- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.761
havadan mı...
rahatlatan dua edebilirsin,mesela imzanda yazanı...
sağ ol
Halası yaşlı mı?
Eski ev hanımı tarzlar var öyle, her gelene gidene bakan
Bizim jenerasyon işten eve evden işe bir şeye bakmaya, birilerini takip etmeye vakit bulamıyor.
,
bencede ev almak mantıklı kuzum
Selam hoşgeldin liloş.Selam şerom - ya İzmir'de de hafta sonu yağış vardı ama maalesef yakalanmadımhani biraz yağmurda yürümek isterdim açıkçası
Günaydon maviş yavrukuşPetunya,Chall.,Aslı, Limon,Lily, pisi, ...
Bir soru. Hayatınıza yeni birini aldığınızda eskiue ihanet gibi hissediyor musunuz? Ttüm hayaller bir kişi üzerine kurulurken yeni biriyle hayal kurulur mı?
Daha sonra seni aradm canim isten acmadin amaOnun gibi bakmaz tabii herkesin bakışı farklıdır ama belki daha büyük bir aşka bakacak biri çıkar karşına ve iyi ki bu insan karşıma çıktı dersin
Kesinlikle(maalesef beğen tuşu bu topikte artık pek işe yaramıyor )
ben mor ve tonlarının hastasıyım hatta şero da öyle
o iş yattı - bir ara yeniden bu konuyu gündeme taşısak fena olmaz sanki:44:
hakkında hayırlısı olsun Ceren
ben de eskişehire yakınım ama yakın iller olursa bana da uyar
kız bakıyorum da beni gönderip hemen pc başına geçmişsin
Belli oluyorKızlar ben İzmir'e gitmiştim ve biz krizantemle buluştuk sağolsun öyle güzel ağırladı ki sohbetine doyamadım
Selam reddmar - n'aptın o kişiyle konuştunuz mu?
Evet Aslış sen gizemli kızsın bence bu biraz hukuki ciddiyetle alakalı
Ben de aynen köşeyi dönünce kapatırdım şemsiyeyi annemin görüş alanından çıkıncabu arada hoşgeldin
Cevaplarınız bile şarkılarla olmuş ya çok güldüm
bana hiç özelden bişey gelmiyor valla kaç gündür yokum fark eden olmamış(alone gitti ya yerini boş bırakmamak lazım )Ben de bekliyorum - youtube olmayınca da müzik ve video konusunda eksiklik yaşıyorum ama bakalım hayırlısı...
Bence degerçi ben de direniyorum dns ayarlarıyla oynamamak için...
Selam canımanaliz konusunda da ikizler burcundan tanıdığım olduğu için onu düşünerek yazdım
aaaaa aynı ben
Benim için de öyle valla toplamda uzun yol olarak 12-13 saat yol çektim oradan oraya koşturmaca...nevrim dönmüş bugun öğlen epey uyudum
Selam şerom - ya İzmir'de de hafta sonu yağış vardı ama maalesef yakalanmadımhani biraz yağmurda yürümek isterdim açıkçası
Allah yardımcın olsun.malesef canım dınlenemedım .. cunku pazar gunu sınavım vardı ona çalıştım.sonrasındada veya arta kalan zamanlarda sınavım var persembe benım ıcın krıtık olan ders ınsallah onu başarılı olarak geçmek için ders çalışıyorum.Alalh buyuk.bakalım.Eğer başarılı olarak geçerse ve bu yenı aday elemanlarının dügününden fırsat bulabilirse bu haftasonu ıcın günübirlik bıyerlere gıtmek konusunda sözü var,elemanlar ağır basmaz ıse bakalım merakla beklemekteyım.cok guzel bır dinlenme olacak o olursa tatıle ıstanbul dışında farklı bır yere gitmeye ıhtıyacım var bakalım zaman ne gosterecek.oyuzden bu hafta benım ıcın hem sınavım hemde uzun sure bırlıkte adayımla zaman geçirmek konusunda önemlı bır hafta.
sen nasılsın? nasıl gıdıyor?
Hoş geldin.kızlar selam, ben geldim aranıza :)
Aslı, beni iyi analiz ediyorsun.sakın koyu kasvetli bir kıyafet alma,cıvıl cıvıl bir şey olsun
Evet, turuncu güzel. Ben de lacivert istiyorum ama kınada giyeceğim de yavruağzılı lacivertli :26:
ten rengine uygun olsun. Bu seneki rengim turuncu benim :) k
elbisede rengim kırmızı ve mavi, ...
Maalesef düşünüyorum Aslı'm, hem de kara kara.filo bence de siyah giyer gibi:44: kardeşinin düğünü olduğundan daha renkli, canlı giyinmesi daha iyi olur bence. yalnız filo bu kadar düşünmemiştir ne giyeceğini
İzne ayrılıp annesigilin yanına mı gitti ne. Ben de fark ettim yokluğunu.lilyyyy nerdeki ya
İnşallah Petunya'm.bence de yaz olucagi icin, ucus ucus renkli bsy giy filozofyetisirsin sen sikinti etme canim
3 beğeni kaldı.3 lemeye 8 beğeni kalmışşş
Evet, insan uykusuz olunca bezgin oluyor. Her şey gözünde büyüyor.günaydın kızlarbugün dünden daha iyiyim, dinlendim ve herşeye hazırım :126: :126:
Amin! Hayırlısıyla...Aşkkk yakalasın biziii
Amin! İnşallah.Allah kalbimize göre versın..
Nasıl yaaaaaa?Yaşlı değil aslında, benden 11-12 yaş büyük ama kafa farklı canım...
Neyse olan oldu az, önce evsahibimle görüştüm ben kadından kaçarken karşısındaki daireyi kiralıyorum iyi mi ? hahahhah
...
Bir soru. Hayatınıza yeni birini aldığınızda eskiue ihanet gibi hissediyor musunuz? Ttüm hayaller bir kişi üzerine kurulurken yeni biriyle hayal kurulur mı?
limonata, bu sorduğun ilişkinin boyutuna göre değişir canım. uzun ve ileriye yönelik giden ilişki sonrası insan bunu hisseder..
ve yeni biri için uzun bir süre geçmesi gerekir. zihin ve duygular dinlenmeli, o kişiyle yaşanan anılardan kopmalı, yeni kişi ile onu kesinlikle kıyaslamamalı
uzun süre yanlız kalınca, sevdiği insanın da daha çok kıymeti biliniyor
Becerikli olsam katılmak isterdim. :)
Becerikli olsam katılmak isterdim. :)
Bu arada NEVRESTE 399 beğenim vardı. Son beğeni ile bana bir kuş kazandırdın. Tabii ki beğenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Aynı apartmandayız ama ben onun iki üst katında idim, şimdi aşağıya tam karşısına iniyorum. Kapılar karşılıklı açılıyor.Nasıl yaaaaaa?
Zaten aynı apartmandasınız. Aynı apartmandan farklı bir daire mi kiralıyorsun? Yoksa karşı karşıya apartmanlardan mı? :26:
Allah'ım! Kadından kaçacağım derken ...Aynı apartmandayız ama ben onun iki üst katında idim, şimdi aşağıya tam karşısına iniyorum. Kapılar karşılıklı açılıyor.
Ayvayı yediğimin resmidir.. Ne yapayım kirası çok uygun, ayda 250-300 karım olacak, taşınma esnasındaki masraflar cabası..
Bu ara telaşımız var. Zaten beceriksizim.Canım sütlü tatlılara katılabilirsin.Kazandibi,muhallebi,sütlaç,tavuk göğsü Eğlenmek için
Öyle miRica ederim
Ahahah aynen öyle :18::18:Allah'ım! Kadından kaçacağım derken ...
Bu ara telaşımız var. Zaten beceriksizim.
Selam, hosgeldin..Merhaba kızlar
Ahahah aynen öyle :18::18:
Tatlı telaşlar bunlar, inşallah kendi dügünün için de yaşayacağın telaşları en kısa zamanda yasamaya baslarsın.
Selam, hosgeldin..
Merhaba kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şero, sağ ol. Yalnız ben içim geçmiş gibi hissediyorum.Ahahah aynen öyle :18::18:
Tatlı telaşlar bunlar, inşallah kendi dügünün için de yaşayacağın telaşları en kısa zamanda yasamaya baslarsın.
Selam, hosgeldin..
Nasılsın taze hamiş?
Şero, sağ ol. Yalnız ben içim geçmiş gibi hissediyorum.Kendim için bunları ister miyim? Sever miyim? İnan emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?