• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

meraba kızlarrr gece kuşunuz geldiiiiiiiiiiiiiii
şaka maka 16 günü geride bıraktıkkk
bugün ilk defa canım sıkkın 2 gündür konuşmuyorum bende
üstelik bugün 2 kere aradım yemekti iştimaydı ulaşamadık beyefendiyeee
haber alamayınca nereye sarıcağımı şaşırıyorum :43::40:

bu arada inciçiçeğiiiiiii hayırlı olsunn forumlardan da okumuşsundur rahat biyermişş,
inşallah komutanı iyidir, rahat geçer askerliğiii :54:

bu arada film izlemekten içimde ağaç çıkıcak :) yarın asker alışverişine gidicemm
aranızda askerine hediye yada ona vermek için bişi götürcek olan var mıııııııııııııııııııı ??
çünkü elim boş gitmek istemiyorum küçükte bişi olsaa ona vermek isityorummm fikri olannn ?? :51:

ben bişey götürmicem galiba zaten ne alabilirim ki onsuz hiçbi dükkana girip çıkmak istemiyorum :14:
sen ne almayı düşünüyosun?

Selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür bugün bitanem ile 3 defa konuştuk çok şükür mebs'te herşey yolunda inciçiçeği içini ferah tut bende van hakkında hep iyi şeyler duydum kuzenim öğretmenliğini ve askerliğini orda yaptı ve hep iyi olduğunu söyledi iyi düşün iyi olsun canım ve bunu sevdiğine yansıt üzme onu yazık onun senin vereceğin morale ihtiyacı var bu arada şafak 1 kızlar acayip heyecan var şu an bende o kadar özledim ki kuzumu rabbim hayırlı bir şekilde hepimizin kavuşmasını nasip eder inşallah sizleri çok seviyorum kızlar iyi geceler ben kaçar

3. kere mi hint filmi izleyeceksin. Büyük kayıp şimdiye kadar aamir khan filmleriyle 5 i geçmen lazımdı.

Fanaa yı kesinlikle izle ama ağlamaya hazırlıklı ol. Son 20 dksı içimiparçalıyor o filmin. 3 kere izledim..

Ahh aamirr ahh beni görmeden evlendi :63:

Son düzenleme:
orda giymesi için tişört yada okumak istediği bi kitap vardı onu aliyim diyorum, orda vakit geçmezse okur diyeee :43:

bende bi ağzını arıyım da olmazsa bi kitap alıyım bari elim boş gitmiyim off çok kötü hissediyorum bu akşam kendimi film izlemek istemiyorum kitap okumak istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum uçağa atlayıp iskenderuna gidesim var artık napıcaksam orda :14:

3. kere mi hint filmi izleyeceksin. Büyük kayıp şimdiye kadar aamir khan filmleriyle 5 i geçmen lazımdı.

Fanaa yı kesinlikle izle ama ağlamaya hazırlıklı ol. Son 20 dksı içime parçalıyor o filmin. 3 kere izledim..

aamir khan tutkum pek yok. Allah sahibine bağışlasın...
benim ilgi alanım fantastik filmler genelde.
hint filmi izlemek için uzun bi süre gerekiyor zira filmleri hep 3 saat civarı :1: ama bakalım şimdi açtım filmi part dolsun diye bekliyorum. 5 dakika içinde izlemeye başlarım

düzelirsin canım makyajla falann anlamaz bişey ama sakinleştirici çaylar falan iç orda ağlama.. giderlerken yeteri kadar ağladık şimdi mutlakaki dayanamazsın doğal olarak ama biz ağlayınca onlar için daha çok zorlaşıyor herşey..

çok sulu gözlü biriyimdir canım onu görür görmez açılır benim çeşmeler tutamam kendimi

hint filmi izlemek için uzun bi süre gerekiyor zira filmleri hep 3 saat civarı :1: ama bakalım şimdi açtım filmi part dolsun diye bekliyorum. 5 dakika içinde izlemeye başlarım

İlk yarı ve 2. yarı olmak üzere ayrılıyor film. İlk yarıda tipik türk filmi kıvamında giderken 2. yarı çok ilginç başlıyor.

Bende fantastik filmlere alışamadım. illa gerçekci birşeyler olacak :))

iyi seyirler canımmm bakalım beğenicekmisin

İlk yarı ve 2. yarı olmak üzere ayrılıyor film. İlk yarıda tipik türk filmi kıvamında giderken 2. yarı çok ilginç başlıyor.

Bende fantastik filmlere alışamadım. illa gerçekci birşeyler olacak :))

abovvv türk filmi kıvamında mı :44: neyse izlicem artık karar verdim..

hayatın kendisi fantastik zaten daha ne gerçeği arıyon :27:

Ben geldim kızlar ama geldiğim gibi gidiyorum. Yazdığınız sayfaları okudum ki biraz sonra gece kuşları gelir yarına çok birikmesin istedim. Bugün biz hiç konuşamadık demekki gece eğitimindenmiş. Bende eve geldim duşa bile girmedim saat 22:00'a kadar arar falan diye ama aramadı.:14:

İnçiçeği35 canım senin yine Van, bak bize ilk açıklandığı günden beri çok kötü hissediyoruz kendimizi. Bingöl yani bir de jandarma. İlde herkesi barındırcak kadar yer yokmuş ilçelere dağıtacaklarmış allah korusun ama bu da çok tehlikeli. Gerçi tehlike Türkiye'nin her yerinde. Sende İzmir'lisin burnumuzun dibinde öldüler işte... Allahım sen koru. Allahın gücüne gitmesin.

Chelzy ile ben çok stres yaptık daha başından beri, hep bir tarafından iyi birşeyler bulup sakinleştirmeye çalıştık kendimizi bir de oraya gittiklerinde düşünsene halimizi. Bingöl en karışık yerlerden biri. Hepimiz için hayırlısı olsun, allah sağ salim kavuştursun inş. İyi düşünelim ki iyi olsun. Hem İzmir'den Van'a senin uçma şansın da var bizim o da yok. En yakın havalimanı Muş'ta. Üzülme sakın hep iyi birşeyler bulup gönlünü ferah tutmaya bak. Geçecek bu günler...:31:

Ay bu arada mehtabımız son 1 mi ne???:52:

çok teşekkür ederim canım hepiniz içimi rahatlattınız biraz.
nettende okuyorum van hakkında kötü bişey duymadım. nişanlımda benm görevim rahat olucak sen merak etme dedi. ama işte ilk duyduğumda kötü oldum.
tam ağlamam geçiyo biri bişey dio benm musluklar gene açılıyo. zaten en ufak şeye bile ağlayan biriyim.
uçak korkum var canm benm onu atlatrsam yanına giderim inşallah
Allah korusun hepsini sağ sağlim gidip gelsinler inşallah

Fanaa yı kesinlikle izle ama ağlamaya hazırlıklı ol. Son 20 dksı içimiparçalıyor o filmin. 3 kere izledim..

profil picten belli oluyor :)ama bende açtım yüklenmesini bekliyorum,
izlemek için liste liste filmim var,
ama bunu izlicem buda vardı liste arasında bakalım inşallah dediğiniz gibi güzeldirrrrr :32::32:

kızlar hepinize teşekkür ederim içimi rahatlattınız
şimdi biraz daha iyiyim en azından ağlamam geçti
burda paylaşmasam daha kötü olurdum

bende bi ağzını arıyım da olmazsa bi kitap alıyım bari elim boş gitmiyim off çok kötü hissediyorum bu akşam kendimi film izlemek istemiyorum kitap okumak istemiyorum hiçbişey yapmak istemiyorum uçağa atlayıp iskenderuna gidesim var artık napıcaksam orda :14:

aynı şey bendede var içim sıkkın hep pozitif olmaya çalışırım ama bugün bi değişik,
filme vurcam yine kendimiiii
sen gidiyorsun dimi yemin töreninee
1 gün kaldııı sabret canım benimm,
görüceksin sevdiceğiniii,:10::10:

Back
X