başka bisiklet yok mu sende gitseydin.ben çok severim bisikleti.geçenlerd e söyledim kocişime o da tamam alırız birer tane spor yapmış oluruz hem dedi.kaydirigubbakcemile2
Her cins var geshenkcim, 2 pittbull,1 boxer, 2 pointer :)))))
geshenk de gitmiş.yalnız kaldık :)) başbaşayız tentatıon
evet ya herkesler çıktılar aniden. ben de çıkayım madem :)
çıkarsan çık bende yalnız kalırım :gitme: zaten kocamda aldı başını gitti balığa.2 gün yok.((çok mutsuzum çokkk
geshenk napıyosunnnn????
benim kocam balık için ölüyor yaaa((( gidip kamp kuruyorlar.2 gün hemdeee...kafasını dinliyormuşşş..sanki ağrıtan bi durum varrr.o da öğretmen kışın yarım gün çalışır yazın hep evde.....nasıl ağrıyo kafa anlamadım bennn
ya kaderiya ben hayvanları aslında çok severim emme şu pitbulları sevemiyorum nedense( genleriyle oynanmış canavar gibi geliyorlar bana. çocuklar da çok saldırmışlıkları oluyor ya haberlerde gördükçe iyice soğudum.. sevemiyorum onları nedense.zordur onca köpeğe bakmaka demi.. ses de yaparlar.. bide köpekler ortalığa çom ee sini yapıyor :)) kim temizliyor onları :)) beslenmeleri felan zor hakkaten yaaa...
gitmedimkiiii :1no2:
gitmeee :a015: ben burdayım
balığa hemde iki günlüğüne fisfisfis sen yapayalnız kaldın şimdi akannehir bu balıktan ne anlıyorlarki bunlar.. benimkinde yok o hastalık şükür..
slm kızlar,ben geri geldim,deldirdim totoşu geldim.
Hg canım, hadi hayırlı olur inşallah... :)) Benim mosmor oldu totoşlar Çok üzgünüm çoook
balığa hemde iki günlüğüne sen yapayalnız kaldın şimdi bu balıktan ne anlıyorlarki bunlar.. benimkinde yok o hastalık şükür..
şimdi daha da üzüldüm bu yorumla ben(( üstelik bana arkadaşlarım gelecekti bugün birinin işi çıktı iptal ettik ertelendi....iyice yapayalnızım ((((
geshenkcim nasılsın canım,çok yoğunsun galiba hıııı?
evet canım.. raMAZAN YA TELAŞESİ var acık.. bu akşam biras gireyim dedim... sen neler yapıyorsun.. deldirdin postu geldin he :))) hangi aşamadasın sen şimdi benim kafam karıştı son günlerde herkes tedavide gibi dimi :))
heee,birbirimizden kıskanıp kıskanıp,deldiriyoz.
menagon kullanıyorum,4,iğnemi az önce vurundum,75 le devam ediyoruz,yanlış anlamadıysam 10 mm diye konuştular yumurtalar için ama dah küçüktü boyutları,belkide başka şey dediler,ben öyle anladım,çünkü sordum,fdaha çok yeni,küçükler dediler peşinden,heralde beni anlamaz sanıp,pek detay vermediler,nerden bilsinler kk benide uzmanları arasına kattıyerimseniben
:))))))))))))))))))))))))))))))))))) sormaaaaa :roflol: hayırlı olsun... güzel sonuçlara inşallah..
bende yatıyorum kimse kalmadı.. uykum bastırdı gene.. görüşmek üzere.. öpüldünüz..
kaderiya senin canın hiç sıkılmıyodur.aile apartmanı demişsin yaa...ne güzell
RABBİM ol ded mi engel kalmıyor ki önünde dediğin gibi tento...üzülme elfida. arkadaşım kardeşinde 5 tane evet evet sadce 5 tanecik canlı sperm bulmuşlardı da onlara yapılan tüple hamile kaldı. şimi oğluşu var.. artı dondurulmuşları
ee hep biz mi üzülcez şoklar yaşıcaz dertlencez.. biraz da onlar yaşasın :)
sen üzme kendini.. alışır :)
teselik bi durum olmaz inşALLAH...hayallah elifdacım kötü haberüzüldüm ama tentoşun dediği gibi menide hiç sperm olmasa da tese falan varmış şimdi.. tüp bebek yapıyolar yine.
inşALLAH venüzcüm ...üzülme tatlım.sen sağlıklı ol tüple falan olur.bakarsın kendiliğinden bile olur.Allah ol desin yeter.eşinede canını sıkma o da kimbilir kendini nasıl hissediyoo.anlayışlı davran sarıl ona yanında ol merak etme seninde bebğin olacak,benim de Allahın izniyel....böyle hissettim ben
evet canım gerçekten sabır çok önemli ve ihtiyacız olan şey...ama yaradılış gereği insanoğlu sabırsızız.sen nasılsın bu arada lalehan hiç karşılaşamıyoruz senle..zemuszemus
evet çılgınım içerde asker olduğu sürece umut vardır doğru demişsin...bizde bu ay asker sayısını arttırcaz..hayırlısı bakalım be gülüm...tatlı çılğınım benim ufaklık ne durumda inşallah keyfi yerindedir annesi...opuyorumnanaktan
gel birde bana sor sen hal kalmamasını...eşim akşam o kadar yorgun geldiki yemeğini bile zor yedi garibim..iki gündür uykusuz..adamı canlandırmak için yapmadığım şebeklik kalmadı ama sonunda ben kazandım..hehehehe...çalışma yapıldı ve gece gittik iğnemi yaptırdır..Rabbim bu sıkıntıların sonucunda inşallah bebişle ödüllendirir bizi güzel MEVLAM..opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis
Canım ya yine karşılaşamadık..:kedi:
Canım üzülme lütfen...Rabbim mutlaka bir yoluna koymuştur...Herşeyin hayırlısı be gülüm..hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır...Allah sevdiği kulunu sınarmış..bizlerde imtihandayız unutma gülüm elfidacım..herşey düzelecek inşallah...opuyorumnanaktan
kıssss aylinim sen nirelerdesin bakem..özletiyon heee kendini opuyorumnanaktan
Canım inşallah herşey dileğin gibi olur..bende çalışma yapıp :kedi: çatlatma iğnemi yaptırdım akşam..pazara kadar çalışmaya :hulya: devam:hulya: stres yapma kendine büyürler merak etme sen...a.s.
canım benim ya üzüldüm şimdi, allah yardımcınız olsun, sorun bayandada olabilir erkektede ama önemli olan ikinizsiniz. inşallah tüp çalışmalarınız olumlu geçer.
nispet baramı gittin yoksa:roflol::roflol:
bu saatte gelirsen olacağı bu, gündüz gel.
Sütler:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
leylacım hadi hayırlısı çalışma tımam:hulya:gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?