benim yumurtalar da çatladı. hissediyorum kaydirigubbakcemile3 eme eşimle hala nanemolla olduğum için yok bebek mebek..:1ninca: tükan kapalı
Kızamaz Leylacığım, bisiklet sürmeye çıktı, bakkala falan uğrayacakmış, gelince çıkarım ben de zemuszemus hehe Tentoşcuğum kolay gelsi canım, inşallah kolay bulursun, bu sıcakta da zor, Allah yardımcınız olsun...
Kızamaz Leylacığım, bisiklet sürmeye çıktı, bakkala falan uğrayacakmış, gelince çıkarım ben de zemuszemus hehe Tentoşcuğum kolay gelsi canım, inşallah kolay bulursun, bu sıcakta da zor, Allah yardımcınız olsun...
sizde yapın çalışma...bakarsın mucize olur heee tatlım...yenilikler var hayatında şuan..bak tayinin falan çıktı...birde bebek güzel olmaz mı?sempatiksalakcinni
iyi iyi o zaman kocişinin yokluğunu değerlendir...benimki hala gelmedi..gene geç saate kaldı bizim çalışma...off ulen offf...:çok üzgünüm:
geçen ramazan o kadar düzenli çalışmıştım ki.. :roflol::roflol: iftar sonrası çalış. sonra duşunu al vs.. çook efor darfettiydimm çook:roflol:
çılgın gitti galiba
evet ist da arıorum
ben de bisiklet kullanmak istiyorum. taşınacağımız yerler müsait.. bugün aklımdaydı. bi de bisiklet alırım sahilde filan kullanırım diye hayal kuruodum.. :)
çılgın sen sörf yaptın mı hiç?
ihmal etme canım doktora mutlaka git...ben bir senedir gitmedim pişmanım yani...testler yapıldı..prolaktinim yüksek çıktı adetimde ondan düzensizmiş zaten..şimdi ilaçlarla ALLAHA ŞÜKÜR yoluna giriyor herşey...inşallah bebişte gelirde mutluluğumuz daha da artar...ya gerçekten bazen çalışma yapmak eziyet oluyor..helede ramazan da..2-3 gündür duş almaktan zatürre olcam heeee...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eşin neden isteksiz davranıyor tentoşum..beni doktora zorla eşim götürdü...ben inat ediyordum...iyikide şimdi gitmişim diyorum...delikafadulden
Arada ben de sürüyorum canım, güzel bir hobi aslında ama bu aralar çok üşeniyorum, tembellik yapıyorum. Benim kociş geldi ama köpeklerini çıkardı şimdi de, neyse biraz daha kalabilirim kaydirigubbakcemile2
benim tüm kontrollerim yapıldı .. bişi yoktu bende. sadece son bi kaç aydır düzenimde bi tuhaflık hissediyorum..
bilmiyorum sorsan çok istiyo aama çaba yok.. armut piş ağzıma düş, sapı da yukarı olsun hesabı
kaderiya sen nerde oturyordun? kıbrıs diye kalmış aklımda ama.
kaç tane köpeğiniz var ki. nerde bakıonuz onlara
valla tentoş bu erkeklerin hepsi aynı...adamlar çoraplarını bile giymeye üşeniyorlar...utanmasalar çocuğu tek yapın diycekler heeeeo işe bilem nazlanıyorlar anlayacan....sempatiksalakcinni
Evet canım Kıbrıs, aile apartmanı bizimki, biz de alt kattayız, bahçeyi kullanıyoruz köpekler için, 5 tane varkocam çok seviyor köpekleri, hatta çocuğumuz olmazsa da klava:bak 5 tane var zaten diyor...
valla aslında suç birazda benim yani...başlarda eşim çok istekliydi..şuan yorgun olmasa yine istekli olur..çalışma isteği hep ondan gelir..ben başlarda çok nazlanıyordum..şimdi eşimin işleri yoğun olmasa hergece bile çalışma yapar adamda azim varda vakit yok..hehehehehkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Ben bu konuda şanslıyım kızlar ama sonuç yok ne yazık ki...
leylam ne biliim..kasık ağrım olunca gene moralim bozuluyor.
olumluydum halbuki..
eşin gelince kapat onu hemen..senin yumurta çatlamış bekliyordur..
benim yumurtalar da çatladı. hissediyorum kaydirigubbakcemile3 eme eşimle hala nanemolla olduğum için yok bebek mebek..:1ninca: tükan kapalı
geçen ramazan o kadar düzenli çalışmıştım ki.. :roflol::roflol: iftar sonrası çalış. sonra duşunu al vs.. çook efor darfettiydimm çook:roflol:
ben de bisiklet kullanmak istiyorum. taşınacağımız yerler müsait.. bugün aklımdaydı. bi de bisiklet alırım sahilde filan kullanırım diye hayal kuruodum.. :)
çılgın sen sörf yaptın mı hiç?
Arada ben de sürüyorum canım, güzel bir hobi aslında ama bu aralar çok üşeniyorum, tembellik yapıyorum. Benim kociş geldi ama köpeklerini çıkardı şimdi de, neyse biraz daha kalabilirim kaydirigubbakcemile2
benim tüm kontrollerim yapıldı .. bişi yoktu bende. sadece son bi kaç aydır düzenimde bi tuhaflık hissediyorum..
bilmiyorum sorsan çok istiyo aama çaba yok.. armut piş ağzıma düş, sapı da yukarı olsun hesabı
tentoşcum benim eşim deli gibi çocuk ister mesela ama senin dediğin gibi olur.tam benim yumurtlama günlerimde ya hasta olur,ya canı istemez,en çokta balığa gider.deli eder beni.seni çok iyi anlıyorum.ben hatta ginsengli bal aldım yesin de:roflol: çoşsun diye.onu yemediği gün daha iyiyiz onu anladım bennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?