• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Nasıl 154 oluyor kızlar dün sayılıyor mu ki :26: bugun daha bitmedi .Kimbilir nasıl davranıyorlardır sevgililerimize/eşlerimize :47:acemilik çokkk zor geçecektir.

Son düzenleme:
Kısa dönem askerlik yapan arkadaşlar izin kullanmadan 18 mayısta evlerinde olmuşlar,gün olarak hesapladığımda bugünüde sayıyorum ben :))) 156 gün oluyor...Bugünü bitti sayarsanız 155 gün...İnşallah 5 gün kaldı dediğimiz zamanda çabuk gelir...Eşimin sesiyle uyandım ve çok iyi hissediyorum kendimi.Bebeğimin sesi iyi geliyordu oburukluğu kırılmıştı azda olsa bu bana yeter zaten.Onun rahat olduğunu düşünerek 5 ayı daha kolay atlatacağıma inanıyorum.Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet. :)))

şafak sayaçları izin kullanmadan 17 mayıs diye hesaplıyor , bende benimkinden 17 mayıs diye duymuştum :26::26:

ayyy doğruuuu..
yinede aynı koğuşta olmak istemezdimmm:91:
Cem yılmazın bi esprısı vardı.Askerlık hatıralarından.
demişti ki '
bir koğuşta 40 adam,o 40 adamın 2 ayagı ve 10 adet ayak parmagı var.Akşama yemekte de kuru fasülye oldugunu varsayarsak koğuşun oksıjen durumu ne olur'
:33:

Kızlar birde içlerinde akciğer hastalığı olanalrı düşünün astım filan...Allah kolaylık versin...Sağlıklı insan dayanamazken onlar ne yapacaklar.

şimdi aradı konuştuk:46: ankesörlü arayabiliomuyum dedim o da burda aranıyor galiba öyle duydum dedi akşam denicezz:8:

Nasıl 154 oluyor kızlar dün sayılıyor mu ki :26: bugun daha bitmedi .Kimbilir nasıl davranıyorlardır sevgililerimize/eşlerimize :47:acemilik çokkk zor geçecektir.

tabi ki sayılıyor Livim. ona bakarsan 1 aralıktan itibaren askerdi onlar ve günlerinden düştü hep o günler.. teslim oldukları gün 155se bugün 154 :44:

helebi kötü davransınlar sivil hayatta tenhada kıstırırım haaaa:47::47::47:

şafak sayaçları izin kullanmadan 17 mayıs diye hesaplıyor , bende benimkinden 17 mayıs diye duymuştum :26::26:

faceimi kapattırdı benim herüfff :37:[/QUOTE

Benim eşimde ilk evlendiğimizde 4-5 ay kapattırmıştı bin türlü cilveyle açmayı başarmıştım. :))))

Bende günlük tutmaya başladım.Faceye yazmıycam,çünkü okursa duygulanır,kötü olur askerlik onun için bitmez hale gelir...O hep kendimi iyi hissediyorum diye bilsin istiyorum.

benim şafak 352 uzun dönem ama olsun rahat görüşebilcez en azından bi de mayısta düğünümüz olcak inşallahhhhh :62:

sabah 2 kez aradı açamadım toplantıdaydım kendi kafamı kırcaktım :60:
az önce konuştuk koyun gibi duruyoruz dedi kıyamam koyunuma benn:69:
kontur de ne çabuk bitiyo ya maaşı bi alayım 100 tane 100lük yollıcam :60:
ne zormuş Allahım :72:

sabah 2 kez aradı açamadım toplantıdaydım kendi kafamı kırcaktım :60:
az önce konuştuk koyun gibi duruyoruz dedi kıyamam koyunuma benn:69:
kontur de ne çabuk bitiyo ya maaşı bi alayım 100 tane 100lük yollıcam :60:
ne zormuş Allahım :72:

Canım aradığı numara görünmüyor mu? O çaldırsın sen ara onu.Ankesörlü telefonda aranabiliyor.Öylelikle o da zor durumda kalmamış olur.

Kızlar ben 4 yıl yatılıy okulda okudum ve inanın askeiyeden bir farkı yoktu.500 kişilik yurt.Sabahları tuvalet kuyruğu banyo sırası,yemek sırası,sıcak su sıkıntısı.hırsızlık her türlü şeyi yaşadığım için eşimi gönderirken iyice bilgilendirdim olası duurmlara karşı ki askere gidip gelen arkadaşlar anlattıklarımı ağızları açık dinlediler inan askerde yaşananlarda aynen bunlardı diye.
Özellikle hırsızlığa karşı mutlaka eşlerinize şunu söyleyin,boyunlarına astıkları para keslerini bıcakla kesip çekip alabilirler ve uykuda inanın hissedilmiyor.Mutlaka küçük bir çengelli iğneyle atletlerine tuttursunlar.
sabahları herkesten 15 dakika yada yarım ssat erken kalkarlarsa dakikalar hatta saatlerce tuvalet kuyruğu,tıraş sırası beklemezler..
aklıma gelen olursa yazarım :)))

Back
X