347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok kız ne hamilesi

selamlar fıstıklar

lovelym ayy inanmıyorum bu kadar olur pes diyorum valla. sen planlarını bozma çok istiyosa o değiştirsin.

hümm sende hoş geldin kuzu özlettin kendini

nolmuş yanihamile olabileceğini düşünemezmiyim... ben nerden bileyim bakanlık zımbırtısı siteleri engellediğini ben bikere makul bsy düşündüm ayy yok hüm nie gelmedi die düşünürken birden aklımda aaa gelemez tabi bakanlık siteleri engellemiştir kesin:44:tühh ben bunu nie düşünemedim...

gizzzz bak ben kıdemliyim evli bi kadınım her ihtimali düşünürüm artık

hg pernic bayadır yoktun valla müge anlıya cıkmayı pllanlıodum

He canım o çürtük.

Hihooo bunu ben paylaşmıştım ki sende altına yorum yapmıştın hatta bunak Nena seni.

selamlar fıstıklar

lovelym ayy inanmıyorum bu kadar olur pes diyorum valla. sen planlarını bozma çok istiyosa o değiştirsin.

Yok kuzum değiştirmedim dün 3 büyük tavuk ve 5 kilo pirinç alıp kayınvalideme bıraktım. Anladı o benim ne demek istediğimi.

Son düzenleme:
Hümüşşş hoşgeldin sende canım. İnstagramda aktif Hümüş.

hoşbulduk evet instagrama telden bakıyorum telde kk ya girmek çok sinir bozucu oluyor sayfayı okurken kaybediyorum falan

Nenam ısrarlara rağmen 1 yıl dolmadan bebek düşünmüyorum hatta seneye ramazan ı da atlatıp öyle istiyorum

selamlar fıstıklar

hoşbulduk canım sabahın köründe kalkıp temizlik yapmaya devam mı ediyorsun uyu kız keyfini çıkart.... cumartesi rahatsızdım regl oldum o gece bi uyumuşum 11 e kadar ohhh evlendiğimden beri ilk defa 11 de kalktım yoksa aman işten gelene kadar ev işi bitsin diye uğraşıyordum kendimizi çok yormayalım relax olalım yawwww

ve bunu diyen hüm akşam eve giidince çıldırarark temizlik yapar

Evet bende hiç sevmiyorum telden bağlanmayı kk'ya. Bence bir uygulama çıkarmalı kk daha rahat olmalı gezinmek ve yazı yazmak. Ben googledan girip bağlanıyorum ara sıra ama yazamıyorum çok kasıyor. Reklamları çıkarmalılar.

Bu arada bizde beklemeye dayanamazsak 2014 sonu - 2015 başı hamiş olma planları var.

Son düzenleme:

hani 5 yıl vardı zaten yaşımız geçiyor yapmak lazım

alll işte yaaaaa allllll geliyorum sana doğru lovely sen onu 2014 yazı yada ilkbaharı yaparsın şok olmam beklediğim şey olur enişteye helal olsun şu anda tırstım ama sen 5 yıl varken böyle diyorsan benim halim nice

kızlar nişanlımdan bomba açıklamalar matematik konusunda devlet bahçelinin 40 yıl mevzusu ile yarışır

metroda yürürken karnıma dokunup
burda 16 ay sonra bebiş olucak dedi benim tgözler böyle 16 ay ne alaka dedim evlenmeye 6 ay bebek beklemek 9 ay 1 ayda sağolsun bana mola veriyormuş hesapla bak 16 ay :)))))ilk atışta gol yapacakmış bak bak bak

şimdi gelde dövme yaaaaaaa

Son düzenleme:
hee o çürtük demek

evet ya sen paylaşmıştın bende nerden htrlıyorum bu komık seyı dıodum lovelyli bunamısım haketten yawww

uyuz hümüş sen 2-3 ay a yanlıslıkla hamıle kal emi benide haklı cıkar emiii ohh ne eğlenicem ozamn

lovelyli bebiş tarihini erkene cekti valla bende tam 1 yıl sonra hamile kalmayı planlıyorum 2015tede kısmetse dogurmak ıstıyorum ama bakalım

Allah ın işine karışmak olmaz nasip kısmet artık

oha erkek ağızı bu resmen benim nişanlım bu ağızda dolanıyor hüm oyunlara gelme

canım zaten ben 1 yıl sonra diyordum hep nişanlına göre ikimiz aynı anda hamile kalacağız bu gidişle

Allah ın işine karışmak olmaz nasip kısmet artık

canım zaten ben 1 yıl sonra diyordum hep nişanlına göre ikimiz aynı anda hamile kalacağız bu gidişle

evet canım ona göre öyle tabisi bak ben en az 1 yıl bekleyelim diyorum ama anlamıyorum yaa eylülde yurtdışı düşünüyoruz ben hemen hamile kalsam nasıl gezeceğim bunu ona sormak lazım

Allahın işi kısmet bu işler ben ne desem boş en doğru kararı rabbim bilir benim nişanlım hayal kuruyor adada yürüyoruz bu yürdüğümüz yoldan 2 sene sonra çocuğmuzla yürürz diyor böyle böyle işte oda bir duygusal

hahahhahaaha enişteeme bak be büyük laf etmiş helal olsunnnnnnalkışşşş

hehehh

anacım bizdeydi 2 gün, dün temizliği birlikte yaptık camları falan sildi sağolsun baya gider bu temizlik bana

valla kuzucuk gidince uyuyamıyorum. kalkıp ortalığı topluyorum sonra ders derken zaten hemen öğlen oluyo yemeğe geliyor falan gene hopp akşam oluyo.
bugün bi uyuyayım annemde var dedim ama yok 1 saat oraya buraya döndüm uyuyamadım alışmışım erken kalkmaya. evlenmeden önce anam yataktan zorla kazırdı resmen uyku pek tatlı gelirdi şimdi öle değil

Giz koru kendini tatlım ay çok güldüm yani o lafına sanki yaşı 30 u geçmiş de çocuk yapacak hemen nişanlının da yaşı senin gibi yani resimlerden öyle görünüyor

evet istediğim +18 açıklama türünden ne varsa değişik demeçler veriyor sağolsun benimki ne diyim ki taktı vurdu gol oldu lafı hani konuları illa oraya getiriyor nişandan öne böyle değildi ki ben başak burcuyum vallada bu konuları öyle sevmiyorm hani artık düşünüyorum bu boğa burcu beni ezer geçer diye ben süğrekli misafir ağırlıcam yatılı hemde gelsinler kalsın anacım

ben uykuyu çok sevmem zaten normalde de ama arada sırada kendine zaman ayırmak lazım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…