Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam Arkadaslar bir hafta sonra doktor kontrolüm var ve bebegimin kilosu daha önce biraz fazla ciktigi icin bu sefer ne kadar cikicak merak ediyorum..Siz 31 haftalikken bebeginiz kac kiloydu?
Selam Arkadaslar bir hafta sonra doktor kontrolüm var ve bebegimin kilosu daha önce biraz fazla ciktigi icin bu sefer ne kadar cikicak merak ediyorum..Siz 31 haftalikken bebeginiz kac kiloydu?
Baska kimse yokmu arkadaslar 30-31 li haftalarda bebeginin kilosunu bilen, persembe randevum var 30+4 oluyoruz insallah..sizin bebisler bu zamana yakin kac civarindaydilar?
Baska kimse yokmu arkadaslar 30-31 li haftalarda bebeginin kilosunu bilen, persembe randevum var 30+4 oluyoruz insallah..sizin bebisler bu zamana yakin kac civarindaydilar?
Saolun kizlar cevaplariniz icin. Bizde bugün gittik doktorumuza 30+4 1900 gram cikti 1 hafta ileriden gidiyomusuz, kilosu icin gayet iyi diyor doktorum ama cogu yerdede okuduguma göre fazla bile, normal dogum yapmayi cok istiyorum umarim doguma kadar 4 kiloyu gecmez