- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.741
aynen oyle yanı kontrol etmeyı denesemde edemeyecegım bırısı dolayısıyla tek yapmak ıstedıgım akışına yaşamak olacak.
tanımaya çalışıyorum ona en olumlu,en cocuksu halımle gıttım.
oda bunun farkında oda o sekılde davranmaya çalışıyor garıp bır durumdayız.bakalım neler olacak neler bıtecek.zaman gösterecek ama hayatıma girmesini ve onunla mutlu olmayı cok ısterım.
lilyyyy nerdeki ya
kızım biz buradayız,yüzümüze bakıyorsun sanki
alone yoko olunca bakıyordum ahaha diziya başladım kuzum. uzun zaman sonra evdeyim çok ilginç. annem geşekkür etti benle oturduğun için dedi kadın
alone gitti dostluk bitti
ne izliyorsun yabancı dizi.
hahaa alemsin limonata cok guldum, annen de sevinmistiralone yoko olunca bakıyordum ahaha diziya başladım kuzum. uzun zaman sonra evdeyim çok ilginç. annem geşekkür etti benle oturduğun için dedi kadın
bende oyle oldum mavili bugun, sebepsiz..gerçekten
içim daraldı ya Aslıcım
ortada birşey yok ama acayip huzursuzluk hissediyorum.
bende survivor bakiyorum kizlar, asliiii nasilsin asli, ask mesk var mii??
iyiyim aslicim, survivor izliyorum.. zihnimi dinlendiriyorum. insallah yakin zamanda olur daha fazla bekletmez ;-)merhaba iyiyim sen nasılsınaşk meşk yok
hahaa alemsin limonata cok guldum, annen de sevinmistir
sen tek kalmiyor muydun limonata ? ? ailen mi geldibende çok güldüm canım ya :)
sen tek kalmiyor muydun limonata ? ? ailen mi geldi
ailem hep vardı kuzum 2 aylığına gitmişlerdi
Onun gibi bakmaz tabii herkesin bakışı farklıdır ama belki daha büyük bir aşka bakacak biri çıkar karşına ve iyi ki bu insan karşıma çıktı dersinBir daha asla kimse onun gibi bakmazsa!
KesinlikleGünaydın peyunya ve Pisi
Limonata
Kimse vazgeçilmez değildir. Yeryüzünde ve özellikle senin yakınlarında veya şuan senden uzak olan bir eş ruhun var...
Sen ikizler bayanısın ruhun mutlaka arınacak bu durumdan. Güzel ve çok hoş bir bayansın sen genç ve dinamiksin o güzel yıllarında o kişinin hayatınd aolmaması seni üzmesin. Hayatta karşına daha kaç aşk çıkacak bir gün o gün gelecek ama senin hazır olman lazım. Sana unut yada unutma demek istemiyorum ama bu ara kendine yeni hobi bul uzaklaş anılarından..
ben mor ve tonlarının hastasıyım hatta şero da öyleben de pudra renklere taktım bu aralar özellikle kıyafetlerde her baktığım modelde en çok pudra pembe tonları seviyorum
o iş yattı - bir ara yeniden bu konuyu gündeme taşısak fena olmaz sanki:44:eskişehir muhabbeti ne oldu ki gerçekleşti mi benimde gelme düşüncem var bir hafta sonu da
hakkında hayırlısı olsun Cerengeçmiş olsun turkuaz...
canım bana kart çeker misin biri aşk için olsun.. bu arada tayin olumsuz geldi.. dilerim bunda da vardır bir hayır..
ben de eskişehire yakınım ama yakın iller olursa bana da uyarYok kuzum yapamadık :-( beb her zaman uygunum. Bana 3 saatlik yol aklıma orası geldi. içanolu ve egeye yakın diye öneriler varsa uyarum her türlü
kız bakıyorum da beni gönderip hemen pc başına geçmişsinslm kimse yokmu :26::26:
Belli oluyorevet bir arkadaşımla buluştum bugün cok sevdiğim birisi onun için işten izin aldım onu yolcu ettikten sonra geldim buraya sizinle sohbet etmek için
Selam reddmar - n'aptın o kişiyle konuştunuz mu?Hosbulduk canım. Karne günü yaklaşıyor. Koşturmaca başladı. Haziran 15 e kadar yoğun olurum. Sen napiyorsun nasılsın. Geçen gün arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediğini söyledi. Ben kararsız kaldım. Senin olduğun şehirdeymiş. Buradan kurtulmak için aklıma yattı. Ne yapsam bilemedim.
Evet Aslış sen gizemli kızsın bence bu biraz hukuki ciddiyetle alakalıselam filo
gizemli ha
Ben de aynen köşeyi dönünce kapatırdım şemsiyeyi annemin görüş alanından çıkıncaama yağmur feci yağıyor. bana hep çocukluğumu hatırlatıyor
nıye bu kadar cok sevıyorum ki yağmuru bılmem. çocukken yağmur yagdıgında çıkardım dısarı, herkes şemsiyelı
ben kullanmazdım. hala öyleyımdır
hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu.....
beni sevmezsen yağmurları sev
bana hiç özelden bişey gelmiyor valla kaç gündür yokum fark eden olmamışhangi birine bakayım,özel mesajlar yağıyor
turkuazzzzz
limoooonnnn
Ben de bekliyorum - youtube olmayınca da müzik ve video konusunda eksiklik yaşıyorum ama bakalım hayırlısı...Yok,Anayasa Mahkemesi youtube erişim yasağı için ihlal kararı verdi,onu bekliyorum
Bence deben hukukçuyum, bunu isteme benden
Selam canımkaçmış evet pisi...
oda çok alınganmş ama
güzel analiz etmişsin lily
Günaydın kızlar
Reddd , lilycim ,Aslı, Limonata, krizantem
NAsılsınız?
Limonata sınav gözetmenliği yapıyorsun sanırım.
aday derken ne anlamda demiştin?
aaaaa aynı ben
Benim için de öyle valla toplamda uzun yol olarak 12-13 saat yol çektim oradan oraya koşturmaca...nevrim dönmüş bugun öğlen epey uyudumÇok yorucu bi hafta sonuydu ya ölüyorum . Gece 4 de yattım 6:30 ta uyandın püff
Kapansın okul artıl 1 temmuz gelll
Selam şerom - ya İzmir'de de hafta sonu yağış vardı ama maalesef yakalanmadımgünaydın kızlar.
şarıl şarıl yağışlı bir istanbul gününden herkese merhaba ...
günaydın kızlarbugün dünden daha iyiyim, dinlendim ve herşeye hazırım :126: :126:
ooo ne güzel petunya.. Bende çok uyudum :)
gunaydın kızlar.
merhaba iyiyim sen nasılsınaşk meşk yok
bende çok güldüm canım ya :)
3 lemeye 8 beğeni kalmışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?