Benimki de i phone 5 e takmış kafayi alsam mi diyor düğünden sonra alırsan alırsın dedim 2.5 ona vereceğimize neler neler.aliriz o parayla dedim
Allahtan bizimkinin yok öyle telefona merakı. Iphone 5 yan masamda çalışan arkadaşımda var, inan 4'ten hiç bir farkı yok ekranı dışında bence gereksiz masraf olur tabi yine kendi bilir.
bende az önce araba baktım kendime alsam mı almasammı bilemedim ya artık benimde arabam olsun istiyorum milleti görünce içim gidiyo ama bi yandan da arabaya o kadar para verceğime biriktirsem mi diyorum offf offf![]()
Bebeğim bende geçen yıl sıfır almıştım arabamı ama sattım çünkü almakla bitmiyor iş durduğu yerden masraf. Ben işe gidip gelirken 5 tl otopark parası veriyordum. Benziniydi, vergisiydi algısıydı derken büyük masraf oluyor ama evlendikten özellikle çocuk olduktan sonra çok büyük ihtiyaç bence. Biz evlendikten sonra alacağız mesela. Ben olsam evlilik arifesinde böyle bir yükün altına kesinlikle girmezdim. Yine de senin kararın tabi ki ben bir parça fikrimi belirtmek istedim.