31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben de de demir eksikliği çok fazla ama içemiyorum çok kötü doğru düzgün yemek yiyemiyorum hiç sağlıklı beslenemiyorum
Hiç kontrol ettirdinmi canim bebek için önemli çünkü .
Bende düşüklük var mecbur kullanmam lazim .
Senjnde aklinda bulunsun bebeğin gelisimi acisindan önemli eksiklik varsa ☺️
😢 Ne yapacam hiç bilmiyorum

Vicdan azabı çekiyorum . Ya kızlar siz neler yiyorsunuz yemek olarak kahvaltı da ben hiç aşermiyorum siz aşeriyor musunuz ?

Ben de de demir eksikliği çok fazla ama içemiyorum çok kötü doğru düzgün yemek yiyemiyorum hiç sağlıklı beslenemiyorum

😢 Ne yapacam hiç bilmiyorum
Değiştirir belki canim doktorin daha hafif bişey verir bende şimdilik kullaniyorum zorda olsa tok karnı alıyorum.
Söyle mutlaka doktoruna kullan 🙏🏻☘️
Bende öyle çok isteyerek yiyemiyorum .
Ağzimda bi tat var ekşimtrak gitmiyir ne yesem tadı kötü gibi oluyor .
Tat alamiyorum pek yediklerimden🥲

Değiştirir belki canim doktorin daha hafif bişey verir bende şimdilik kullaniyorum zorda olsa tok karnı alıyorum.
Söyle mutlaka doktoruna kullan 🙏🏻☘️
Bende öyle çok isteyerek yiyemiyorum .
Ağzimda bi tat var ekşimtrak gitmiyir ne yesem tadı kötü gibi oluyor .
Tat alamiyorum pek yediklerimden🥲
O tat benim ağzım da da var çok kötü ne yersem geçmiyo

Nasılsınız hamiş anneler 🥰🙈
Mide bulantılarınız falan ne durumda .
Ben tam geçti dedim ama malesef tekrar nüksetti🤭😅
Demir hapı çok midemi bulandiriyor gibi aranizda kullanan var mı doktorunuz başlattı mı?
Benimde yoktu uzun zamandır bugün prilam dahil herşeyi kustum çok yorucu bi gündü, iki gündürde sürekli baş ağrım var beni de o yoruyo.
İştahım çok yok yemek için yiyorum gibi özellikle sabah ve gündüzleri . Deli gibi yumurta yiyen ben zorla yiyorum artık hiç canım çekmiyor 🥹
multivitamin kullanıyorum ben ekstra demire daha geçmedim ama sıkıntılıymış okuduğum kadarıyla.
Aslında artık 2. Trimestere girdik enerji olarak daha iyiyim şu gıda olayını da halletsek iyi olucak . Kaşar peynir ve muz yiyin diyorlar bebişlere direkt kilo aldırıyormuş ☺️

Ben ilaç aldım hafif bulantım oluyordu geçti çok şükür onlar ben mecbur kılıyorum kendimi yiyorum burnuma pamuk kolanya sürüp Bebek gibi yutuyorum öğlen avokado muz nektari eziyorum ceviz badem koyuyorum içine bide bir iki bebe bisküvili mesela çok faydalı mama gibi oluyo her gün yiyorum sabah yumurta yiyemedigim için melemende 2 adet yiyorum her akşam Ballı sıcak süt içiyorum yatmadan akşam yemegide ben asla salata sevmem mesela kıvırcık marul falan yoğurtlu semizotu salatası yapıyorum yada kıştan hazırladığım ıspanaklar var buzlukta hafif kavurup yoğurtla onu yoyorum bunun dışında abur cuburda yiyorum canım çekerse valla o kadar kasamam 😂 dün cips yedim mesela napabilirim 🤭

Benimde yoktu uzun zamandır bugün prilam dahil herşeyi kustum çok yorucu bi gündü, iki gündürde sürekli baş ağrım var beni de o yoruyo.
İştahım çok yok yemek için yiyorum gibi özellikle sabah ve gündüzleri . Deli gibi yumurta yiyen ben zorla yiyorum artık hiç canım çekmiyor 🥹
multivitamin kullanıyorum ben ekstra demire daha geçmedim ama sıkıntılıymış okuduğum kadarıyla.
Aslında artık 2. Trimestere girdik enerji olarak daha iyiyim şu gıda olayını da halletsek iyi olucak . Kaşar peynir ve muz yiyin diyorlar bebişlere direkt kilo aldırıyormuş ☺️
Bende 2 gündür kusuyorum 🥲🙈
3 ay sonra normal mi ya bu durum bende anlamadim valla .
Prilam kullanmiyordum ben belki kullansam olmaz.
Seninde kullandiğin halde ağır geçmis .

Demir eksikliğine göre verir benim eksiklik vardı en başta.
Belki bu kontrolunde verir artik baya azaliyor ikiz gebelikte tabi 2 bebiş var daha halsiz kaliyoruz kan azaldikca 😅
Kasar peynir,muz yemeye calisiyorum bende bebislere direk kilo yapiyormuş evet .
Tost yapiyorum artik o sekilde yiyorum.

Ben ilaç aldım hafif bulantım oluyordu geçti çok şükür onlar ben mecbur kılıyorum kendimi yiyorum burnuma pamuk kolanya sürüp Bebek gibi yutuyorum öğlen avokado muz nektari eziyorum ceviz badem koyuyorum içine bide bir iki bebe bisküvili mesela çok faydalı mama gibi oluyo her gün yiyorum sabah yumurta yiyemedigim için melemende 2 adet yiyorum her akşam Ballı sıcak süt içiyorum yatmadan akşam yemegide ben asla salata sevmem mesela kıvırcık marul falan yoğurtlu semizotu salatası yapıyorum yada kıştan hazırladığım ıspanaklar var buzlukta hafif kavurup yoğurtla onu yoyorum bunun dışında abur cuburda yiyorum canım çekerse valla o kadar kasamam 😂 dün cips yedim mesela napabilirim 🤭
Oy masallah sifa olsun bebişe hepsi🧿
Bende zorda olsa yemeye calisiyorum acıkıyorum zaten .
Meyve falan seviyorum da sulu yemek yiyemiyorum suan .
Et,balık,tavuk zorda olsa yemeye gayret ediyorum .
Süt falan da çok severim içiyorum ballı🤤😅
Karbonhidrat seviyorum daha çok🤭

Oy masallah sifa olsun bebişe hepsi🧿
Bende zorda olsa yemeye calisiyorum acıkıyorum zaten .
Meyve falan seviyorum da sulu yemek yiyemiyorum suan .
Et,balık,tavuk zorda olsa yemeye gayret ediyorum .
Süt falan da çok severim içiyorum ballı🤤😅
Karbonhidrat seviyorum daha çok🤭
Günaydın kuzum Bende hiç sorma önüne tepsi tepsi börek poğaça koy yerim 😂🤭 balık hiç yiyemiyorum OMEGA 3 aldım 1 aydır onu içiyorum normal dede yiyemem bı tek hamsi seviyorum daha mevsimi gelmesi 🙈😂 kocam giresunlu diye oda

Günaydın kuzum Bende hiç sorma önüne tepsi tepsi börek poğaça koy yerim 😂🤭 balık hiç yiyemiyorum OMEGA 3 aldım 1 aydır onu içiyorum normal dede yiyemem bı tek hamsi seviyorum daha mevsimi gelmesi 🙈😂 kocam giresunlu diye oda
Onlara hayir diyemem🤭😅😅
hamur işi yiyince midem yanıyordu doktordan şurup istedim iyi geldi😅🙈
Şuan somon yiyorum bazı balikları önermiyorlar civa oranı yüksekmiş sanirim hamilelikte önerilmiyormuş civa yüksekliği .
Bende Balık çok severim normalde 🤭

Omega 3 bende kullaniyorum faydası oluyordur .
Bebisler için omega 3 de çok önemliymiş 🙈

Onlara hayir diyemem🤭😅😅
hamur işi yiyince midem yanıyordu doktordan şurup istedim iyi geldi😅🙈
Şuan somon yiyorum bazı balikları önermiyorlar civa oranı yüksekmiş sanirim hamilelikte önerilmiyormuş civa yüksekliği .
Bende Balık çok severim normalde 🤭

Omega 3 bende kullaniyorum faydası oluyordur .
Bebisler için omega 3 de çok önemliymiş 🙈
İnşallah canım ya ben Perşembe akşamı ilaç yazdırmaya diye kocamı kandırıp bebiside gördüm yine 😂🤭 fırsat buldukça gidiyorum kordonu bacaklarının arasına almıştı küçük zıp zıp ya göremedi nöbetçi Dr kıpır kıpır durmadı hiç 🤭😂

İnşallah canım ya ben Perşembe akşamı ilaç yazdırmaya diye kocamı kandırıp bebiside gördüm yine 😂🤭 fırsat buldukça gidiyorum kordonu bacaklarının arasına almıştı küçük zıp zıp ya göremedi nöbetçi Dr kıpır kıpır durmadı hiç 🤭😂
Oy oyy masallah ya 🤭☺️🙈😅
Hastaneye gitmisken tabii görmeden zor gidilirdi .
Benimde işim olsa mutlaka görmeden gitmezdim ☘️
En son benimkilerin biri de kıpır kıpırdı küçük olan diğeri tembel biraz 🤭🙈

Oy oyy masallah ya 🤭☺️🙈😅
Hastaneye gitmisken tabii görmeden zor gidilirdi .
Benimde işim olsa mutlaka görmeden gitmezdim ☘️
En son benimkilerin biri de kıpır kıpırdı küçük olan diğeri tembel biraz 🤭🙈
UYuuordur o sırada minik Melek 👼🏼😊 Çarşamba kendi Dr um cagardi bakalım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için bı daha Eylül de cagarcak benide

Görünce şok olucaksin ben 2 kilo almışım ya kilo aldin mi hiç sen 🤭
Ooo almammı😅🙈
Bünyem çok hızlı alıyor malesef .
Tedaviye basladigim zaman 66-67 kilo geliyordum .
Yumurta büyütme iğnelerine basladim 70 oldum.
TRansferden sonra da almışım hamileliğimi öğrendiğimde 71 kiloydum tam.
Şimdi 76 geliyorum.
5 kilo almışım .
Doğuma kadar kaç olacağım hiçbir fikrim yok.
Hep karbonhidrat yemekten oldu😅🙈🤦🏻‍♀️
İlk defa bu kiloya çıktım .

Sanırım bı ben tek kilo alamıyorum hiç yemek yiyesim yok eşim bişiler ye demese yemek diye bişeyin olduğunu hatirlamicam.

Back
X