- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
herşeyin hayırlısı canım inşallah çok rahat yapar askerliğini sende üzme kendini
arada bir o gelir uçakla arada bir sen gidersin
incicicegi canım hayırlısı olsun van kötüğ biyer değil merkezdeymiş üstelik. Rahatta olucak telefonu olucak yedek subay isterse evede çıkar ohh misss. hemencecik geçer o 1 yıl :)
bende seni merak etmiştim. hayırlısı olsun canım. inşallah sağ salim gidip gelirler. sen sıkma canını van iyidir. rahat eder inşallah...
bende onu izliyodum hüzünlendim birden ya geçsin artık şu günler
üzülme canım bende van hakkında iyi şeyler duydum hep gidip gelenlerden sen dua et nerde olsalar aynı uzak bize zaten.. ağlama bak şimdi o da uzağa gitcek diye morali bozulmuş olabiilir sen destek olmalısın. sayılı gün bak 16.günü bitirdik içini ferah tut.
bende onu izliyorum:) arayamadığı günler çok daha zor geçiyor
ohh iyi yapmışsın canm benim bugün geçtii kendimi çok kötü hissediyorum içimde kocaman bi boşluk ve sıkıntı var.
gözlerim şişti ağlamaktan burnum yara olucak silmekten. yüzüm gözüm şiş gitmesem bari törene
nişanlım ayın 1inde teslim oldu 28. günümüz bizim bugün çok özledim
onun sesi gayet neşeli geliyordu 6 arkadaşıyla birlikte çekmişler orayı inşallah rahat biyerdir
bizde bugün 2dk cık konuşabildik çok açımm öğlen yemek çok kötüydü hiç bişey yemedim dedi. of içim acıyo o öyle diyinceben burda elim kolum bağlı oturuyorum elimden hiçbişey gelmiyo
canım git törene olurmu öyle şey sonra pişman olursun bak ben gidemiyorum diye ne kadar üzülüyorum.. rahattır canım rahattır bu kadar kişi yanlış duyamaz ya sen içini ferah tut bak hem o neşeliymiş şimdi sen ağlarsan üzülürsen o da üzülür.
yok canım gidicem zaten törende yüzüm gözüm şiş ya ağlamaktan o zamana kadar düzelsem de üzelmese bari dedim
kart bitince yenisini almak sorunlu mu acaba çünkü kartı bittiği zaman kantinden rahatlıkla alamadıklarını düşünüyorum bayramdada olmuştu. canım bikaç gün daha dayanıcaz sonra usta birliklerinde herşey daha güzel olucak
inşallah öyle olur canım ya ellerindeki kartlara bile para yüklemek için yaklaşık 150 kişilik sıra bekliyolarmış, o kadar askere telefon kartı mı dayanır zaten. şişe su bile dayanmıyomuş, bulamayanlar çeşmeden içiyomuş.
bitsin artık şu acemilikkk
türk sanat müziğine başladımm şuann keyifle dinliyorum bakalım ilerleyen saatlerde neler olucaakk:)
Ben salak ne yaptım? Düğün DVD sini izledim daha da bunalıma girdimşimdi çantamı toplayıp arabaya atlayip kayınvalidem e gidicem... Yalnız uyumak istemiyorum evde ... İmdaattttt ((((( kafasiz ben.
meraba kızlarrr gece kuşunuz geldiiiiiiiiiiiiiii
şaka maka 16 günü geride bıraktıkkk
bugün ilk defa canım sıkkın 2 gündür konuşmuyorum bende
üstelik bugün 2 kere aradım yemekti iştimaydı ulaşamadık beyefendiyeee
haber alamayınca nereye sarıcağımı şaşırıyorum
bu arada inciçiçeğiiiiiii hayırlı olsunn forumlardan da okumuşsundur rahat biyermişş,
inşallah komutanı iyidir, rahat geçer askerliğiii
bu arada film izlemekten içimde ağaç çıkıcak :) yarın asker alışverişine gidicemm
aranızda askerine hediye yada ona vermek için bişi götürcek olan var mıııııııııııııııııııı ??
çünkü elim boş gitmek istemiyorum küçükte bişi olsaa ona vermek isityorummm fikri olannn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?