335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

heyy kizlar ben geldim..
3saattir yoldaydim ve ulastim yine eve..
havaalaninda otobüs duraginda otobüsümü bekliyordum..
45dakika boyunca insanlari izledim..öyle canim yandiki birbirlerine kavusan ciftleri görünce, saliverdim gitti yaslari agladim =(
bende askima o havaalaninda kavusacagim, ah bir gelse o günler ahhh=(
Yarim saat sonra Sivastayim bebegimin yaninda (yani hazir kita oldugu icin sabaha kadar telefonda konusarak) uyu(ma)yacagim bu gece=(

Son düzenleme:
lady cici amin canım amin....

caglommmm kıyamam ya o günlere az kaldı gün gelecek bakıcaz gelmişlerrrrrrrr o gün işte bizim için 3.cü bayram olucak inşallahhh...

lady cici amin canım amin....

caglommmm kıyamam ya o günlere az kaldı gün gelecek bakıcaz gelmişlerrrrrrrr o gün işte bizim için 3.cü bayram olucak inşallahhh...

aminn aminn tutimmm..
ogün geldiginde havaalaninda ben kiskandiracam herkesi=)
oyy oyyy 10dakika kaldi hem safak atacak hem askim nöbetten gelecek..
özledim teninin kokusunu özledim,özledim simsicak nefesini özledim=(

evet cnmmm kıskandırma sırası bize gelicek inşallah yarım kalan aşklarımızı yaşayacağız allahın izniil bir dahada rabbim ayrılık yaşatmasın hiç birimize...sonunda zafer bizim hepimizin olucakkkkkkkkkkkkkkkk

Selam canlarım bizimkiler uyudu hopladım hemen yanınızaaaaa nasılsınız bakalımm?? ooo tam benlik muhabbetler dönüyorrr bizimde nişanımız Haziranda inşallahhh ayy bakalım elbise felan anca beğeniriz walla. Biz aşkım gelir gelmez nişan yüzüklerimizi seçicezz off çok heyecanlı yaaa hayatımızın ennn güzel günleri bizleri bekliyor kızlarrr Şafak 58 Sivas selammm

Safak 58, Sivastayiz...
dogrusu ben zaten 54gündür burdayim, kalbim sevdigimin nefes aldigi sehirde carpiyor..
Ismini duydugumda gözlerimin dolmasina sebep olan tek sehir burasi..
Oysa disardan baktiginda, 81 ilin sadece 1i..
Sansimiza Sivas ciktigi o günden beri dinledigim bir türkü var, bu zaten askimin en sevdigi türküydü ve o gidince tam anlam buldu..

NURETTIN RENCBER SARARDIM BEN videosu, NURETTIN RENCBER SARARDIM BEN videosunu izle, NURETTIN RENCBER SARARDIM BEN izle, NURETTIN RENCBER SARARDIM BEN bedava izle, NURETTIN RENCBER SARARDIM BEN online izle

buyrun kizlar, Sivasin serefine dinleyin bunu..
Bugün askima misafiriz hepimiz, cok güzel taklitler yapar, inanilmaz anlamli konusur, tarihle ilgili her soruya cevap verebilir, ekonomiden benim kadar olmasada anlar=) espri yapmayi, yapmayi bilen insanlari sever, cok güzelde yemek yapar tek yemek degil kek bile yapar yani=) cok sert görünmesine ragmen yumusacik bir kalbi vardir, yardim etmeyi cok sever, sesi güzeldir her türküyü büyük bir ustalikla söyler tabiki sazda calar..
bizi cok iyi agirlayacagindan eminim sevdigimin, ben onu bos yere sevmedim, tertemiz bir yüregi var kurban oldugumun.

Ah Sivas beni yarimden ayri koydun ya, alacagimiz 37 can + 112 gün oluyor.. borclusun bize Sivas..

Çağlommm neler yazmışsınnnn senn yaa nası güzel yazmışsınn canım arkadaşım ağzına sağlık valla. Eniştemize selam olsun bugün size misafiriz arkadaşım

Lady cicim altta gördüm seni nasılsınn? Sana bikaç bişe sormak istiyorum Diyarbakırla ilgili müsadenle. Benim askerimi mahvettiler orda. Enişte ne diyor orası için? Benimki burası askerlik yapılacak en kötü yer diyor herkes öyle diyormuş? Sende askerinden duyduklarını biraz paylaşabilirmisin benimle ?

caglom yüreğine sağlık neler azmışsın öyle cnm yaaa enişteye selam olsun ...

perim haziranada birşey kalmadı bencede yavaştan hazırlıklara başlamalısın cnmmm bizler kolay kolay beğenemediğimiz için ehehehe

Kesinlikel Tutim ufak ufak başlamalıyız hepimiz. Ay inşallah bizede ablam gibi nişan elbisesi bulmak nasip eder. Aklında bi yer vardı hep ordan alır abiyesini girdi 5 dakika içinde aldı ve çıktı ama aşık oldu elbiseye ve prenses gibiydi gerçekten. Ben çook zor beğeniyorum işim var valla :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…