- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
- #45.581
o neydi gız :))Hayır Mekatronik ☺
baktım googledan , başarılar dilerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o neydi gız :))Hayır Mekatronik ☺
Bende seni merak ettim şimdi bak ☺o neydi gız :))
baktım googledan , başarılar dilerim.![]()
özel bir şirkette muhasebe finans bölümünde çalışıyorum. senden on yaş kadar büyüğüm. bekarım. : )))Bende seni merak ettim şimdi bak ☺
Ay sana evlen evlen diyolarmıözel bir şirkette muhasebe finans bölümünde çalışıyorum. senden on yaş kadar büyüğüm. bekarım. : )))
Demez olurlar mı?Ay
Ay sana evlen evlen diyolarmı
Gıcık şeyler
Tipitipler yaDemez olurlar mı?
Ailem demiyor Allah'a şükür ama alakalı alakasız insanlar bazı bazı diyorlar...![]()
Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyimTipitipler ya
Gelecekte olmak istediğin yer? Derken anlamadımSanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim![]()
Hep öyle PERİM,Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim![]()
Aslan'dan iki burç sonra benim burcum.Burcun Aslan olabilir mi @Filozof_Prenses :)
Anladım güzel terazi hanım :) Teraziler güzeldir. Benim yükselenim teraziHep öyle PERİM,
Evlilik bir amaç olmadı bizler için; belki de o yüzden şu anda bu konu başlığı altındayız.
Yani 30+ bekarız.
Aslan'dan iki burç sonra benim burcum.![]()
Anladım güzel terazi hanım :) Teraziler güzeldir. Benim yükselenim terazi![]()
Yok boğa burcuyum ama kendime göre bir istatistiğim var, tahminlerde bulunmaya çalışırum :)
sen aslan burcu musun?
Sanırım sen gelecekte olmak istediğin yere şimdiden teşrif ettin :) İnan 27'me kadar evlilik aklımdan geçmedi nerdeyse. 27'de baktım ki yaşıtlar bitmiş, küçükler bile evlenmiş :) Eee o zaman dank etti :) 5 yıldır tetikteyim![]()
Ya bende yeni katıldım topige niye beni kimse karsilamadi
Biraz geç oldu ama nese hosbuldum☺hiç de öyle şeyler yapmayız halbuki..
ben girmemişim kaç gündür. mazur görün :)
hoşgeldiniz topiğimize
Şaka sakaBiraz geç oldu ama nese hosbuldum☺
Senide merak ettim simdi