30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

başka bisiklet yok mu sende gitseydin.ben çok severim bisikleti.geçenlerd e söyledim kocişime o da tamam alırız birer tane spor yapmış oluruz hem dedi.kaydirigubbakcemile2

Benim de var canım, ama benimki fazla sürüyor, kolestrol ve trigliserit (kandaki yağ oranı) yüksek olduğu için baya sürüyor, ölürüm yani ben....kaydirigubbakcemile Benimle akşamüzeri sürer genelde... Güzel bir hobi, tavsiye ederim, kocanla sürersin tabii bizim gibi...

Her cins var geshenkcim, 2 pittbull,1 boxer, 2 pointer :)))))

ya kaderiya ben hayvanları aslında çok severim emme şu pitbulları sevemiyorum nedense ( genleriyle oynanmış canavar gibi geliyorlar bana. çocuklar da çok saldırmışlıkları oluyor ya haberlerde gördükçe iyice soğudum.. sevemiyorum onları nedense.zordur onca köpeğe bakmaka demi.. ses de yaparlar.. bide köpekler ortalığa çom ee sini yapıyor :)) kim temizliyor onları :)) beslenmeleri felan zor hakkaten yaaa...

geshenk de gitmiş.yalnız kaldık :)) başbaşayız tentatıon

gitmedimkiiii :1no2:

evet ya herkesler çıktılar aniden. ben de çıkayım madem :)

gitmeee :a015: ben burdayım

çıkarsan çık bende yalnız kalırım :gitme: zaten kocamda aldı başını gitti balığa.2 gün yok.((çok mutsuzum çokkk

balığa hemde iki günlüğüne fisfisfis sen yapayalnız kaldın şimdi akannehir bu balıktan ne anlıyorlarki bunlar.. benimkinde yok o hastalık şükür..

Kafa ağrımıyordur da, usanıyordur o evde, bir de balığa gidenlerde hep böyle sanırım, hastalık gibi.. Benimki bir kez gitmiş arkadaşlarıyla, çok sıkılmış alkisalkisalkis

Evet canım, zor aslında, çocuk gibi bakım istiyorlar, hergün yemek yapıyoruz onlara, temizliklerini falan hep eşim yapıyor zaten. Aslında ben de pitbullardan korkuyordum ama anladım ki yetiştirmeye bağlı, bizim eltimin çocukları var sarılıyorlar, üstüne çıkıyorlar... bişey yapmıyor yani ama kapalı tutuyoruz zaten, ne olur ne olmaz yabancıya saldırabilir diye... Hayvan sevgisi çok güzel bir duygu ama, imkanınız varsa mutlaka besleyin derim...

balığa hemde iki günlüğüne sen yapayalnız kaldın şimdi bu balıktan ne anlıyorlarki bunlar.. benimkinde yok o hastalık şükür..

şimdi daha da üzüldüm bu yorumla ben (( üstelik bana arkadaşlarım gelecekti bugün birinin işi çıktı iptal ettik ertelendi....iyice yapayalnızım ((((

ayy seni üzdümmü canım... çok pardon fisfisfis :çok üzgünüm: özür dilerim canım... bak burdayız biz.. :1hug: uyuyunca da arkadaşa gerek yok zaten sırnaşık şey idare ediyoruz olmamı böyle :sm_confused:

tento gitmiş..
çılgın gelmedi.. nasıl oldu acaba pek konuşamadık onunla iki gündür.. bu ağrıları iyiye işaret ya hadi bakalım ya kısmet...

geshenkcim nasılsın canım,çok yoğunsun galiba hıııı?

evet canım.. raMAZAN YA TELAŞESİ var acık.. bu akşam biras gireyim dedim... sen neler yapıyorsun.. deldirdin postu geldin he :))) hangi aşamadasın sen şimdi benim kafam karıştı son günlerde herkes tedavide gibi dimi :))

heee,birbirimizden kıskanıp kıskanıp,deldiriyoz.
menagon kullanıyorum,4,iğnemi az önce vurundum,75 le devam ediyoruz,yanlış anlamadıysam 10 mm diye konuştular yumurtalar için ama dah küçüktü boyutları,belkide başka şey dediler,ben öyle anladım,çünkü sordum,fdaha çok yeni,küçükler dediler peşinden,heralde beni anlamaz sanıp,pek detay vermediler,nerden bilsinler kk benide uzmanları arasına kattıyerimseniben

:))))))))))))))))))))))))))))))))))) sormaaaaa :roflol: hayırlı olsun... güzel sonuçlara inşallah..

bende yatıyorum kimse kalmadı.. uykum bastırdı gene.. görüşmek üzere.. öpüldünüz..

ayy seni üzdümmü canım... çok pardon özür dilerim canım... bak burdayız biz.. uyuyunca da arkadaşa gerek yok zaten idare ediyoruz olmamı böyle

yok canım şaka yaptım şaka.... beni kocam üzüyo başkası değil...sağolun sizler varsınız

kaderiya senin canın hiç sıkılmıyodur.aile apartmanı demişsin yaa...ne güzell

Eh işte, hem iyi hem kötü aslında. üstümde görüme, onun üstünde elti, yanda kaynana... Düşün artık, bazen bunalıyorum ama idare ediyoruz, sorunum yok kimseyle ama bazen sinirlerimi bozuyorlar canımalsanaalsanasmile

RABBİM ol ded mi engel kalmıyor ki önünde dediğin gibi tento...
3 spermle doğal yoldan hamile kalan var maşallah...
umudumuzu kesmedik, kesmeyecegiz.... :)) guclubacismile

hayallah elifdacım kötü haber üzüldüm ama tentoşun dediği gibi menide hiç sperm olmasa da tese falan varmış şimdi.. tüp bebek yapıyolar yine.
teselik bi durum olmaz inşALLAH...
ben önceden varı ilaclarla yine biraz cıkar diye düşünüyorum sayı...
hayırlı bakalım aylincim...

inşALLAH venüzcüm ...
seninde olsun benimde leylanında,geshenkinde,zerdalında,cılgınında,karakızında,kardeleninde,tentonunda,aylininde,kaderinde..... diğer forumdaki arkadaşlarımızında,el acıpdua edip bebek işsteyen herkese versin RABBİM inşALLAH...
Bugun cay içmeye gittik cay bahcesine, pembe elbise giymiş bir kız cocugu vard ı2 yasında anca....dşüyo yere glüyo kalkıyor, yine düşüyıor yine gülüyor...maşallah dedim ya maşallah... Rabbim bize de ver hayırlısından evlatlar dedim... siz geldiniz aklıma bide şubede var bir arkadaşım bebeği olmayan.. hepimize dua ettim hemencecik... ilginç bi arkadaşlıkmış burası hakketen....
sağol iyi diileklerin için... olucak venüscüm olucak.... opuyorumnanaktan

Leylacım...
düzeldi cok şükür..,
iyiyiz şimdi... aşıcaz ALLAHImın izniyle, tüp bebek tedavisine yetecek kadar bulunsun yeter ....
Senden de hayırlı haberler bekliyoruz artıkın... opuyorumnanaktan

Tüp çalışmalarından umutluyuz...
elimizdne geleni yapacagız...
benim regl tarihimide eklermisin zerdalcım yua...
kesinlikle ve kesinlikle gelecek olan kırmızıların tarihii 10 eylül...

giremedim arkadaşlar nete 2 gündür..
gec oldu ama geldim sahurb vakti...
,görüşürüz inşALLAH....
daha cok dua ediyorum ve hepimiz için isityorum..
dertler insanı ALLAH a daha cok yaklaştırmakiçinmiş...
hakkaten de öyle galiba... daha cok dua eder oldum,ama hepimiz için...
veridğiniz destek için sağolun... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…