347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizim yemin törenimiz ayın 7sinde canım sizden sonra 1 hafta daha beklicem ben
nasıl dayanıcam bakalım bi hafta daha

bizim yemin törenimiz ayın 7sinde canım sizden sonra 1 hafta daha beklicem ben
nasıl dayanıcam bakalım bi hafta daha

ya öle demee 131 olcak siz gittiğinizde de, böle böle olucak, hem daha tecrübeli olursunuz,
bizim tören hikayelerimizi anlatarak o bir haftayı unuttururuz, sonrada sizinkileri dinlerizzzzz

Ne kadar sessiz bugün burası
Sayfalar da ilerlememiş
Heralde herkesin canı sıkılıyor ama kimse birbirinin canını sıkmak için bir şey diyemiyor
Havalardandır belki de ne dersiniz?
Çok bi melankolik hissediyorum kendimi ben ya

Son düzenleme:
lego, bazen insanın üzerine üzerine geliyor bu askerlik meselesi. Sevdicek beni günde ya bir, en fazla iki kere arayabiliyor, bugün sesi de çok yorgun yorgundu. Canım sıkıldı. Bu cuma yemin törenleri var, ben sınava gireceğim için gidemiyorum, o da içime dert oluyor. Acemilikten sonra daha rahat olur diyor herkes, inşallah öyledir..

Üstüme üstüme geldiği kesinlikle doğru
Bizimki de yorgundu dün hiç arayamadı
Yine iyi arıyorlar çok şükür,arkadaşım öyle her gün her gün arıyor mu oooo demişti
Aman tahtalara vurun kızlar
Bugün konuşabildik bizd, yorulduk dün de bugün de ama sorun yok dedi
Sesinde buruk bi tebessüm hissedebiliyorum ben onu
Tek temennimiz bu,onlar rahat olsun başlarına bi şey gelmesin biz hasret çekeriz
Sağ salim dönsünler
Bi görelim karşıdan şöyle
Koşalım türk filmi tadında
Sarılalım
Bir daha bırakmayalım
İnşallah.

Ühüüüüüüüüüüüüüü ağlarımmm

aiy inşallah hergün konuşursunuzzz :)
31inde gidiyormusun sennnnndee ??

gunaydinlarrrrrrrrrrr herkesleere!!
dun geceki sknti yerini buyuk bi mutluluga birakti bugun:)) cok sevincliyimm hatta isyerindekiler bile farketti hayirdir diyolar:) alistilar ne zmndir miskin miskin dolanmama.. yihuyihu:) yrn bu saatlerde kocaeli tarafinda fln olurum heralde ,

heyecanliyimm dahaa yolun basindayim 😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…