek o zaman pisicim. Bunu atlatsa bile evliliğin süresince hep şühpeleneceksin arada çocukca davrandığını bile düşüneceksin. başkası olsa alınamaz bu lafa o alınacak. o sana yaşla ilgili birşey söylese sen alınacaksın... eğer sana evlilikte yaş farklı linki attıysa problem büyük demekki.
Evet çok korkuyor sorun da bu ya. Kendisi bile bu yaş farkının üstesinden gelememişken başta ailesi olmak üzere çevrenin tepkilerine nasıl göğüs gerecek ?
Diyelim ki evlendik, yarın ilk anlaşmazlıkta bunu sorun edebilir mi? Ben de çok korkuyorum ve ona güvenemiyorum
Bu yüzden ona evlatlık edinmeyi düşünebileceğimi söyledim.Arkadaşça paylaştım fikrimi.
Bana kızdı! O varken nasıl bunu düşünebilirmişim ! Ama evlenince biz yaparız filan da demiyor, o fikri dile getirmekten imtina ediyor. O böyle imtina ederse bende onunla gelecek hele ki çocuk planından imtina ederim, bunun neresini anlamıyor o zaman?
Ayy canım, atlamışım sanırım doğum günün kutlu olsun. Dün de limon'un doğum günüydü sanırım arka arkaya doğum günleri. Ne güzel
Bu şarkı sana ve limona..
http://www.izlesene.com/video/dogum-gunun-bana-geldigin-gundur/5323839
Şero, canım, link açılmadı. Konu yazdığın gibi herhalde.Kızlar size birşey soracağım.
Erkek arkadaşım tam bir mantıksızlık örneği sergiledi ve bana bu linki attı,
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26492613.asp
oku dedi ki zaten okumuştum.
Adam kadını anlaşamadıklarını için boşayıp gerekçe olarak ta aralarındaki 8 yaşlık farkı göstermiş.Ben hiç bi erkeğin kendisinden küçük karısını boşarken bunu bahane ettiğini duymamıştım. Hiç ama hiç yaşını göstermeyip kendisi benden büyük gösterdiği ama nufus kayıtlarına göre benden 5 yaş küçük erkek arkadaşımın bu haberi bana göndermesi üzerine elbette ki tepki gösterdim.
"İlla altında bişi mi olması lazım, öylesine atmış olamaz mıyım bu linki?" dedi. Meali : Çevir kazı yanmasın. Ben ona tipim değilsin demiştim oda bana aslında evlenmek için düşündüğüm yaş gurubu 24-28 arası demişti.
Kızdım ve "Merak etme seninle evlenmeyi düşünmüyorum senin kafa yapında çok adam var benim kafama uyacak olanları ise çok az" dedim.Buna da bozuldu
Ne diyorsunuz?
İyi olmana sevindim. Kolay gelsin.buralardayım filo, iyiyim, iş güç :126: hazırlıklar devam. sen nasılsın
petunya diye bir çiçeğin olduğunu bende yakın bir zamanda öğrndim. çiçeği biliyorum ama adını bilmiyormuşum. mor olanı da çok tatlıdır zati..
havalar da çok güzel
neşeli ol ki genç kalasın.. bu dünyadan da zevk alasın
Canım, doğum günün kutlu olsun.
Her şey gönlünce olsun.
Leziz gözüküyorsa durma da bir ısırık al.Çok teşekkür ederim canım yaa...
Çok mutlu oldum
ayrıca çok leziz görünüyor...
Teşekkür ederim canım benim)
Seni üzecek o zaman pisicim. Bunu atlatsa bile evliliğin süresince hep şühpeleneceksin arada çocukca davrandığını bile düşüneceksin. başkası olsa alınamaz bu lafa o alınacak. o sana yaşla ilgili birşey söylese sen alınacaksın... eğer sana evlilikte yaş farklı linki attıysa problem büyük demekki.
Rica ederim, çok güzel şarkı dimi ?Şarkı için teşekkür ederim çok güzeldi
Zaten sorun da bu ya? Konuyu konuşup bitirmek yerine devamlı kafamızı devekuşu gibi kuma gömüyoruz.Ben konuyu açsam da gerisi gelemiyor.Bana diyebildiği tek şey zamana ihtiyacımız olduğu.Peki aylar sonra bana ben yapamıyorum deyince ne olacak? Gerçi bu her ilişkide olabilir ve bunu ona söyleyen ben de olabilirim, ve emin olun bu ilişki bir gün biterse bitiren ben olurum. O yüzden zamana bırakmak en iyisi gibi görünüyor.kkşerftn; mavili ye aynen katılıyorum. aynı şeyleri yazmak istemem. az önce bşyler yazdım bağlantı gittibu linki öylesine göndermiş olmasını ümit ederim, ama bu hareketiyle bu noktaya takıldığını göstermiş..
keşke bu konuyu bir kez konuşup üstünü kapatabiliyor olsa..
okudum canım çoook teşekkür ederim..Şero özel mesaj attım
Canım, doğum günün kutlu olsun.
Her şey gönlünce olsun.
cok mu ozelŞero özel mesaj attım
Leziz gözüküyorsa durma da bir ısırık al.
Rica ederim.
Yeni yaşın tüm güzellikleri beraberinde getirsin inşallah.
cok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )
evet ya, biz her şeyi buradan yazıyoruz. nedir bu "sana özelden mesaj gönderdim" olayı.cok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )
evet ya, biz her şeyi buradan yazıyoruz. nedir bu "sana özelden mesaj gönderdim" olayı.
imza: gısgançlar
(şaka yapıyorum tabii ki özelden gönderebilirsiniz. sonuçta burası herkese açık bir platform)
Limon'un mu?ben sankim destek olmak için yazdığını düşündüm.
cok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )
teşekkürler canım benim
bende ettim şimdi...
pisi yi görünce ve anlattıklarını okuyunca kendim yaşamış gibi hissettim.
Ben yaşamadım daha doğrusu olmadı ilerlemedi ama halen sıkıntılı durum. Allah hayırlısını versin pisicim...
evet ya, biz her şeyi buradan yazıyoruz. nedir bu "sana özelden mesaj gönderdim" olayı.
imza: gısgançlar
(şaka yapıyorum tabii ki özelden gönderebilirsiniz. sonuçta burası herkese açık bir platform)
ben sankim destek olmak için yazdığını düşündüm.
Limon'un mu?
Tabii ki destek olmak için yazmıştır canım, biz işin gırgırındayız.
Limon'un mu?
Tabii ki destek olmak için yazmıştır canım, biz işin gırgırındayız.
Noliğğ kızlar,
limon kendi fikrini belirtmiş, yaşadıklarına atfen. size de söyleyebileceği şeyler olduğunu ama uluorta - sonucta herkesin yazılanları görebileceği bir platform burası - özel olarak paylaştı.
Mavicim çok teşekkür ediyorum, allah hayırlısını versin. Ama böyle yapması kendisinden soğumama ve gelecek için ümidimin kırılmasına sebep oluyor ne yalan söyleyeyim. İlişkimizin dibine dinamiti kendi koyup pimin çekiyor sonra suçlusu alıngan kedi oluyor. Ne ala memleket :44::44:
Çok haklısın.Noliğğ kızlar,
limon kendi fikrini belirtmiş, yaşadıklarına atfen. size de söyleyebileceği şeyler olduğunu ama uluorta - sonucta herkesin yazılanları görebileceği bir platform burası - özel olarak paylaştı.
Mavicim çok teşekkür ediyorum, allah hayırlısını versin. Ama böyle yapması kendisinden soğumama ve gelecek için ümidimin kırılmasına sebep oluyor ne yalan söyleyeyim. İlişkimizin dibine dinamiti kendi koyup pimin çekiyor sonra suçlusu alıngan kedi oluyor. Ne ala memleket :44::44:
sahi bugün doktora gidecekti.tugce bize yazmadi, cepten filan yazsa merak ettim valla. Bugun merakim ustumde.. melahat mod :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?