335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bn bugn çok fena +18 24 58 598 yaptım anam bak tutamıcam kendimi gece gece atıcam sokaga
asker sevgilisiym ekilin önümden ahahahah
aşkm bnları okursa bi el fatiha okuyn bagaa haha

kuşkam gitme şurda iki +18 in belini kıralm
SELENN nden susuyosn acaba +18de iyisndr sen

ok iğrençlik yapasım var da dizginliyorum şu an kendimiayyy noliyyy banaaaaofff gitmem gerek depükleyinnnn

du ben bi bıcı bıcı yapim de üleee yapak +18 24 35 48 57 61 79 81 1000000 leri
Allahımm gülmekten altıma çiş yapmış olabilirimmmm :18::18:kuşşş beni de al banyoyaaaaaaaaaaaaaaaaa

bn bugn çok fena +18 24 58 598 yaptım anam bak tutamıcam kendimi gece gece atıcam sokaga
asker sevgilisiym ekilin önümden ahahahah
aşkm bnları okursa bi el fatiha okuyn bagaa haha

Allahımm gülmekten altıma çiş yapmış olabilirimmmm :18::18:kuşşş beni de al banyoyaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım sana geliyooorruuummmmmmben de işicem sanırım tehlike çanları çaliyyyyyybanyo mu senle ben mi ayy durrrrrşeytan bile çarpamaz vallaaa

iki asker sevgilisi bi banyoda olmaz mazallah
oglum sakın kuşkam git kapat kitle pencereleri kapılarıı anammmm
Allahıma kıudurdun sen haa Guşum duşun başlığıyla sadece duş al ha bak kafana tutacan onu biliyon demi? Bunca +18 muhabbetten sonra karıştırırsın diye ben temkinli olam dedim

Allahıma kıudurdun sen haa Guşum duşun başlığıyla sadece duş al ha bak kafana tutacan onu biliyon demi? Bunca +18 muhabbetten sonra karıştırırsın diye ben temkinli olam dedim
bunu okuyunca kahkaha attm annem noluyo be dedii..
oyy anam bu son nokta ölücm şmdi gülmektn haahha başına tut kuşkam anam diyim ha

ohanziii perimmmhem de ne kudurdum:60 şiştt bakın biii nickimi değiştirem mi kuduruk kuşki diyeeeeayyy fena koptum ben
uzun zamandır bu kaadar gülmedim oyy çişim var gdemiyorm kalkarsam yapıcm snrm ahahhahaha

ben de tutuyom kendimi bi cigara yaktım çişimin geçmesini bekliom

oyy anam bu son nokta ölücm şmdi gülmektn haahha başına tut kuşkam anam diyim ha

ayyy hahahahaha nasihatlere bakmerak etmeyin duşun başlığı çok uzun deeelllben de minnak olduğumdan anca kafama yetişiyoşimdi gidiyorum duşa.gelince rapor veririm

Son düzenleme:
Periiiiii 3 kilo vermişsin nasıl verdin bana da annatt ya ben bayramda kilo aldım onu vermem lasımmmm:84:
Hemen cidileşip anltıyorum gevezem. Öncelikle bayramda aldığım kilo sudur yerleşmemiştir daha hemencecik verirsin hiç dert etme tek yapman gereken herşeyin zencisinden yemen beyazları bi keanra bırak. Esmer ekmek, esmer şeker gibi. Bunlarla başlıyorz asitli içecekleri bırakıyor yada en aza indiriyoruz kesinlikle aç kalıp metabolizmayı yavaşlatmıyoruz tok kaliym diyede bol kalorili yiyecekler tüketmiyoruz ve mutlaka kahvaltı ediyoruz. Bunların dışında sebze ağırlıklı beslendim ben caım tavuk balık tükettim. Bide anahtar kelime su bol bol su ve yeşil çay iç hemen etkisini göreceksin canım bide vaktin olursa günde 20dk felan spor yap.

Bende hala gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…