30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

benim yumurtalar da çatladı. hissediyorum kaydirigubbakcemile3 eme eşimle hala nanemolla olduğum için yok bebek mebek..:1ninca: tükan kapalı

sizde yapın çalışma...bakarsın mucize olur heee tatlım...yenilikler var hayatında şuan..bak tayinin falan çıktı...birde bebek güzel olmaz mı?sempatiksalakcinni

iyi iyi o zaman kocişinin yokluğunu değerlendir...benimki hala gelmedi..gene geç saate kaldı bizim çalışma...off ulen offf...:çok üzgünüm:

amin amin. hem de ramazan .. allah yolumuzu açık etsin valla

sizde yapın çalışma...bakarsın mucize olur heee tatlım...yenilikler var hayatında şuan..bak tayinin falan çıktı...birde bebek güzel olmaz mı?sempatiksalakcinni

olurdu da bi kişinin uğraşmasıyla olmürr mlsf..

ramazandan sonra doktora gitmek var niyetimde. bi hallar var kasıklarımda rahmimde yumurtalarda adette vs ama çözemedim .. motor tekliyo:roflol::roflol:

ben de bisiklet kullanmak istiyorum. taşınacağımız yerler müsait.. bugün aklımdaydı. bi de bisiklet alırım sahilde filan kullanırım diye hayal kuruodum.. :)

çılgın sen sörf yaptın mı hiç?

geçen ramazan o kadar düzenli çalışmıştım ki.. :roflol::roflol: iftar sonrası çalış. sonra duşunu al vs.. çook efor darfettiydimm çook:roflol:

ihmal etme canım doktora mutlaka git...ben bir senedir gitmedim pişmanım yani...testler yapıldı..prolaktinim yüksek çıktı adetimde ondan düzensizmiş zaten..şimdi ilaçlarla ALLAHA ŞÜKÜR yoluna giriyor herşey...inşallah bebişte gelirde mutluluğumuz daha da artar...ya gerçekten bazen çalışma yapmak eziyet oluyor..helede ramazan da..2-3 gündür duş almaktan zatürre olcam heeee...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşin neden isteksiz davranıyor tentoşum..beni doktora zorla eşim götürdü...ben inat ediyordum...iyikide şimdi gitmişim diyorum...delikafadulden

ben de bisiklet kullanmak istiyorum. taşınacağımız yerler müsait.. bugün aklımdaydı. bi de bisiklet alırım sahilde filan kullanırım diye hayal kuruodum.. :)

Arada ben de sürüyorum canım, güzel bir hobi aslında ama bu aralar çok üşeniyorum, tembellik yapıyorum. Benim kociş geldi ama köpeklerini çıkardı şimdi de, neyse biraz daha kalabilirim kaydirigubbakcemile2

benim tüm kontrollerim yapıldı .. bişi yoktu bende. sadece son bi kaç aydır düzenimde bi tuhaflık hissediyorum..
bilmiyorum sorsan çok istiyo aama çaba yok.. armut piş ağzıma düş, sapı da yukarı olsun hesabı

Arada ben de sürüyorum canım, güzel bir hobi aslında ama bu aralar çok üşeniyorum, tembellik yapıyorum. Benim kociş geldi ama köpeklerini çıkardı şimdi de, neyse biraz daha kalabilirim kaydirigubbakcemile2

kaderiya sen nerde oturyordun? kıbrıs diye kalmış aklımda ama.
kaç tane köpeğiniz var ki. nerde bakıonuz onlara

valla tentoş bu erkeklerin hepsi aynı...adamlar çoraplarını bile giymeye üşeniyorlar...utanmasalar çocuğu tek yapın diycekler heeee o işe bilem nazlanıyorlar anlayacan....sempatiksalakcinni

kaderiya sen nerde oturyordun? kıbrıs diye kalmış aklımda ama.
kaç tane köpeğiniz var ki. nerde bakıonuz onlara

Evet canım Kıbrıs, aile apartmanı bizimki, biz de alt kattayız, bahçeyi kullanıyoruz köpekler için, 5 tane var kocam çok seviyor köpekleri, hatta çocuğumuz olmazsa da klava:bak 5 tane var zaten diyor...

tentoşcum benim eşim deli gibi çocuk ister mesela ama senin dediğin gibi olur.tam benim yumurtlama günlerimde ya hasta olur,ya canı istemez,en çokta balığa gider.deli eder beni.seni çok iyi anlıyorum.ben hatta ginsengli bal aldım yesin de:roflol: çoşsun diye.onu yemediği gün daha iyiyiz onu anladım bennn....

Ben bu konuda şanslıyım kızlar ama sonuç yok ne yazık ki...
valla aslında suç birazda benim yani...başlarda eşim çok istekliydi..şuan yorgun olmasa yine istekli olur..çalışma isteği hep ondan gelir..ben başlarda çok nazlanıyordum..şimdi eşimin işleri yoğun olmasa hergece bile çalışma yapar adamda azim varda vakit yok..hehehehehkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

leylam ne biliim..kasık ağrım olunca gene moralim bozuluyor.
olumluydum halbuki..
eşin gelince kapat onu hemen..senin yumurta çatlamış bekliyordur..

o ağrılar iyi çılgınım.. bak ben hergün bir belirti aramıştım ama yok yoktu.. sonra araştırdım ve okuduğum bütün hikayelrede kasık ağrısı pembe ara kanamalar az az pozitif sonuç.. o yüzden beni ümitlendiriyor bu ağrıların sen.. iyiye işaret inşallah..

benim yumurtalar da çatladı. hissediyorum kaydirigubbakcemile3 eme eşimle hala nanemolla olduğum için yok bebek mebek..:1ninca: tükan kapalı

açın artık şu tükkanı sizde yav... ramazansa küzlük olmaz.. hadi barışın hemen ev taşınma derken arada hiç olmayacak zamanda hemde olurmu olur :asigim:

geçen ramazan o kadar düzenli çalışmıştım ki.. :roflol::roflol: iftar sonrası çalış. sonra duşunu al vs.. çook efor darfettiydimm çook:roflol:

eee bu ramazan ne böle :1shok: alttan alıver azcık sen gene ne yapalım köprüden geçene kadar dayı de tentoşum :)))))

ne güzel olur.. bisiklet kullanmak çok zevkli.. ben çok severim..

ne cins köpekleriniz var ???

streees.. başka ne olacak düzelir düzelir.. sen öce bir düzel eşinle o da düzelir
ne iyi armutmuş kıss ooo delikafadulden

bal mı dedin??. bizim memleketten gelen şifalık ballar hani kilosu pahalı olanlar duruolar öölecene.. bi ben yiyorum..
çok uğraştım venüs. ama karşındaki de çocuk değil, yetişkin bir insan. bu tip basit sorumluluklar için sürekli itlemem ya da itelenmesi gerekecekse de yapmasın daha iyi. zorla yapılan işten kime ne hayır gelmiş.

leylacım sen progestan kullanıyorum yazmıştın sanırım.bende kullanıyorum.dr gebelik olursa bebeği tutsun diye verdi.ben ayda 10 gün içiyorum gebelik oluşmassa bir sonraki adetin 16. günü başlıyorum.ama baş dönmesi yapıyor bende.birde göğüslerim çok şişti ve acıyor, n ormalde adet öncesind eolurdu ama bu sefer dahada beter oldum.ayrıca bende de prolaktin yüksek çıkmıştı.39 küsur dr bişey vermedi iner o dedi.hakkatten dediği gibi oldu.4 ay sonra ölçtü tekrar 18 olmuş.bende çok şaşırmıştımmm.sanırım stresten olmuş benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…