leylacım sen progestan kullanıyorum yazmıştın sanırım.bende kullanıyorum.dr gebelik olursa bebeği tutsun diye verdi.ben ayda 10 gün içiyorum gebelik oluşmassa bir sonraki adetin 16. günü başlıyorum.ama baş dönmesi yapıyor bende.birde göğüslerim çok şişti ve acıyor, n ormalde adet öncesind eolurdu ama bu sefer dahada beter oldum.ayrıca bende de prolaktin yüksek çıkmıştı.39 küsur dr bişey vermedi iner o dedi.hakkatten dediği gibi oldu.4 ay sonra ölçtü tekrar 18 olmuş.bende çok şaşırmıştımmm.sanırım stresten olmuş benim..
bal mı dedin??. bizim memleketten gelen şifalık ballar hani kilosu pahalı olanlar duruolar öölecene.. bi ben yiyorum..
çok uğraştım venüs. ama karşındaki de çocuk değil, yetişkin bir insan. bu tip basit sorumluluklar için sürekli itlemem ya da itelenmesi gerekecekse de yapmasın daha iyi. zorla yapılan işten kime ne hayır gelmiş.
o ağrılar iyi çılgınım.. bak ben hergün bir belirti aramıştım ama yok yoktu.. sonra araştırdım ve okuduğum bütün hikayelrede kasık ağrısı pembe ara kanamalar az az pozitif sonuç.. o yüzden beni ümitlendiriyor bu ağrıların sen.. iyiye işaret inşallah..
açın artık şu tükkanı sizde yav... ramazansa küzlük olmaz.. hadi barışın hemen ev taşınma derken arada hiç olmayacak zamanda hemde olurmu olur :asigim:
eee bu ramazan ne böle :1shok: alttan alıver azcık sen gene ne yapalım köprüden geçene kadar dayı de tentoşum :)))))
ne güzel olur.. bisiklet kullanmak çok zevkli.. ben çok severim..
ne cins köpekleriniz var ???
streees.. başka ne olacakdüzelir düzelir.. sen öce bir düzel eşinle o da düzelir
ne iyi armutmuş kıss ooo delikafadulden
venüscüm evet progestan kullanıyorum...bulantı yapıyor bende..benim prolaktin 58 civarıydı..bu ay test falan yapmadan başka ilaç verdi..niye test yapmadı onuda anlamadım..insan bir bakar dimi düşmüşmü düşmemişmi...benim doktor garantici...bir daha ayamı bakcak anlamadım yani canım...bende adetin 16cı günü başlayorum progestana..hayırlısı be gülüm...
Neyse kızlar ben çıkayım, geldi kocişim... iyi geceler görüşürüz, yarın yazarım durumları size :)
pitbul mı?? anam anam diim ben ssağaa :))Her cins var geshenkcim, 2 pittbull,1 boxer, 2 pointer :)))))
herkese iyi geceler...ben kaçar ...daha namaz kılcam hee...öpüldünüz canlarım...opuyorumnanaktan
canım söyledikjlerinde haklısındaa.ya şimdi sizde bi de ne var biliyomusun,belirsizlik.ev oolcak mı nasıl olcak? tayin çıktı yeni ortama giriş?komşulara aileye mesafe uzaklık geliyor,eşinin hali ne olacak? çocukta istiyoruz ? bir baksana ne kadar stresli günler geçiriyorsunuz.şimdi destek zamanı.b oşverin herşeyi.sarıl eşine.ama şu nasıl olcak bu nasıl olcak deme.sarıl sadece.yarın inş evinizde olacak.ve yepyeni bir ev.yenilikler herzaman iyidir.değişen mekanda ferahlık olur.sonrasında da herşey çok güzel olacak inanıyorum buna.canım benim.sana dua edicem.
evet bakması lazım canım.benim önceki dr hemen ilaç yazacaktı.sonra dr değişti.ona gösterdim prolaktinim çok yüksek dedim.oda gerek yok ilaca.düşer o dedi.ve dediğide oldu.iyiki ilaç kullanmamışım.zaten adeti etkilemiyorsa gerek görmüyor çoğu dr.
birde progestan bana kilo yaptı.52 iydim 55 oldum(
ben hiç progestan kullanmadım ??
hayıt otu iyi geliyormuş bak. sabah akşam aç karnına içersen hormanları dengeliyormuş..topkten içen kızlar hamile kaldılar
evet bi ara onuda kullanayım dedim ama cesaret edemedim.ben bu ay 15 gün sabah akşam soğan suyu içitm.ara verdim şimdi tekrar bir yedi gün daha içicem.dr geçen adet sonrası bende 2-3 tane kist gördü.bana söylemedi ama ben hemşireye yazdırırken duydum.sonra tüylenme var mı diye sordu bana.yoktu.sanırım pko dan şüphelendi.bende onlardan kurtulmak için soğan suyu içtim.inş faydası olmuştur.
çıkarsan çık bende yalnız kalırım :gitme: zaten kocamda aldı başını gitti balığa.2 gün yok.((çok mutsuzum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?