335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perimm canım benim ne güzel sözler onlar öyleeeeekız ben yanlışlıkla benim sürprüzü enişteye göndderdim de o da kendi yapmış gibi sana mı göndercek ay koptumçok meraklandım bn de valla. geçmişe gittim de benim eklediğim r fotolar uçmmuş a tutim için yarın bi da eklicem.
335 cnım şimdi sen onun gözünün önünde değilsin y ondan kıskanıodur merak etme. ben de geçen gün erek bir öğretmen arkadşıma davetliydim kardeşim ve erkek kuzenim de vardı. onu askerim de kıskandı. soğuk konuştu. seninki de bunun gibidir işte canım meraklanma geçici bir durum bu

olummm kuşka redbull mu içtinnnn sığmıon bi yerlere çoştun yine dalgalanıosun çiçemmmm

ağrı kesici içceğime v... içmişim ondan böleyimtöbe bismillah ben bi banyoya giriyim canlar oksijensiz kalınca böle oluyombalıklarımın da syunu değiştiriyim biri daha mefta olmasınay ne çok güldüm yaaaabu son gülücükler perim için. o bunu çok sevioooo

umarım geçicidir kuşkam dekoltelerimi bırakmam anacm bn
selülitimde olsa giyerim çekinmem
hoşgeldn gevezee uzun zamndr gevezeligini göremedk amaaaaaaaaaa

Len bebişlerin bebişiii nerden gelinliğe gelmişsin koptum geneeee. Ya o kadar iyi anladım ki seniii. Benm herif kıskançtı da pes dedim artık bugün okulda ders arasında arkadaşlarımla geçen bi muhabbeti anlatıyordum bölümden normal bi arkadaşımın benimle konuşmasına bi bozuldu muhabbeti ilerletmişsin felan dedi nasıl zoruma gitti ağladım. Ben bu lafı haketmiyorum dedim, eve kilitli telefona bağımlı yaşıyorum sürekli bütün dünyam sensin söylediğin lafa bak dedim ağlamaya başladım çok üzüldü özür diledi uzatmadım bende. Normalden bin kat daha hassas geçendede ece diye bi arkadaşımla evde oturuyoruz kim var dedi ECE dedim EGE KİİİİİMMMMMMMMMMM diy bi bağırdı

Yerim seni yaaaa bi ikon bi insana bu kadar mı yakışıııııırrrrrrrrr. Hemen banyoya yoksa yanaklarını ısırıcam :88:

binde de var sülülüt binde de varrrr
az yede diyarbakıra git keseni sevgilin atsın kuşka
olsa neler neler atcek de ahh ahh laa beni kovalayın

bebişlerin bebişi koptm insan 4 sene snra evlenick die bu kadr ezilmez ulennn
oyy bacım bn kıskanılmayı severmde aslında pekte katlanamam snrm ..
anam bu yay burcu kadını çok zor kıskanmasa kızarm kıskansa kızarımm bnm sevglm olmak zor zanaat

neler neler atıcakk itiraf ettt
neler attı bu zamana kadar
oyy bugn zatn bu knulara yeterince daldmm asıl biri bnii tepiklesin +18 başlıcm tutamıyorm şuan

Napim yaaa biras askerlik psikolocisinden çıktım şu bayram tatili sayesinde yoksam şafak sayma psikolocisinden bakırköyü boylucaktım iyi oldu kendime geldim valla çok şükür az da kaldı :86:

Hoşgeldin annem nirdesin gız iyice boşladın biziii bu da benim ikonum yaa bayılıyorummmm bu da tutiminnnnn
enseye tokada ben de bayılıyorum perim:sarı şekerime pek bi benzio o ikonn anacımmm özledi vallaaaa60:
neler neler atıcakk itiraf ettt
neler attı bu zamana kadar
oyy bugn zatn bu knulara yeterince daldmm asıl biri bnii tepiklesin +18 başlıcm tutamıyorm şuan
neler neler itiraf edesim var da mapıslara düşmek istemiom

bnm ikonum nerdeeeee
bütün güzelleri kaptınz
bnm bi tane sinirli ikonum vardı kaybolmuş o yahu çok özledm onuuu aglasam ayıpmıdur :84:
allh akıl wersin hpimize inş. amin

ahhaha bugünki performansınıza bayıldımmm zira ders çalışmam gerek ama gidemiyorum çok eğleniorum. Ben Yayım herifte Yay güzel idare ediyoruz ondan gene de zor zaar bizim irkeemiz olmak Krolaştım iyice yaaa biri beni de durdursuunnnnn
cezam buysa ben ömrü billah girmem banyoya sizde kuşki yerine kokarca dersiniz bana
Abaaww ol sen kokarca ollsan kaç yazarrr biz gene severiz seni gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…