30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kardelencimm korkulacak bişi yok merak etme..ama gerek kalmaz tüpe inşallahh..
kaderiyacımm inşallahh iyidirrr..büyüyordur inşallahhh

hipofiz hormonu galiba..onu bende duymuştum kadercim...olacağı varsa olur ne edelim...biz elimizden geleni yapıp Rabbime tevekkül edecez...başka çare yok..hayırlısı inşallah cümlemiz için zemuszemus
oy oy oy yerim ben fedakar anneyi...canım inşallah çekirdeğin dünyaya gelince tüm dertlerin sona erecek görürsün...dünyanın en güzel mucizesi onlar.:CüvCüv:

kızlar bana müsade,artık yola çıkmak günü gelmiştir,anca giderim yanee,hastaneye kadarda yüricem.
tamam canım...sana geçmiş olsun şimdiden kardelenim..opuyorumnanaktan

nedir bu çektiğimiz eziyet bizim,rabbim bizide sevindirsin bunca eziyetten sonra.
ya ben tüpten,sırf o on cm lik şey için korkmaya başladım,nasıl sokarım onu orayaakannehir
mucizelerimiz dünyaya gelince tüm dertlerimiz bitecek inşallah...bu günleri gülerek anlatacaz bebişlerimize inşallah...Allah büyüktür canlarım...umut var olduğu sürece herşey mümkündür yeterki umutlar tükenmesin şekerler...bayanssulusmile

Evet umut olduğu sürece herşey mümkün, eziyet gibi görmemek lazım, bir nedeni vardır yaşanılan herşeyin....

leylamm dogru dersin amaa duygular tasıyor bazenn..
kızlar ben çıksam, biraz yorgunum, uzanıcamm..
öpüyorum hepinizi...

Aaaa tentoş gelmiş, biraz daha kalsam mı acaba? Hepimiz kaçmış olmayalım zemuszemus

hg tentoşşşş...nasılsın bakalım...yakaladın valla..tam gidiyorduk..işlerini azalttınmı bakalım?

eheh naber kızlar..
kaderiya nasılsın?

leyla işlere başlamadım ki daha. az evvel bi koli tabak sardım o kadar
sen nasılsın?

eheh naber kızlar..
kaderiya nasılsın?

leyla işlere başlamadım ki daha. az evvel bi koli tabak sardım o kadar
sen nasılsın?

kendini çok yorma tentoşum ya yavaş yavaş yap..ne kadar zamanın var bilmiyorum ama..istersen yardıma gelebilirim heee canım benim..bende eşimi bekliyorum tentoşum..bugün yumurtam çatladı..çalışma yapcaz :kedi: durmak yok :hulya: devam...inşallah bu ay bir mucize olur bakalım hayırlısı canım ya...opuyorumnanaktan

yarın ev bakmaya gitcez. ne dersiniz bi günde bulabilir miyiz evi?:roflol::roflol:
yer de o kadar uzak ki ha demeye çıkıp ev bakalım olmüürsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni pazar günü de çıkarız olmadı..

şimdiki oturduğum evi aylarca aramıştım. son zamanlarda ağlaya ağlaya ev arıodum. bi gün o kadar sıkılmışım ki evden çıkmadan dualar okudum ayetel kürsi filan da öyle bulmuştum..
bizim şimdi oturduğumuz yer eski muhit. evler ya çokkk pahalı . ya da kümes gibi.

gideceğimiz yer yeni yerleşim olduğu için daha kolay buluruz diye ümit ediyorum..

benim yumurtalar da çatladı. hissediyorum kaydirigubbakcemile3 eme eşimle hala nanemolla olduğum için yok bebek mebek..:1ninca: tükan kapalı

evi istanbulda arıyorsun demi canım...ben senin nerde olduğu bilmiyorum...inşallah en kısa zamanda bulursun..duanın elbette faydası çoktur..inşallah hayırlısıyla bulursun hemencecik evini...:lepi:

Kızamaz Leylacığım, bisiklet sürmeye çıktı, bakkala falan uğrayacakmış, gelince çıkarım ben de zemuszemus hehe Tentoşcuğum kolay gelsi canım, inşallah kolay bulursun, bu sıcakta da zor, Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…