- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.341
Maria ergen adını duyunca kaçtı
Sabahlamak güzeldir kız kıza beee yaaa
İstanbul planın ne anlat bakam :))
Senin arkadaşın çokmuş ya burda kimlere yetişecen kısss fıstık
Senin ergen ne yapacak o hafta sonu
üzüldüm canım, o yastıgı alabilirsen rahatlarsın biraz dediğim gibi.
Maria ergen adını duyunca kaçtı
Aslına bakarsan hala bir plan oturtamadım.. Şöyle ki, akşam geliyorum zaten,ayın 7'sinden hayır yok. 8'inde sabah 11:00'a alındı görüşmem. Sabah daha kargalar kahvaltısını yapmadan, arkadaşımın servisi ile Maslak'a geliyorum. Oradan Levent'e ve seni arıyorum.
Sonra kuaför, sonra görüşme
Benim görüşmem bittiğinde sen hala çalışıyor olursun muhtemelen, Michelle adında bir arkadaşım var. Benim ergenle ortak arkadaşımız. O da o hafta İstanbul'da olacakmış, ya 8 ya 9'unda buluşuruz dedi. Duruma göre bakacağız. Senin işin bitene kadar takılırım ben, sonra buluşuruz işte, ayarlayabilirse Gülümsün de gelir. (umarım bu arada Michelle bizimle olmaz çünkü sizinle kız kıza takılmak istiyorum)
Ardından akşam evinde kalacağım arkadaşım da gelip beni alır, o gece onda kalırım.
Ctesi, sana o gün telefonda da dediğim gibi bizim genel müdürlükten arkadaşlar buluşalım diyorlar. Nerede, ne zaman bilmiyorum ama tabii ki gündüz olur bu. Ve eğer gün içinde planın yoksa ve eğer istersen sen de bizimle olursun diye düşündüm.(bu arada Michelle ile eğer bir gün önce görüşemediysek, ctesi görüşme ihtimalimiz yüksek lakin nerede , ne zaman onu da bilmiyorum. )
Ctesi akşam sende kalacağım zaten, pazar günü de dönüş..
Akraba ve diğer arkadaş ziyaretlerini başka zamana bıraktım. Yoksa 10 gün kalsam o da yetmez
Sen ne dersin ? Uygun mu planım ?
O yastıktan bana da lazım Aslı
Adam rahat yaa ! Ben de geleyim İstanbul'a diyor.. O değil elimde kalacak
maşallah planlar güzelben babama da alacagım yastık, tavsıye ederim. özelden yazayım markasını istersen.
bu sana fena sarmış ayolsenin ingilizcen çok mu iyi bu arada?
Mariammm maşallahhhh Allah bereket versin kıssssplan güzel güzel olmasına ama anacım sen nasıl yetişcrn bu kadar insana
Kıs istanbul trafiğinde nasıl yetişebilir misin bu kadar kişiye ama bilememmichelle nerden çıktı anacımm bırak michelle kalsın yaff gülümsün gelebilir mi tabii bilemeyizzz
Ben cmt gündüz katılabilir miyim size bilmem duruma bakarıs
Kuaföre götürcem seni 2 yerden birini seçersin. O kolay. Zaten fön ya çok uzun sürmez.
İş görüşmesini öğleden sonra yapsalardı iyi olurdu. Trafik çok oralarda kuzu. Günün her saati var trafik. İst en gıcık şeyi bitmez tükenmez trafikkk
Ya inş iş hayırlısı ile olur canım inş
İstanbul sana değişiklik olcak iyi gelcek
Birde sen balık yemeği sever misin?
Balık mı ? Hmmm.. Eğer yanında rakı varsa bayılırım , yoksa yine bayılırım
Michelle iyidir ya, ama çok zorda kalırsam görüşemeyeceğiz derim merak etme
Dua edelim de, ergen cidden peşimden gelmesin , son çare ayağıma taş bağlayıp boğazın serin sularına kendimi bırakmak zorunda kalmayım
İyidir İngilizcem. Adam kurallarımla bozmuş kafayı. Kuralları olan bir hatunmuşum ve onları yıkmak hoşuna gidiyormuş. Görsen çok gülersin Aslı, hani böyle annesinin dikkatini çekmek , ilgi görmek çin olmadık yaramazlık yapan çocuklar vardır ya aynen öyle
Yüzüne karşı gülmüyorum yüz bulmasın diye de , yaptıklarını düşündükçe kendi kendime yıkılıyorum gülmekten...
Kıss sen hala alkol den mi bahsediyonen son içtiğinde 2 hafta kendine gelemedin ben içirmem sana kıyamam
Dediğim mekanda alkol yok kuzu. Ben alkol almadığım için öyle bir yerde tam bilmiyom düzgün ortam açısından
Ben sana kahve çay içiririm
Aslında senin ergenin gelmek istemesi şöyle güzel. Seni önemsiyor ve senle olmak istiyor ama sen bunalırsan ondan billemem.
Mariam sen 7 si gece mi gelcen, 8 de sabah mı gelcen? Burasını anlamadım?
Kıss sen hala alkol den mi bahsediyonen son içtiğinde 2 hafta kendine gelemedin ben içirmem sana kıyamam
Dediğim mekanda alkol yok kuzu. Ben alkol almadığım için öyle bir yerde tam bilmiyom düzgün ortam açısından
Ben sana kahve çay içiririm
Aslında senin ergenin gelmek istemesi şöyle güzel. Seni önemsiyor ve senle olmak istiyor ama sen bunalırsan ondan billemem.
Mariam sen 7 si gece mi gelcen, 8 de sabah mı gelcen? Burasını anlamadım?
hayal bile edemedim ki, merak ettim şimdi adamı
Kuzum dışarıda yemenin bi alemi yok, alır evde yaparız. Madem alkol almıyorsun, biz de yemekten sonra koca bir demlik çay yapar, sabaha kadar sohbet ederiz(uyutmam demiştim )
Benim ergen gelirse, benimle görüşemeden paşa paşa geri döner.Benim ne düşündüğümü önemsemeyi ve ona göre davranmayı öğrenene kadar da benden yüz bulamaz..( Ayol ben boşuna evde kalmadım sanırsam )
İstanbula gezmeye geliyon kıs napcaz evde ayol. Akşam yatmaya gene gelcez sonuçta
Uyutma kuzu ama ben uyursam yatağa taşırsın beni
Ya gelmez bence ergen yaa. Sen istemiyorsan gelmez bence. Ama gelirse olursa çok üstüne gitme genede. Yazık kısss o kadar yoldan senin ardından gelcekdönünce ankara ya kesersin cezasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?