32 haftalik hamilelik ve sonrasi icin buraya kizlar

Bjkguzel

Bizim En GuzeL Hediyemiz Kızımız Gökçe'miz
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
216
212
32
Merhaba arkadaslar 32. Haftamdayim allahin izniyle kizim olacak allaha şükür herseyi normal insallah boylede gider ama iste dogum korkusu bisey olcak korkusu dusunmekten artik ruyalar bile kabus oldu yada ben cok takiyorum bilmiyorum sizde neler var acaba?

Canım ben sabırsızlanıyorum kavuşmak için. Hiç korkmuyorum şükür. Sen de aksine sevinmelisin bence :) Ağrı çekmek zorundayız onlara kavuşmak için ama dilerim en az ağrıyla atlatırız. Olumsuz şeyleri okuma hiç.

Canım ben sabırsızlanıyorum kavuşmak için. Hiç korkmuyorum şükür. Sen de aksine sevinmelisin bence :) Ağrı çekmek zorundayız onlara kavuşmak için ama dilerim en az ağrıyla atlatırız. Olumsuz şeyleri okuma hiç.
Tabikide bende heyecan var ama ne biliyim iste belki kaygi falan oldugundan anlayamiyorum hormonlar bozukinsallah saglikli bi sekilde kucagimiza alicaz hep beraber

Inşaallah arkadaşım. Hazırlıklar tamam mı peki. Ben herşeyi tamamladım bi bebiş eksik :)
Allaha şükür herşeyimiz tamam oyle tamamki. Düşün yani alirken tuvalete alıştırma kilodu bile almisiz:) magazaya girdigin an kendini kaybediyorsun bebis gelince hersey tam olacak insallah

Allaha şükür herşeyimiz tamam oyle tamamki. Düşün yani alirken tuvalete alıştırma kilodu bile almisiz:) magazaya girdigin an kendini kaybediyorsun bebis gelince hersey tam olacak insallah
:)) İnsanın hayatında yaptığı en keyifli alışveriş oluyor. Allah herkese nasip etsin çok güzel duygular. İsmi ne düşündünüz peki?

X