- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.861
Selam canımm nasılsınnSelamlar arkadaşlar
Kıyamam sana yaa bebişim benim çok haklısınn bazen tahammül etmek zor oluyor herşeyi askerdeler diye sineye çekiyoruz diğer türlü içimiz acıyor ama belliki o da sıkılmış se de yarına bişiyciiniz kalmaz canım. Yeterki mümkün olduğunca az yara alarak bitsin geçsin şu kısa zaman da .. Benim geleneksel sözümü söylemek istiyorum sana da "Herşey çok güzel olacak"az önce bnm ki tel de konuştummm , ya tmm biliom çok yoruluooo çok yoğun gerçektenn bu da sinir yapıoo
en ufak bişeyeee sinirleniiooo flnnn bende üzülüorum doğal olarak bi de ben çok takarım kafama sabahlara kadar uyku uyuyamam yaaaa hep alttan alıom asker diommm psikolojileriii değişik diomm amaaaa ne bilimmm yaaaa ben de insanım yaaa bezen üzülüom işteee bende
ins cnm bakalımmm ne olcak görcez hep bearberrrr kendimiiiiiiiii yorgun hissediorum yaaaaSelam canımm nasılsınn
Kıyamam sana yaa bebişim benim çok haklısınn bazen tahammül etmek zor oluyor herşeyi askerdeler diye sineye çekiyoruz diğer türlü içimiz acıyor ama belliki o da sıkılmış se de yarına bişiyciiniz kalmaz canım. Yeterki mümkün olduğunca az yara alarak bitsin geçsin şu kısa zaman da .. Benim geleneksel sözümü söylemek istiyorum sana da "Herşey çok güzel olacak"
Olacak olacak çok az kaldı merak etme sen evi barkı çökertmeyinde ben ondan korkarımoyy allhm karnım agrıyo ahahah
öyle seprem helal olsn size
bn atarm havamı bacım rhat oll :82::82:
istanbuldada deprem olaydı iyiydi hahahaa
Gevezem sende sessiz sessiz durup bombaları patlatıyon ya bayılıyorum sana çok tatlısın yaaPeri 10 gün sonra diyarbakırda siz sallıcaksınız 50 küsür gün sonra türkiyenin değişik şehirlerinde büyük depremlere rastlanacak ooovvv düşünemiyorum valla
ins cnm bakalımmm ne olcak görcez hep bearberrrr kendimiiiiiiiii yorgun hissediorum yaaaa
iiyim tatlım seni sormalııSelam canımm nasılsınn
[/B][/COLOR]
hoşbuldummSelam hoşgeldin
ahahah nerdeydin senPeri 10 gün sonra diyarbakırda siz sallıcaksınız 50 küsür gün sonra türkiyenin değişik şehirlerinde büyük depremlere rastlanacak ooovvv düşünemiyorum valla
bn kilo verdm cnm 49,5 olmuşmhahahaha deliii
kızz valla bu aralar bi iştahım açık kilo alcam diyee ödüm kopuyo yeminlen
ee nasılsın cnm?
kızlar merhaba :)
öncelikle öğretmenlerimin geç de olsa öğretmenler gününü kutluyorum,bugünlere gelmemzde çok emeğiniz var :)
özel eğitimcim doğum günün kutlu olsun neşeli sağlıklı mutlu nice yaşlara :)
siteyi sallamışsınız koptum yaa süper valla çok ihityacım var dır 2 gündür mahvolmuştum iyi geldi.. :)
Bende iyiyim canm teşekkür ederim. Oh ne güzel plakalara geçmişsin bişi kalmadı. Bizde atarsa Rizede bir çay içeceyük daaaiiyim tatlım seni sormalıı
atarsa karabükteyizsiz nerdesiniz
hoşbuldummnasılsınız keyıfler nasıll :97:
kızlar ben yatıom iiii geceler hepinizeeee
iiyim tatlım seni sormalıı
atarsa karabükteyizsiz nerdesiniz
hoşbuldummnasılsınız keyıfler nasıll :97:
kızlaar ben geldim nabersiniz
oyy anammm izninle yuh demek istiyorm bacım ahahahAlgıda seçicilik gurup olalım kısmına takıldım ben :26: hahahahhahahhha
kızlaar ben geldim nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?