30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bir soru. Hayatınıza yeni birini aldığınızda eskiue ihanet gibi hissediyor musunuz? Ttüm hayaller bir kişi üzerine kurulurken yeni biriyle hayal kurulur mı?

sağ ol

Halası yaşlı mı?
Eski ev hanımı tarzlar var öyle, her gelene gidene bakan
Bizim jenerasyon işten eve evden işe bir şeye bakmaya, birilerini takip etmeye vakit bulamıyor.

Yaşlı değil aslında, benden 11-12 yaş büyük ama kafa farklı canım...
Neyse olan oldu az, önce evsahibimle görüştüm ben kadından kaçarken karşısındaki daireyi kiralıyorum iyi mi ? hahahhah

,
bencede ev almak mantıklı kuzum

Evet, öyle karar verdim limonatam tatlım..
Annem geldiğinde ev al dediğinde kadına çemkirmiştim bide Haklıymış. Bu apartmandan taşınma demişti, ona da çemkirmiştim
İkisinde de dediği oluyor iyi mi
Tek başıma korkuyorum, ya krediyi ödeyemezsem dedim. Benim ki" ben varım ya, yalnız değilsin " dedi..
Bi daha

Selam şerom - ya İzmir'de de hafta sonu yağış vardı ama maalesef yakalanmadım hani biraz yağmurda yürümek isterdim açıkçası
Selam hoşgeldin liloş.
Özlettin kendini.
Valla buradaki yağmurda yağmurda ıslanmaktan fazlası olurdu, alır götürürdü seni
Petunya,Chall.,Aslı, Limon,Lily, pisi, ...
Günaydon maviş yavrukuş Ve tüm kızlar günaydın

Bir soru. Hayatınıza yeni birini aldığınızda eskiue ihanet gibi hissediyor musunuz? Ttüm hayaller bir kişi üzerine kurulurken yeni biriyle hayal kurulur mı?

Başlangıçta evet öyle hissetmiştim, her ne kadar fiziken ilişkimiz bitmiş olsa da resmen bitmemişti ama bir süre sonra o his yerini boşluğa bıraktı gayet rahatladım. Sana da zamanla öyle olur bence..

Daha sonra seni aradm canim isten acmadin ama

Allah yardımcın olsun.
Bende aynı her şey.

kızlar selam, ben geldim aranıza :)
Hoş geldin.
Bahseder misin kendinden?

sakın koyu kasvetli bir kıyafet alma,cıvıl cıvıl bir şey olsun
Aslı, beni iyi analiz ediyorsun.

ten rengine uygun olsun. Bu seneki rengim turuncu benim :) k

elbisede rengim kırmızı ve mavi, ...
Evet, turuncu güzel. Ben de lacivert istiyorum ama kınada giyeceğim de yavruağzılı lacivertli :26:

filo bence de siyah giyer gibi:44: kardeşinin düğünü olduğundan daha renkli, canlı giyinmesi daha iyi olur bence. yalnız filo bu kadar düşünmemiştir ne giyeceğini
Maalesef düşünüyorum Aslı'm, hem de kara kara.

lilyyyy nerdeki ya
İzne ayrılıp annesigilin yanına mı gitti ne. Ben de fark ettim yokluğunu.

bence de yaz olucagi icin, ucus ucus renkli bsy giy filozof yetisirsin sen sikinti etme canim
İnşallah Petunya'm.

3 lemeye 8 beğeni kalmışşş
3 beğeni kaldı.

günaydın kızlar bugün dünden daha iyiyim, dinlendim ve herşeye hazırım :126: :126:

Evet, insan uykusuz olunca bezgin oluyor. Her şey gözünde büyüyor.

Aşkkk yakalasın biziii
Amin! Hayırlısıyla...

Allah kalbimize göre versın..
Amin! İnşallah.

Nasıl yaaaaaa?
Zaten aynı apartmandasınız. Aynı apartmandan farklı bir daire mi kiralıyorsun? Yoksa karşı karşıya apartmanlardan mı? :26:

limonata, bu sorduğun ilişkinin boyutuna göre değişir canım. uzun ve ileriye yönelik giden ilişki sonrası insan bunu hisseder..
ve yeni biri için uzun bir süre geçmesi gerekir. zihin ve duygular dinlenmeli, o kişiyle yaşanan anılardan kopmalı, yeni kişi ile onu kesinlikle kıyaslamamalı

uzun süre yanlız kalınca, sevdiği insanın da daha çok kıymeti biliniyor

By süre ne kadar olmalı ki peki.

Becerikli olsam katılmak isterdim. :)

Bu arada NEVRESTE 399 beğenim vardı. Son beğeni ile bana bir kuş kazandırdın. Tabii ki beğenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Canım sütlü tatlılara katılabilirsin.Kazandibi,muhallebi,sütlaç,tavuk göğsüEğlenmek için
Öyle miRica ederim

Nasıl yaaaaaa?
Zaten aynı apartmandasınız. Aynı apartmandan farklı bir daire mi kiralıyorsun? Yoksa karşı karşıya apartmanlardan mı? :26:
Aynı apartmandayız ama ben onun iki üst katında idim, şimdi aşağıya tam karşısına iniyorum. Kapılar karşılıklı açılıyor.

Ayvayı yediğimin resmidir .. Ne yapayım kirası çok uygun, ayda 250-300 karım olacak, taşınma esnasındaki masraflar cabası..

Allah'ım! Kadından kaçacağım derken ...
Canım sütlü tatlılara katılabilirsin.Kazandibi,muhallebi,sütlaç,tavuk göğsüEğlenmek için
Öyle miRica ederim
Bu ara telaşımız var. Zaten beceriksizim.

Merhaba kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasılsın taze hamiş?

Ahahah aynen öyle :18::18:
Tatlı telaşlar bunlar, inşallah kendi dügünün için de yaşayacağın telaşları en kısa zamanda yasamaya baslarsın.

Selam, hosgeldin..
Şero, sağ ol. Yalnız ben içim geçmiş gibi hissediyorum. Kendim için bunları ister miyim? Sever miyim? İnan emin değilim.

Nasılsın taze hamiş?

Şero, sağ ol. Yalnız ben içim geçmiş gibi hissediyorum. Kendim için bunları ister miyim? Sever miyim? İnan emin değilim.

İyi Canım sağol sen nasılsın. Hamilelik garip bir ruh durumuymuş. Regl olacağınız zaman nasıl ruhsal durumda oluyorsunuz aynı öyle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tuğçecim hayırlı olsun evlenmişsin hatta hamilesin sanırım allah hayırlı etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…