30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

OooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOoooooooooooo bende yatimmm bariiii artık duramıyom artık
İyi gecelerrrr panpiiiişşşşş

dün için kusura bakmadınız inşallah
ne zamandır işi nedenıyle konuşamıyorduk kamerada, evine gelmiş dün 2 ay sonra belki, gece 3' te yattım, bugün kafam duman tabi

bir de İstanbul olunca, yalnız bir kadın olunca ev seçiminde daha dikkatli olmak da gerekiyor...aman iyi araştır turkuazcım, parayı yetiştireceğim derken huzurundan, güvenliğinden olma sonra mazallah

Turkuazcım canım ben bayılmak üzereyim, yatıyorum. Gelince sana terapi de yaparım ben

sen o saatte bayılırsan turkuazla nasıl sabahlayacaksın gerçi senın italyan perşembe gecesi seni uyutmamış, burada beyza için parantez açalım da yanlış anlamasın, sadece misafirliğe gelip yemek yiyip gitmiş, düşündüğün gibi değil beyza

selm turkuaz bende istanbuldayım aklımda olsunda ev meselen için ne taraflarda bakıyorsun evi ? yardımcı olabilirim belkide

bu arada depresyondasın dikkatli olmalısın ! para herşey yerine gelirde bu hastalık bir yerleşirse zor gider önemli olan sağlık canım

Güldüm valla. Cidden sen erkek gibisin bu konumda. :)

Allah yardımcın olsun canım...

:) neresindensin samsun'un ? ordamı yaşıyorsun burdamı yani ( istanbul'damı ?) bende samsunluyum ama doğma büyüme istanbuldayım. yazlıklarımız var atakum'da arada sıkılınca geçerim .bu arada sevgilinden ayrıldın sanırım ? o senın kıymetini bilsin önce sonra sennn bilirsin kıymetini zaten :)

selam tuğçe nasılsın ? aslı gitmediysen sanada selam tatlım

Merhaba canım oturuyorum. İyiyim sen nasılsın?

tşkler canım bende iyiyim bende oturuyorum sevgiliyle bişiler atıştırdıkta şimdi geldim p.csi elime aldımda diyorki genemi kadınlar kulübü bir sürü derği aldım onlarla oyalansana geçmiş karşıma degi okuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…