- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.381
Turkuazcım canım ben bayılmak üzereyim, yatıyorum. Gelince sana terapi de yaparım ben
OooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooooobende yatimmm bariiii artık duramıyom artık
İyi gecelerrrr panpiiiişşşşş
Adam rahat yaa ! Ben de geleyim İstanbul'a diyor.. O değil elimde kalacak
Cnm burdan yazmıyom ama benim kiram benim bütçeme çok. Taşınma maliyetine giremediğimden mecbur kaldıö.
Bide boşandığımda çok hastaydım. Hastalık vs ev bakma yapamazdım. Bide ailem şimdi onlara uzak olmamı sorun yapar. Burası ablama çok yakın. 2dk arabası ile gelmesi. O zaman izin vermediler başka eve. Burda tek kalıyom ama çevre mahalle insanlar tanır. Aileme çok yakınım. Ev sahibim ilgilenir. Işığım yanmasa görmeseler aralar, babamı arar sorarlar beni göremeyince.
Bunlar etken bunevde olmama.
Ama ben daha ucuz daha küçük bir ev bakcam 1+1 mesela.
Turkuazcım canım ben bayılmak üzereyim, yatıyorum. Gelince sana terapi de yaparım ben
Cnm burdan yazmıyom ama benim kiram benim bütçeme çok. Taşınma maliyetine giremediğimden mecbur kaldıö.
Bide boşandığımda çok hastaydım. Hastalık vs ev bakma yapamazdım. Bide ailem şimdi onlara uzak olmamı sorun yapar. Burası ablama çok yakın. 2dk arabası ile gelmesi. O zaman izin vermediler başka eve. Burda tek kalıyom ama çevre mahalle insanlar tanır. Aileme çok yakınım. Ev sahibim ilgilenir. Işığım yanmasa görmeseler aralar, babamı arar sorarlar beni göremeyince.
Bunlar etken bunevde olmama.
Ama ben daha ucuz daha küçük bir ev bakcam 1+1 mesela.
Amn kuzu sorma hiç yüzüm gözüm sivilce içinde strsden.
Valla işim olmasa evden çıkmak içimden gelmiyor sürekli evdeyim
Ark ile bile görüşmedim bayadır. Onlar artık gitmedim diye bana gelceklermiş.
Yani içimden bişi yapmak gelmiyor aslında. Ekmek almak bile istemiyom bazen çıkıp almıyom aç kalıyom düşün. Ne yemek yapmak ne bişi kolum kalkmıyor. Para ne biçim şey yaaa beni çok gerdi. Bide ben para düşkünü değilimr gözüm aç değildir. Borçlar en çokda beni daraltan kısım. Bekliyom bakalım ne olcak merak içindeyim.
Selam söyleeee !
Şöyle söyleyim, 1 haftadır, her 30 saniyede bir mesaj atarak, bulduğu her boş vakitte telefon açarak, ben cevap vermeyince tekrar tekrar şansını deneyerek görüşmek istiyordu. Aaaa sürekli elimde telefon onunla mesajlaşırsam benim işimi gücümü kim yapacak düşünen yok
Dün gece iş toplantısından çıkmışlar, tam yatacam telefon çaldı "kapıdayız" diye. Bir de acıkmış, yemek istiyor hey allahım ! Dedim yeyin 1 saat sonra gidin, yatacağım ben. Saat 4'e kadar oturdular. Daha da gidin demesem, utanmasa bende kalacak. Konu komşu ne der düşünen yok, yüz kere anlattım, anlamıyor
Yemekte o da var mı, bu da var mı, yok mantı yapmayı biliyor musun, yok yaprak sarıyor musun ? Bana yapar mısın ? Dışarıda yemekten bıktım diye bir de duygu sömürüsü.. Yapamam işim var, yoğunum, hazır ev yemekleri yapan yerler var orada yesene deyince de, "sen beni sevmiyorsun" diye küsüyor !! HAH küstü bu şimdi gider , bir daha da aramaz diyorum, küsüyor ama gitmiyor !!!
10 dk sonra başka bir şey icat ediyor.. Alışveriş yapacağım, şunu-bunu nerede bulurum diye soruyor mesela, tarif ediyorum.. Sen de gel benimle diyor, gelemem ben yoğunum deyince "sen beni sevmiyorsun" diye yine küsüyor ! HAH diyorum bu sefer cidden küstü birazdan gider bi daha da beni aramaz.. Yok, nerdeee !!!
Sonra diyelim bütün gün ne mesaj atmış, ne telefon açmış, benim de aklımda bile yok bu.. Akşam seans kapanınca bakıyorum telefon bu arıyor. Triplerde.. neymiş "aramamışım" !!! Bi afallıyorum , acaba söz verdim ararım diye de unuttum mu ki diye düşünüyorum, "niye arayacaktım ki?" diyorum, basıyor yaygarayı yine "sen beni niye sevmiyorsun" !!!!!
Bir gün dayanamadım " Herkes seni sevmek zorunda mı ya, ben de sevmeyim ne kaybedersin???" dedim , yine küstü !!!
O değil, bununla kadın olduğumu unuttum, kendimi odun erkekler olur ya aynen öyle hisetmeye başladım
Not : Bu küçük bir özetti canım.. Daha çook var böyle , anlatsam sayfalar yetmez.. Ergen işte
Amn kuzu sorma hiç yüzüm gözüm sivilce içinde strsden.
Valla işim olmasa evden çıkmak içimden gelmiyor sürekli evdeyim
Ark ile bile görüşmedim bayadır. Onlar artık gitmedim diye bana gelceklermiş.
Yani içimden bişi yapmak gelmiyor aslında. Ekmek almak bile istemiyom bazen çıkıp almıyom aç kalıyom düşün. Ne yemek yapmak ne bişi kolum kalkmıyor. Para ne biçim şey yaaa beni çok gerdi. Bide ben para düşkünü değilimr gözüm aç değildir. Borçlar en çokda beni daraltan kısım. Bekliyom bakalım ne olcak merak içindeyim.
selam tuğçe,umarım iyisindir
tez yazmam gerek,sonra görüşürüz
aa super sonunda bitane hemşeri bulabildim...
Sağolun kızlaaaarrr....Akşam gevşek gevşek umursuzca konuşmalar yapınca sinir oldum. Bende arayana kadar beni arama dedim..İşin tadı iyice kaçtı anlayacağınız.
selam tuğçe nasılsın ? aslı gitmediysen sanada selam tatlım
İyiyim canım umarım sende iyisindir.
Eskileri okuyordum da.
Kolay gelsin canım. Görüşürüzz...
selam tuğçe nasılsın ? aslı gitmediysen sanada selam tatlım
Merhaba canım oturuyorum. İyiyim sen nasılsın?
selam canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?