30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kıs gece gece kahkaha attım gene benim için küçük insanlık için büyük heee
Bu arada anlatım; ev sahibim uğrar bana sık sık kapıdan, kızı filan var alt katımda oturan o da uğrar. Kahkahlarımı duymuşlar sordular neye gülüyon öyle diye dedim ark ile yazışıyoz ona
Ana kıs meraklanmışlar bu kahkahar neyin nesi önce ağluyom sanmışlar ama
Başka komşumda beni banyodan dinliyor şimdi bunu farkettim ben beye gülüyom diye
Adım delîye çıkcak ayol

kızlar ben benımkıyle konusuyorum iki yere birden konsantre olamıyorum kusura bakmayıniyi geceler....

Maria adam merak ettim anacım koca adam ne yapıyor böyle sana

Şöyle söyleyim, 1 haftadır, her 30 saniyede bir mesaj atarak, bulduğu her boş vakitte telefon açarak, ben cevap vermeyince tekrar tekrar şansını deneyerek görüşmek istiyordu. Aaaa sürekli elimde telefon onunla mesajlaşırsam benim işimi gücümü kim yapacak düşünen yok

Dün gece iş toplantısından çıkmışlar, tam yatacam telefon çaldı "kapıdayız" diye. Bir de acıkmış, yemek istiyor hey allahım ! Dedim yeyin 1 saat sonra gidin, yatacağım ben. Saat 4'e kadar oturdular. Daha da gidin demesem, utanmasa bende kalacak. Konu komşu ne der düşünen yok, yüz kere anlattım, anlamıyor

Yemekte o da var mı, bu da var mı, yok mantı yapmayı biliyor musun, yok yaprak sarıyor musun ? Bana yapar mısın ? Dışarıda yemekten bıktım diye bir de duygu sömürüsü.. Yapamam işim var, yoğunum, hazır ev yemekleri yapan yerler var orada yesene deyince de, "sen beni sevmiyorsun" diye küsüyor !! HAH küstü bu şimdi gider , bir daha da aramaz diyorum, küsüyor ama gitmiyor !!!

10 dk sonra başka bir şey icat ediyor.. Alışveriş yapacağım, şunu-bunu nerede bulurum diye soruyor mesela, tarif ediyorum.. Sen de gel benimle diyor, gelemem ben yoğunum deyince "sen beni sevmiyorsun" diye yine küsüyor ! HAH diyorum bu sefer cidden küstü birazdan gider bi daha da beni aramaz.. Yok, nerdeee !!!

Sonra diyelim bütün gün ne mesaj atmış, ne telefon açmış, benim de aklımda bile yok bu.. Akşam seans kapanınca bakıyorum telefon bu arıyor. Triplerde.. neymiş "aramamışım" !!! Bi afallıyorum , acaba söz verdim ararım diye de unuttum mu ki diye düşünüyorum, "niye arayacaktım ki?" diyorum, basıyor yaygarayı yine "sen beni niye sevmiyorsun" !!!!!

Bir gün dayanamadım " Herkes seni sevmek zorunda mı ya, ben de sevmeyim ne kaybedersin???" dedim , yine küstü !!!
O değil, bununla kadın olduğumu unuttum, kendimi odun erkekler olur ya aynen öyle hisetmeye başladım

Not : Bu küçük bir özetti canım.. Daha çook var böyle , anlatsam sayfalar yetmez.. Ergen işte

Ben de aynı durumdayım, burada yazışırken kahkahalarım 2 sokak aşağıdan duyuluyor
Neyse, ctesi beraber güleriz , adını temize çıkarırız tatlım

Mariam bu bildiğin gelişimini tamamlamamış kuzum
Ergen böyle yapmaz bence
Yani ben mesela aranmayı araşmayı vs severim ama sık boğaza trîpe gelemem. Yaparsa bana beni bir daha hiç göremez
Gelişimini tamamlayıp gelsin bu

Haklısın kuzum, onun gelişimini tamamlamasını bekleyene kadaaaarrrr..
Ya bu homo erectusların hazır evrilmiş,homo sapiens kıvamına gelmiş olanları yok mudur acaba onlardan alsak ?

Ben de aynı durumdayım, burada yazışırken kahkahalarım 2 sokak aşağıdan duyuluyor
Neyse, ctesi beraber güleriz , adını temize çıkarırız tatlım

Ses yalıtımı yok. Telefon konuşmalrı izledikleri kanal gardrop sesi su sesi hepsi duyuluyor
Çıkartalım adımı temize
Evden çıkmayı istiyom ama çıkarsam onları çok aıcam ve özlicem
Saolsunlar hep sordular ve ilgilendiler idare ettiler vssss
Su sesleri çok ama olsun be yaaaa onlarda bu yaşında yaşıyor gençliklerini

Canım ya, sahi ev buldun mu sen ?

Canım ya, sahi ev buldun mu sen ?

Yok cnm daha bazı şeyleri halledemedim. Para zaten başlıca sorun. O konuda hiç gelişme yok. Ama son günlerde çok düşünür oldum yeni ev çevre semt nasıl olur diye? Yani bırda ev sahibim bu süreçte destek oldu.
Kendi kızları gibi sahiplenip idare ettiler.
Bir ara sürekli ağlıyordum hep duyuyor sonra bakmaya bile geliyorlardı.
Hafta sonunonlar hep bir arada olurlar beni de çağırırlar. Başka yerde onlar gibi olmöaz kimse. Ne bilem taşınmayı çok istiyoom ama duygusalada bağlıyom. Bayadır bu evdeyim. Evim çok güzel lüks değil ama seviyom işte ısındı içim eve

Çok güzel lüks evi ne yapacaksın ki ? Önemli olan senin o evde huzur bulman ki anladığım kadarıyla da öyle.
Peki neden taşınmak istiyorsun ?

Ev işini ne yaptın diye sormuştum tatlım, canın çok sıkılıyordu bir ara ev meselesine ??

Amn kuzu sorma hiç yüzüm gözüm sivilce içinde strsden.
Valla işim olmasa evden çıkmak içimden gelmiyor sürekli evdeyim
Ark ile bile görüşmedim bayadır. Onlar artık gitmedim diye bana gelceklermiş.
Yani içimden bişi yapmak gelmiyor aslında. Ekmek almak bile istemiyom bazen çıkıp almıyom aç kalıyom düşün. Ne yemek yapmak ne bişi kolum kalkmıyor. Para ne biçim şey yaaa beni çok gerdi. Bide ben para düşkünü değilimr gözüm aç değildir. Borçlar en çokda beni daraltan kısım. Bekliyom bakalım ne olcak merak içindeyim.

Gelirini artırmanın bir yolu yok mu canım ? Ek iş, maaşında bir iyileştirme ya da iş değişikliği ???
Başka türlü zor görünüyor çünkü ? Borçlarının vadesi ne zaman bitiyor ?

Cnm burdan yazmıyom ama benim kiram benim bütçeme çok. Taşınma maliyetine giremediğimden mecbur kaldıö.
Bide boşandığımda çok hastaydım. Hastalık vs ev bakma yapamazdım. Bide ailem şimdi onlara uzak olmamı sorun yapar. Burası ablama çok yakın. 2dk arabası ile gelmesi. O zaman izin vermediler başka eve. Burda tek kalıyom ama çevre mahalle insanlar tanır. Aileme çok yakınım. Ev sahibim ilgilenir. Işığım yanmasa görmeseler aralar, babamı arar sorarlar beni göremeyince.
Bunlar etken bunevde olmama.
Ama ben daha ucuz daha küçük bir ev bakcam 1+1 mesela.

Gelirini artırmanın bir yolu yok mu canım ? Ek iş, maaşında bir iyileştirme ya da iş değişikliği ???
Başka türlü zor görünüyor çünkü ? Borçlarının vadesi ne zaman bitiyor ?

Cnm burda da yeni sayılırım ben. İş değişikliği psikoljik açıdan kaldıramam sanırım
Ben yapı itibariyle yeniliğe biraz iç güdüsel direnç göateririm. Çabuk etkilenirim filan. Geç alışırım.
Cnm benim mesleğim gereği ek iş şansım yok. Görüşünce anlatırım. Zam olayını konuştum ama zam yüzdesi çok komik. İyileştirme yapamayız ama elden geleni yaparız zamda dendi. Bekşiyom daha belli değil. Elden gelen de 100 tl geçmyecek bence.
İng yok mesela çeviri vs yapim. Olsa böyle şeyler haftasonu yaparım.
Aman ne bilim bakalım zamana bırakmaya çalışıyom.
Birikmişim kenarda bişeyimde yok malesef. Olanı mzaten boşanırken aldı.
Borcun vadesi uzun bayağı cnm. Bitcek gibi değil. Ona güvenerek girdiğim borç var vs.

Boşanırken senden para mı aldı ? Daha neler !
Sıkma canını tatlım, taşınma maliyeti konusunda haklısın ama, tebdil-i mekanda ferahlık vardır derler..
Bir de, depresyon geçiriyor olabilir misin ? Kimseyle görüşmek istemeyişin, ekmek bile almaya üşenip aç yatışın vs
bana biraz depresyonu çağrıştırdı sanki... Bunların hepsi düzelir, bir şekilde geçer canım. Üzülmemek elde değil biliyorum ama,
göreceksin bak bu günler seni daha da güçlendirecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…