30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

venüscüm evet progestan kullanıyorum...bulantı yapıyor bende..benim prolaktin 58 civarıydı..bu ay test falan yapmadan başka ilaç verdi..niye test yapmadı onuda anlamadım..insan bir bakar dimi düşmüşmü düşmemişmi...benim doktor garantici...bir daha ayamı bakcak anlamadım yani canım...bende adetin 16cı günü başlayorum progestana..hayırlısı be gülüm...

canım söyledikjlerinde haklısındaa.ya şimdi sizde bi de ne var biliyomusun,belirsizlik.ev oolcak mı nasıl olcak? tayin çıktı yeni ortama giriş?komşulara aileye mesafe uzaklık geliyor,eşinin hali ne olacak? çocukta istiyoruz ? bir baksana ne kadar stresli günler geçiriyorsunuz.şimdi destek zamanı.b oşverin herşeyi.sarıl eşine.ama şu nasıl olcak bu nasıl olcak deme.sarıl sadece.yarın inş evinizde olacak.ve yepyeni bir ev.yenilikler herzaman iyidir.değişen mekanda ferahlık olur.sonrasında da herşey çok güzel olacak inanıyorum buna.canım benim.sana dua edicem.

eheh
bana da çılgının o ağrılar iyie işaret gibi gelio :lepi:

öyle bi armut bi armut ki sorma gitsin :roflol:

evet bakması lazım canım.benim önceki dr hemen ilaç yazacaktı.sonra dr değişti.ona gösterdim prolaktinim çok yüksek dedim.oda gerek yok ilaca.düşer o dedi.ve dediğide oldu.iyiki ilaç kullanmamışım.zaten adeti etkilemiyorsa gerek görmüyor çoğu dr.

birde progestan bana kilo yaptı.52 iydim 55 oldum(

Neyse kızlar ben çıkayım, geldi kocişim... iyi geceler görüşürüz, yarın yazarım durumları size :)

Her cins var geshenkcim, 2 pittbull,1 boxer, 2 pointer :)))))
pitbul mı?? anam anam diim ben ssağaa :))

ii geceler kaderiya
herkese iyi geceler...ben kaçar ...daha namaz kılcam hee...öpüldünüz canlarım...opuyorumnanaktan

ii geceler leyla :)

yoruldum ben venüs. inan ki uğraşmak istemiyorum..
allah dualarını kabuletsin.
bundan sonra bize mucize lazım

ben hiç progestan kullanmadım ??
hayıt otu iyi geliyormuş bak. sabah akşam aç karnına içersen hormanları dengeliyormuş..topkten içen kızlar hamile kaldılar

ben hiç progestan kullanmadım ??
hayıt otu iyi geliyormuş bak. sabah akşam aç karnına içersen hormanları dengeliyormuş..topkten içen kızlar hamile kaldılar

evet bi ara onuda kullanayım dedim ama cesaret edemedim.ben bu ay 15 gün sabah akşam soğan suyu içitm.ara verdim şimdi tekrar bir yedi gün daha içicem.dr geçen adet sonrası bende 2-3 tane kist gördü.bana söylemedi ama ben hemşireye yazdırırken duydum.sonra tüylenme var mı diye sordu bana.yoktu.sanırım pko dan şüphelendi.bende onlardan kurtulmak için soğan suyu içtim.inş faydası olmuştur.

inşlh faydası olmuştur ama hayıtı da tavsiye ederim sana. yan etkisi olacağını sanmıyorum. duymadım hiç.
kisti olmayanı dövüyolarmış bilin mi :)

çıkarsan çık bende yalnız kalırım :gitme: zaten kocamda aldı başını gitti balığa.2 gün yok.((çok mutsuzum çokkk

başka bisiklet yok mu sende gitseydin.ben çok severim bisikleti.geçenlerd e söyledim kocişime o da tamam alırız birer tane spor yapmış oluruz hem dedi.kaydirigubbakcemile2

benim kocam balık için ölüyor yaaa ((( gidip kamp kuruyorlar.2 gün hemdeee...kafasını dinliyormuşşş..sanki ağrıtan bi durum varrr.o da öğretmen kışın yarım gün çalışır yazın hep evde.....nasıl ağrıyo kafa anlamadım bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…