- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.301
tugce bize yazmadi, cepten filan yazsa merak ettim valla. Bugun merakim ustumde.. melahat mod :))
Ben de ilk duyduğumda öyle düşünmüştüm ama hem yaşlarımız çok müsait değil hem de Tuğçe'nin kisti vs vardı.Aslında biraz daha evliliğin tadını çıkarsa çok daha güzel olacaktı
Allah inşallah sağlıklı evlat versin umarım sonuç pozitiftir.
Herkesin gönlüne göre olsun
cok mu ozel( bana da at limonata, itiraf ediyorum su ozel mesajlarinizi cok merak ediyoruum :)) bir ben mi merak ediyorum? hayir )
Ben de ilk duyduğumda öyle düşünmüştüm ama hem yaşlarımız çok müsait değil hem de Tuğçe'nin kisti vs vardı.
O yüzden biraz da erken olsun istedi.
...ve tabii dediğin gibi herkesin gönlüne göre olsun.
Bugün doğum günün bize de dua eder misin?Mavilim mavişelim, tenhada buluşalım mavilim
kuzum kendi yaşadığım bişey yazdım açıkca yazmak istemediğim :) eski bi durum yoksa öle gizli saklı iş yok
profil yazın çok hoş limoncum yeni başlangıçlara...
aynen bazen bende paylaşamıyorum
anladim limonata, ok sorun degilkuzum kendi yaşadığım bişey yazdım açıkca yazmak istemediğim :) eski bi durum yoksa öle gizli saklı iş yok
tabii canim kesinlikle :))) bak smile koydum arti, takildim sadece.. ama iste insanoglu merak ediyor iste ya meraktan, ya meraktan. don`t worry kizlar ceep calm on the.... ondan iste :))))
anladım canım bildim zatii
bende ne yazdı acep dedim itiraf edeyim
Kızınca sana tavsiyem al oyuncak araba ver eline diyorum Pisi...
Çok haklısın.
Onun için az önce yazdım ya "Bırak böyle devam etsin. Bakalım nereye gidiyor?" diye...
Kendimi duası makbul biri gibi hissetim ederim canım kalbim sizinle
Canım, takılıyoruz sana...kuzum kendi yaşadığım bişey yazdım açıkca yazmak istemediğim :) eski bi durum yoksa öle gizli saklı iş yok
Belki de makbuldür duan, bilemeyiz / bilemezsin. Allah bilir.
Sen dua et olur mu?
Canım, takılıyoruz sana...
Şarkı için teşekkür ederim çok güzeldi
Aslımmmm turkommmmmm
http://www.posta.com.tr/yasam/YazarHaberDetay/Yalnizligindan-sen-sorumlusun.htm?ArticleID=76411
Bu adamın yazılarını seviyorum aslında ..
Güzel bir gözlemci..
kızlar günaydıngüzel bir gün olsun
günaydın petuş...
buda petuş davşan gibi oldu,sevimli ama
günaydın canım.. nerde tavşan? anlamadım :26:
kızlar tel.de kk uygulaması kullanan var mı? ben android için yükledim ama giriş yapamıyorum bir türlü. eksik bşylermi var ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?