heyo heyo ben geldim günaydınlarrrr dün gece cadde bildiğiniz inledi inledi harika,muhteşem ötesiydi kımıldıcak yer yoktu acayippp keyif aldımmmm
bahtsızsirine hg... daha önce neden katılmadın aramıza bakalımdemekki gizliden gizliye bizi izledin evet burda sıkı dostlugumuz var sennde okumussun zaten geçmiş sayfaları esasen cok kalabalıktık ama suan arkdslıgımızı sürdürdügümz buranın sabit kahramanları 10-12 kişi civarındayız...
merciii tören nasıl geçtiii miniklerin naptı kızzzz
stankiş sen napıosun bebiş ne alemlerde acabaanne dıomu? dermişimmm
incicegi annene gecmişler olsun kuzuşşşş
ya bu arada çızlarrr ya pernic nerde o da mı hamile acaba hiç sesi çıkmıo noldu kiiii:26:
nena seni göremeyince hamile olabilceğin iddiasında bulundu puhahahahaha ayyy git gör eski sayfalarda 1 2 sayfa önce yavrum
ay ohannes yani bende olsam katisurette değiştirmezdim tarihi istersem tek başıma okutayım yani... nemünasebet cnm o değiştirsin töbe töbe ay bana noluosa bende sinirlendim
bu kuzen dediğin o bi ara hep anlatıodun hani o mu ayy oldum olası sinir oluyorum zaten o kıza seni ne cok üzmüştü
kızlar bunu okuyun cok komik......
ahhahahaah
Çatlayaraktan okudum hepsini valla
Bu da benden olsun;
İçki seven ve çok içen biri diilimdir.Bu yaz tatilinde oteldeyiz,bi akşam 2 bira 2 kokteyl içtim.
Sonra baş dönmesi ve saçmalamalar eşliğinde odamıza çıktık.Eşim o halimle gırgır geçti onu hatırlıyorum.Sonra,[/COLOR
Neyse gittik yattık.Gecenin bi yarısı yatağımızda sıcak bi ıslaklık var
Ben bi telaşla fırladım yerimden,bi de ne göreyim.Eşimin üzeri de dahil bütün yatağa sulama yapmışım :26:
Eşimi uyandırdım "kaaaalk altıma yapmışım,sen de ıslaksın!!"
Henüz uyur vaziyette olduğu için kalkamadı yatağın en kenarına gitti kıvrılıp yattı.Ağzından çıkan laf aynen şu;
"kaç kere dedim sana yatağın ortasında yatma diye"
Öyle bi söyledi ki sanki hergün yatağın ortasında yatıp altıma yapıyorum
Şimdi bira içileceği zaman "altına muşamba sereyim mi " dior aklı sıra dalga geçior benlen
selamlar fıstıklar
lovelym ayy inanmıyorum bu kadar olur pes diyorum valla. sen planlarını bozma çok istiyosa o değiştirsin.
hümm sende hoş geldin kuzu özlettin kendini
Hümüşşş hoşgeldin sende canım. İnstagramda aktif Hümüş.
selamlar fıstıklar
lovelym ayy inanmıyorum bu kadar olur pes diyorum valla. sen planlarını bozma çok istiyosa o değiştirsin.
hümm sende hoş geldin kuzu özlettin kendini
hoşbuldukevet instagrama telden bakıyorum telde kk ya girmek çok sinir bozucu oluyor sayfayı okurken kaybediyorum falan
Nenam ısrarlara rağmen 1 yıl dolmadan bebek düşünmüyorum hatta seneye ramazan ı da atlatıp öyle istiyorum
Evet bende hiç sevmiyorum telden bağlanmayı kk'ya bence bir uygulama çıkarmalı kk daha rahat olmalı gezinmek ve yazı yazmak. Ben googledan girip bağlanıyorum ara sıra ama yazamıyorum çok kasıyor. Reklamları çıkarmalılar.
Bu arada bizde dayanamazsak 2014-2015 başı hamiş olma planları var.
Evet bende hiç sevmiyorum telden bağlanmayı kk'ya. Bence bir uygulama çıkarmalı kk daha rahat olmalı gezinmek ve yazı yazmak. Ben googledan girip bağlanıyorum ara sıra ama yazamıyorum çok kasıyor. Reklamları çıkarmalılar.
Bu arada bizde beklemeye dayanamazsak 2014 sonu - 2015 başı hamiş olma planları var.
hani 5 yıl vardızaten yaşımız geçiyor yapmak lazım
hee o çürtük demek
evet ya sen paylaşmıştın bende nerden htrlıyorum bu komık seyı dıodum lovelyli bunamısım haketten yawww
uyuz hümüş sen 2-3 ay a yanlıslıkla hamıle kal emi benide haklı cıkar emiii ohh ne eğlenicem ozamn
lovelyli bebiş tarihini erkene cekti valla bende tam 1 yıl sonra hamile kalmayı planlıyorum 2015tede kısmetse dogurmak ıstıyorum ama bakalım
oha erkek ağızı bu resmen benim nişanlım bu ağızda dolanıyor hüm oyunlara gelme
Allah ın işine karışmak olmaz nasip kısmet artık
canım zaten ben 1 yıl sonra diyordum hep nişanlına göre ikimiz aynı anda hamile kalacağız bu gidişle
alll işte yaaaaa allllll geliyorum sana doğru lovely sen onu 2014 yazı yada ilkbaharı yaparsın şok olmam beklediğim şey olur enişteye helal olsun şu anda tırstım ama sen 5 yıl varken böyle diyorsan benim halim nice
kızlar nişanlımdan bomba açıklamalar matematik konusunda devlet bahçelinin 40 yıl mevzusu ile yarışır
metroda yürürken karnıma dokunup
burda 16 ay sonra bebiş olucak dedi benim tgözler böyle16 ay ne alaka dedim evlenmeye 6 ay bebek beklemek 9 ay 1 ayda sağolsun bana mola veriyormuş hesapla bak 16 ay :)))))ilk atışta gol yapacakmış bak bak bak
şimdi gelde dövme yaaaaaaa
hoşbulduk canım sabahın köründe kalkıp temizlik yapmaya devam mı ediyorsun uyu kız keyfini çıkart.... cumartesi rahatsızdım regl oldum o gece bi uyumuşum 11 e kadar ohhhevlendiğimden beri ilk defa 11 de kalktım yoksa aman işten gelene kadar ev işi bitsin diye uğraşıyordum kendimizi çok yormayalım relax olalım yawwww
ve bunu diyen hüm akşam eve giidince çıldırarark temizlik yapar
evet canım ona göre öyle tabisi bak ben en az 1 yıl bekleyelim diyorum ama anlamıyorum yaa eylülde yurtdışı düşünüyoruz ben hemen hamile kalsam nasıl gezeceğim bunu ona sormak lazım
Allahın işi kısmet bu işler ben ne desem boş en doğru kararı rabbim bilir benim nişanlım hayal kuruyor adada yürüyoruz bu yürdüğümüz yoldan 2 sene sonra çocuğmuzla yürürz diyor böyle böyle işte oda bir duygusal
hahahhahaahaenişteeme bak be büyük laf etmiş helal olsunnnnnnalkışşşş
hahahhahaahaenişteeme bak be büyük laf etmiş helal olsunnnnnnalkışşşş
hehehh
anacım bizdeydi 2 gün, dün temizliği birlikte yaptık camları falan sildi sağolsun baya gider bu temizlik bana
valla kuzucuk gidince uyuyamıyorum. kalkıp ortalığı topluyorum sonra ders derken zaten hemen öğlen oluyo yemeğe geliyor falan gene hopp akşam oluyo.
bugün bi uyuyayım annemde var dedim ama yok 1 saat oraya buraya döndüm uyuyamadım alışmışım erken kalkmaya. evlenmeden önce anam yataktan zorla kazırdı resmen uyku pek tatlı gelirdi şimdi öle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?