günaydınn günaydınn milletttt bugün inanılmaz yüksek motivasyonum extra bi sebebi yok öle işte ...
stankiiii teyzeleri yesin onu yesinnnn ben ayaklarından başlıcam yemeye hamham diye
chickpeas hoşşşşş geldinnnn biraz geç oldu sorrryyy teacher'ım

pernic erken dio olabilir ama kaza die bsy var heheheh hesapta yokken bidaha teyze oluyomusuz ne gülerim he
bende samsungcuyum kızlar yenısını alırsam yıne samsung olacak ama suan tasarruflu davranıom kocişime mak alcam ahh ne fedakar kadınım ben yaaa herkese her zamn param var da kendıme yok kahretsin...
aşağılarda bir alde var hayalet gibi okuo okuo cıkıo yazma yok bsy yok aldeeeee yaz kızım yazzz ne var ne yokkk
ayy kızlar kocam benden yarım saat önce eve gidio dün baya kötüydüm mide bulantım vardı eve zor attım kendımı otobüsler mahvedıyor valla neyse eve bir girdim miss kokular gelio patateslerı elma dilimi yapmış üstüne z.yağı kekkik bide kanatları dizmişşş ilk yaptgı yemek benden kapmış bsyler kendı çapında yapmış kıyamam o kadar lezzetlıydiki tek kusuru fırını ayarlayamamıs ilk yarım saat içi buz gibi o da ışıklara aldanmış pişio zannetti bende baktm hiç pişmio ayarını yükselttim biraz geç yedik yemeği ama ne iyi geldi hazır yemek anlatamam ...
incicicegi kpss kitaplarınamı calısıosun bnd ekıtap alırken bı hevesle eve gidip açarım okumaya baslarım 2. sayfadan sonra kenara bırakırım ders kıtaplarında oyleyım malesef severek okuyabıldgm kıtaplar romanlar yada dergi ve gazeteyi incik cincik okurum ders kitaplarını oldum olası sevmem mecburen bitirdik... bnmde kpss yapmam lazım da yemio