- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.841
Boyutu önemli deel kuşumayyy hahahahaha nasihatlere bakmerak etmeyin duşun başlığı çok uzun deeelll ben de minnak olduğumdan anca kafama yetişiyo şimdi gidiyorum duşa.gelince rapor veririm
Çelik çamaşır kırılabilir benden bir adet kilitayy biz şuan böyleysek eywhh diyim sakata gitmeylm
hpinize benden ÇELİK iç çamaşırları hediye
ayy biz şuan böyleysek eywhh diyim sakata gitmeylm
hpinize benden ÇELİK iç çamaşırları hediye
Hemen cidileşip anltıyorum gevezem. Öncelikle bayramda aldığım kilo sudur yerleşmemiştir daha hemencecik verirsin hiç dert etme tek yapman gereken herşeyin zencisinden yemen beyazları bi keanra bırak. Esmer ekmek, esmer şeker gibi. Bunlarla başlıyorz asitli içecekleri bırakıyor yada en aza indiriyoruz kesinlikle aç kalıp metabolizmayı yavaşlatmıyoruz tok kaliym diyede bol kalorili yiyecekler tüketmiyoruz ve mutlaka kahvaltı ediyoruz. Bunların dışında sebze ağırlıklı beslendim ben caım tavuk balık tükettim. Bide anahtar kelime su bol bol su ve yeşil çay iç hemen etkisini göreceksin canımbide vaktin olursa günde 20dk felan spor yap.
Yeşil çaya hemen başlıyorum yarın az da kaldı hemen veririm inşalahhh gerçi 2-3 kilo ama ben kışın kilo alan bi yapıya sahibim zaten :84:
Canikoo iyi misin senn?? Bak geçmiş sayfalarımızı oku fena muhabbet dndü burda kopacaksın kyfin yerine gelir annemmpiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşkooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ayy çok güldükk allhm nden peki bu mhbbette sdce peri kuş ve bn varım sorn bizdemi bitek anammm
iyi geceelr snada cnm .. snin sanki bişeye kafan takık gbi :44: neyse tatlı rüyalarrrrcanlar ben yatıom bu gecelik benden bu kadar iii geceler hepinizeeeee
bu knuşmalardan snramı gidiceksin eyvahlar olsn10 gün sonra yanındayım bebeğimmm bekle beniii Diyarbakırı eriticez aşkımızlaaaaaaaa
canlar ben yatıom bu gecelik benden bu kadar iii geceler hepinizeeeee
ehhh birazziyi geceelr snada cnm .. snin sanki bişeye kafan takık gbi :44: neyse tatlı rüyalarrrr
:88: hahahhahahhahhahahhabu knuşmalardan snramı gidiceksin eyvahlar olsn
diyarbakır ne erimesi sallancak
az önce bnm ki tel de konuştummm , ya tmm biliom çok yoruluooo çok yoğun gerçektenn bu da sinir yapıooDuurrr bırakmam seni böyleee !! Noldu tartıştınız mıııı
oyy allhm karnım agrıyo ahahah:88: hahahhahahhahhahahha4 Aralıkta Diyarbakırda deprem haberi çıkarsa korkmayın artçıları da gelecek ama deprem değil o ben size söyleyim şimcikten haberlerde çıkarsa aha biz biliyoz bizim Peri bu bee deprem deel diye hava atarsınızzz
hoşgeldn selülitsiz hatunSelamlar arkadaşlar
hoşgeldn selülitsiz hatun
ahh birz dha erken gelcektnzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?