Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışabilir raporu aldıktan sonra istirahat raporu ve yıllık izin vs. alamazsın alırsan çalışabilir raporu bozulur yani hem rapor hakkın gidiyo hemde 16 haftalık analık izninden düşülür. bu kesin bilgidir izin işleriyle görüştüm.
çalışabilir raporu aldıktan sonra istirahat raporu ve yıllık izin vs. alamazsın alırsan çalışabilir raporu bozulur yani hem rapor hakkın gidiyo hemde 16 haftalık analık izninden düşülür. bu kesin bilgidir izin işleriyle görüştüm.
Bizim kurumda da bozulmuyir bu durum. Hatta grip olan bir arkadaşım rapor almak zorunda kalmisti
Sevk alacağım raporda degil o da bir kaç saat
doktor kontrolun varsa nasıl alamazsın yaa bende aldım çalışablir raporu ama 35. haftamda kontrol var işyerinden izin alarak gdicem raporumda bozulmyacak sonuçta istirahet için rapor almıyorumki kontrole gtmek için iiziin alıyorum.Sevk alacağım raporda degil o da bir kaç saat
doktor kontrolun varsa nasıl alamazsın yaa bende aldım çalışablir raporu ama 35. haftamda kontrol var işyerinden izin alarak gdicem raporumda bozulmyacak sonuçta istirahet için rapor almıyorumki kontrole gtmek için iiziin alıyorum.
sıkıntı çıkmazda doktor 32+2 yazsada 32 gibi işlem görüyormuşvalla aynı sorun bende de var, bu pztesi 32+2 olacağım ve doktor kontrolüm var, o zaman alıcam raporu, sıkıntı çıkarcağını zannetmiyorum okulumun, sormadım ama
Eskiden calışabilir raporu aldıktan sonra baska bi bölümden rapor alınabiliyodu ama son cıkan yasaya göre alınamıyo artık. Direk dogum izni baslıyo
Canım sevk ı hiç bilmiyorum kusura bakma ama sanmıyorum sorun oluşturacağınıSevk oluyor mu