31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ay kızlar bende de ilk aylardaki duygusallık ve ağlama hali geri döndü. Ağır triplerdeyim:) doğum korkusu, sonrasında annelik endişesi, bi sürü şey düşünmekten oluyor heralde.

Yürüyüşüm değişti , göbeğim baya gergin akşamları ayaklarım ellerim şişiyor . Bundan sonra daha hızlı oluyormuş kilo artışı bakalım nasıl olacak
Bizimde alışveriş devam ediyor bi yandan eksikleri alıyoruz , aralık gibi bitirecek herşeyi.
Benimkilerde tatlı yediğim anda hareketleniyorlar hemen bi iki saat ses çıkarmazlarsa dürtüyorum tatlı yiyorum en azından bi tepki veriyorlar . Doğum benimde zaten sezeryan kesin gözüyle bakıyor doktor, anestezi şeklini falan daha konuşmadık.

Arada ruh halimiz değişebiliyor idare etsinler artık biraz daha .bende öyleyim malesef bi anda parlıyorum
İlk aylarda duygusallik olmadı bende sonradan oldu .
Arada ağlama krizleri tutuyor hiçbir sebep ,neden yok öylesine
Benim göbeğim şişti baya çatlaklariniz oldu mu
Belimden hafif hafif çatlamış göbeğim de çatlamak üzere gibi öyle belirgin bi çatlak yok ama damarlanmış sanki biraz
Bende internetten sepete topluyorum bakalim eksikleri yenidoğan için aliyorum suanlik 3-6 aylik alisverise daha baslamadim doğduktan sonra baslarim bebisler onlara acele etmeyecegim
İkiz olunca normal doğuma cesaret edebilen varmi bilmiyorum
Kaçinci haftada sezeryan olursun onları konuştunuzmu doktorunla ?

Benimde yanlarımda ufak çatlak oldu ama daha çok gözüme batmıyor beyaz renk olduğu için sanırım. Bu iki ay daha dikkat etmeliyiz galiba
3-6 ay çok alma bende bana gelen hediyelerin hepsi bu beden geldi dediğin gibi 2-3 güne geliyo nasılsa eksikler alırız . Yenidoğan ihtiyaçlarını aldım bebişlerin.
Herşey yolunda olursa 37 dedi ama daha bi netleşmedik bebeklerin şekillerine göre konuşalım bi kaç hafta sonra dedi.
Ay evet onlarda hamiş gibi davranıyor zaten bence bu hormonlar bulaşıcı

İki ay kritik ay biraz sanirim kilo aldı basini gidiyor durduramiyorum
Oturdugum yerden falan kalkamiyorum.
9 aylik gibi oldu karnım şuan
Yatakta sağa dönsem erkek çocuk eziliyor gibi sola dönsem kiz eziliyor gibi sen ne yapiyorsun bu konuda ?
Benim birisi gobek deligim altina tutunmuş orda baskı yapiyor diğeri mideme doğru çikmiş kaburgama falan oralarda yuvarliyor baski yapiyor midem de fena yaniyor ne yapacagim bilmiyorum şurup almam lazim bu ara fena seninde oluyormu yanma ?

Bana hediye fazla gelmez gibi .çok çevrem yok burda. ne eş ailesi ne kendi ailem
3-4 tane arkadaşım var sadece.
Onlardan gelir anca 3-6 ay arası
Bende hediye götürürken hep 3-6 ay arası götürüyorum

Konusulur canim zamanla bebislerin durumuna göre artık riskli zamanları atlatalim erken de gelmesinler küvöze girmesinler
Direk kucagimizda olurlar insallah

Kuzum benim mide yanmam için rennie çiğneme tableti verdi doktor. O hemen toparlıyor , baharatı da kıstım biraz.
Bende öyle asla uyku pozisyonu bulamıyorum :)) göğüsümün altına baskı yapıyo bi tanesi nefesim kesiliyo öyle olunca
Sana nst için bi tarih verdi mi ? Aralık ayında sancılar için bakalım artık dedi bana. Geçen gecede kaşığıma bi sancı girdi korktum geçmezse ve kemiklerinde çok baskı olursa hemen ara dedi doktorum.

Bende istiyim kuzum ilaç .
beni gece mahvetti afedersin baya kustum bogazim tahris oldu sanirim geceden beri yutkunamiyorum acıyor bi yumru var sanki orda.
Mideme baski oldukça devam edecek gibi duruyor .
Nst hiç konuşmadık ama bu sefer gittigimde konusuruz ya da girerim diye dusunuyorum 29 haftanin içinde olmuş olucam .
1 aralikta muaynem var.

Ben sanci nasil bişey bilmiyorum
Bazen gaz sancım oluyor karnin sert gibi geliyor sonra geçiyor .
Sağ bacagimla kasik arasinda geçmeyen bi ağri var o da bebek baski yaptigin icin sanirim .
Nasil ayirt edecegin bilmiyorum sancıyı

Son düzenleme:
Ay geçmiş olsun kuzum, mutlaka danış bi mide ilacıyla düzelir belki. Akşamları biraz az porsiyonda yemeye çalış belki ağır geliyordur artık.
Kuzum benimde tam tecrübem yok ama regl sancısı olur ya ağrı batma gibi kasığıma öyle bi ağrı giriyo arada, bebekler büyüdüğü için olabilirmiş. Ay bakalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah şu 2 ayımızı kazasız belasız sağlıkla vakitlice tamamlarız

Az yemiştim aslinda 6 da falan yemistim ekmek bile yememistim gayet hafif beslenmistim.
Bende şaşırdım normalde dolu mideyle olurdu agir gelirdi .
Mide öğütmüyor sanirim sindirim cok yavasliyor suan.

Regl sancisi bazen oluyor hafif hafif siddetli olmadi ama nsr girersek eğer orda çikar
Bende merak ediyordum ya sanci olurda anlamassak diye .
Yalanci sancilarin zamaniymiş şuan bizler için.
Saglikla vaktinde gelsinler artik erken gelmesinler kucagimiza alalim direk küvöze girmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…