33. haftalık Hamişler veya bu dönemden yakın zamanda geçenler Lütfen bir bakarmısınız

morwenfb

Çilekli Turtam Öykümm :)
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
1.844
58
158
Dediğim gibi 33+2 günlüğüz bugün şükür.

Ama artık bebeğimin hareketleri yavaşladı.. Sizne normalmi.Geçen 1.5 gün boyunca oynamayınca bende telaşlanıp hastaneye gittim nst de maşallahı vardı bebeğimin.Benimde 30 ve 40 larda az sancım çıktığı için serum aldım.Şimdilik yolundadır umarım herşey..

Ama işte merak edıyorum hareketlerımız azaldı eskıye nazaran... Normal mi???

3 kez bende yaşadım bunu denemediğim yöntem kalmadı tablerlerce çikolata yiyip soluma yattım saatlerce ama bişiy olmadı doktorum normal olduğunu söylüyor o kendi istediği zaman yine hareket ediyor ayrıca doktorum bebeğin hareketlerini saymanın çok doğru olmadığını söyledi biraz rahat olun bence

Dediğim gibi 33+2 günlüğüz bugün şükür.

Ama artık bebeğimin hareketleri yavaşladı.. Sizne normalmi.Geçen 1.5 gün boyunca oynamayınca bende telaşlanıp hastaneye gittim nst de maşallahı vardı bebeğimin.Benimde 30 ve 40 larda az sancım çıktığı için serum aldım.Şimdilik yolundadır umarım herşey..

Ama işte merak edıyorum hareketlerımız azaldı eskıye nazaran... Normal mi???

Benim ilk gebeligimde olmustu o kipir kipir hic durmayan hareketli yaramaz az oynamaya basladi dr um bebegin buyudukce yerinin azaldigini fazla hareket edemedigini soylemisti... Bence merakedicek bisey yok sonucta aralarda tekme yumruk kendini hissettiriyordur sana onemli olanda o ...

Ben de 39. haftamdayım hareketin sayısı azalıyor belki ama şiddeti artıyor günden güne için ferah olsun, tabi yer daraldıkca dört dönememesi de gayet normal :)

ben 37. haftamdayım oğlumun maşallahı var artık beni çıkarın die tepinip duruo sığmadığı belli yani... Sabırsızlık hat safhada ona kavuşmak istiorum artık...

Evet kesinlikle rahat olmak lazım da Annelik hakikatten farklıymış...
Aman ne oldu da oynamıyo neden yavaşladı vs ....

Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...:16::16:

Back
X