335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ayyy hahahahaha nasihatlere bakmerak etmeyin duşun başlığı çok uzun deeelllben de minnak olduğumdan anca kafama yetişiyoşimdi gidiyorum duşa.gelince rapor veririm
Boyutu önemli deel kuşum gerisini yazamıyommm hahhahah
ayy biz şuan böyleysek eywhh diyim sakata gitmeylm
hpinize benden ÇELİK iç çamaşırları hediye
Çelik çamaşır kırılabilir benden bir adet kilit anahtarı yutacaksınız ama bu halde açıverirsiniz yerini bilirseniz sonra tuvalette beklemeyin bulacam diye amaa Neler diyoruzz tevbeler olsunnnn

ayy biz şuan böyleysek eywhh diyim sakata gitmeylm
hpinize benden ÇELİK iç çamaşırları hediye

50 gün kala durum buysa son 10 gün burayı düşünemiyorum

piriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşkooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Canikoo iyi misin senn?? Bak geçmiş sayfalarımızı oku fena muhabbet dndü burda kopacaksın kyfin yerine gelir annemm
ayy çok güldükk allhm nden peki bu mhbbette sdce peri kuş ve bn varım sorn bizdemi bitek anammm

Hem de ne güldük !! Durmak yok divammmm !!

allhm yarın okul wr dha duş alıcam amanınnnnn...
gevezem son 10 gn bnde dşünemiyorm ne yalan diyim
ay aglamayalm bu venüs gittimi ona gre gitmediyse yiterr bugn

bu knuşmalardan snramı gidiceksin eyvahlar olsn
diyarbakır ne erimesi sallancak
:88: hahahhahahhahhahahha 4 Aralıkta Diyarbakırda deprem haberi çıkarsa korkmayın artçıları da gelecek ama deprem değil o ben size söyleyim şimcikten haberlerde çıkarsa aha biz biliyoz bizim Peri bu bee deprem deel diye hava atarsınızzz

Duurrr bırakmam seni böyleee !! Noldu tartıştınız mıııı
az önce bnm ki tel de konuştummm , ya tmm biliom çok yoruluooo çok yoğun gerçektenn bu da sinir yapıoo
en ufak bişeyeee sinirleniiooo flnnn bende üzülüorum doğal olarak bi de ben çok takarım kafama sabahlara kadar uyku uyuyamam yaaaa hep alttan alıom asker diommm psikolojileriii değişik diomm amaaaa ne bilimmm yaaaa ben de insanım yaaa bezen üzülüom işteee bende

oyy allhm karnım agrıyo ahahah
öyle seprem helal olsn size
bn atarm havamı bacım rhat oll :82::82:
istanbuldada deprem olaydı iyiydi hahahaa

Peri 10 gün sonra diyarbakırda siz sallıcaksınız 50 küsür gün sonra türkiyenin değişik şehirlerinde büyük depremlere rastlanacak ooovvv düşünemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…