335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Selamlar arkadaşlar
Selam canımm nasılsınn
Kıyamam sana yaa bebişim benim çok haklısınn bazen tahammül etmek zor oluyor herşeyi askerdeler diye sineye çekiyoruz diğer türlü içimiz acıyor ama belliki o da sıkılmış se de yarına bişiyciiniz kalmaz canım. Yeterki mümkün olduğunca az yara alarak bitsin geçsin şu kısa zaman da .. Benim geleneksel sözümü söylemek istiyorum sana da "Herşey çok güzel olacak"

ins cnm bakalımmm ne olcak görcez hep bearberrrr kendimiiiiiiiii yorgun hissediorum yaaaa

kızlar merhaba :)
öncelikle öğretmenlerimin geç de olsa öğretmenler gününü kutluyorum,bugünlere gelmemzde çok emeğiniz var :)
özel eğitimcim doğum günün kutlu olsun neşeli sağlıklı mutlu nice yaşlara :)
siteyi sallamışsınız koptum yaa süper valla çok ihityacım var dır 2 gündür mahvolmuştum iyi geldi.. :)

oyy allhm karnım agrıyo ahahah
öyle seprem helal olsn size
bn atarm havamı bacım rhat oll :82::82:
istanbuldada deprem olaydı iyiydi hahahaa
Olacak olacak çok az kaldı merak etme sen evi barkı çökertmeyinde ben ondan korkarım
Peri 10 gün sonra diyarbakırda siz sallıcaksınız 50 küsür gün sonra türkiyenin değişik şehirlerinde büyük depremlere rastlanacak ooovvv düşünemiyorum valla
Gevezem sende sessiz sessiz durup bombaları patlatıyon ya bayılıyorum sana çok tatlısın yaa walla 53 gün ssonra düşünemiyorum haa

Peri 10 gün sonra diyarbakırda siz sallıcaksınız 50 küsür gün sonra türkiyenin değişik şehirlerinde büyük depremlere rastlanacak ooovvv düşünemiyorum valla
ahahah nerdeydin sen türkiye sallanıyorrrrrrr bnun sbebi henüz bulunamadıı diceklrr bn hemen atılcem rhat olun nufus patlamsı yşıyorz dicmmm

hahahaha deliii
kızz valla bu aralar bi iştahım açık kilo alcam diyee ödüm kopuyo yeminlen
ee nasılsın cnm?
bn kilo verdm cnm 49,5 olmuşm amma velakin selülitlerim bni çok sever bi tanesi bile bırakp gitmemş
herkes bıksa benden onlar bana doymaz

Hoşgeldin gizliaşkımm gizli aşk buu söyleeyemem derdimi hiçç kimseyee walla bu her zamanki halimiz bakma bikaç gün melankolik takıldığımıza kudurmadan durmaz anacım bu topik herkes bi komedyen wallahi çok kaliteli espriler çıkıyor gerçekten 335KD güzelleri ilaç gibi topik

Şurup gibiyim şurup
Turp gibiyim turp turp
Ben ateş sen barut, hmmm hmmm
Öptüm seni şap şup
Şaaap şuup
Ha şaaap, ha şuuup
Şaka değil işte şurup
Krizlere girme, beni unutup
Grup olalım grup
çok anlamlı bi şarkı dinlemeden uyuyamam ilaç gibiyz anacmm şurup gbiyiz şurupppp

Kuşkafesii nerde kaldın bacım? Aklına karpuz kabuğu düşürmedim bacım demi? Aman diyim ha duş başı felan dedik gelmez oldun duştan seni burda ikonlarınla anıyorum çabuk buraya gel rapor virecen baa !! :88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…