30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hakkında hayırlısı olsun chall, gelişmeleri bekliyoruz

Bir daha asla kimse onun gibi bakmazsa!
Onun gibi bakmaz tabii herkesin bakışı farklıdır ama belki daha büyük bir aşka bakacak biri çıkar karşına ve iyi ki bu insan karşıma çıktı dersin

Kesinlikle (maalesef beğen tuşu bu topikte artık pek işe yaramıyor )
ben de pudra renklere taktım bu aralar özellikle kıyafetlerde her baktığım modelde en çok pudra pembe tonları seviyorum
ben mor ve tonlarının hastasıyım hatta şero da öyle
eskişehir muhabbeti ne oldu ki gerçekleşti mi benimde gelme düşüncem var bir hafta sonu da
o iş yattı - bir ara yeniden bu konuyu gündeme taşısak fena olmaz sanki:44:

geçmiş olsun turkuaz...

canım bana kart çeker misin biri aşk için olsun.. bu arada tayin olumsuz geldi.. dilerim bunda da vardır bir hayır..
hakkında hayırlısı olsun Ceren

Yok kuzum yapamadık :-( beb her zaman uygunum. Bana 3 saatlik yol aklıma orası geldi. içanolu ve egeye yakın diye öneriler varsa uyarum her türlü
ben de eskişehire yakınım ama yakın iller olursa bana da uyar

slm kimse yokmu :26::26:
kız bakıyorum da beni gönderip hemen pc başına geçmişsin

evet bir arkadaşımla buluştum bugün cok sevdiğim birisi onun için işten izin aldım onu yolcu ettikten sonra geldim buraya sizinle sohbet etmek için
Belli oluyor Kızlar ben İzmir'e gitmiştim ve biz krizantemle buluştuk sağolsun öyle güzel ağırladı ki sohbetine doyamadım

Selam reddmar - n'aptın o kişiyle konuştunuz mu?

selam filo
gizemli ha
Evet Aslış sen gizemli kızsın bence bu biraz hukuki ciddiyetle alakalı

Ben de aynen köşeyi dönünce kapatırdım şemsiyeyi annemin görüş alanından çıkınca bu arada hoşgeldin

hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu.....

beni sevmezsen yağmurları sev
Cevaplarınız bile şarkılarla olmuş ya çok güldüm
hangi birine bakayım,özel mesajlar yağıyor
turkuazzzzz
limoooonnnn
bana hiç özelden bişey gelmiyor valla kaç gündür yokum fark eden olmamış (alone gitti ya yerini boş bırakmamak lazım)
Yok,Anayasa Mahkemesi youtube erişim yasağı için ihlal kararı verdi,onu bekliyorum
Ben de bekliyorum - youtube olmayınca da müzik ve video konusunda eksiklik yaşıyorum ama bakalım hayırlısı...

ben hukukçuyum, bunu isteme benden
Bence de gerçi ben de direniyorum dns ayarlarıyla oynamamak için...

Selam canım analiz konusunda da ikizler burcundan tanıdığım olduğu için onu düşünerek yazdım

aslışş sonumuz böyle olacak diye korkuyorum.

Eki Görüntüle 1138775
aaaaa aynı ben

Çok yorucu bi hafta sonuydu ya ölüyorum . Gece 4 de yattım 6:30 ta uyandın püff
Kapansın okul artıl 1 temmuz gelll
Benim için de öyle valla toplamda uzun yol olarak 12-13 saat yol çektim oradan oraya koşturmaca...nevrim dönmüş bugun öğlen epey uyudum

günaydın kızlar.
şarıl şarıl yağışlı bir istanbul gününden herkese merhaba ...
Selam şerom - ya İzmir'de de hafta sonu yağış vardı ama maalesef yakalanmadım hani biraz yağmurda yürümek isterdim açıkçası

günaydın kızlar bugün dünden daha iyiyim, dinlendim ve herşeye hazırım :126: :126:

ooo ne güzel petunya.. Bende çok uyudum :)

gunaydın kızlar.

merhaba iyiyim sen nasılsın aşk meşk yok

Sana yüksek kalite bir enerji yollayalım :))

ama sen zaten enerjili bir insansın

bende çok güldüm canım ya :)

3 lemeye 8 beğeni kalmışşş

Bende beğendim seni Lmonata...

Günaydın ...

Petunya,Chall.,Aslı, Limon,Lily, pisi, ...

Akşamları giremiyorum mobilden face. iki dolanıyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…