- 14 Ağustos 2012
- 989
- 22
- 118
dün konuşamadık biz
Gunaydin kizlarrrr
Bir gune ancak boyle guzel baslanir
Once 5 aylik yegeniminsabah agulama videosu geldii akabinde Sevgiliminn gunaydin telefonu
Gunaydin bitanem dedi apar topar toren provasina gittii hinzirr :)
İnsallahh hepimizin gunu boyle guzel devam ederr
bizde şafak 140 :97:
Mehtap 1
biz de konusamadik canim ama gece egitimi varmis ya ondan arayamamistir.. bi suru foto cekicem senin icin yemin toreninde
çok teşekkürleer sizden fotoları bekliyorum gidin sevdiceklerinizin yüzünü güldürün inşş mutlu oluuunnn <3
günaydın kızlarrr
aşkımın sesiyle uyandım inanamıyorum çok mutluyum çok o mahçu oldu kalkıp vapura koşarken arardı bende bugün geç vapura bincektim tabisi bilmiyor ve beni o uyandırdı çok mutluyum çok
kızlar bişi sorcam askere gitmeden 3 hafta önce ailesiyle tanışmıştım şimdi yemin töreni olayı var ve annemn onun ailesiyle gitmeme gönlü razı değil laf söz olur diyor, iş yerindeki arkadaşalrıdma şuna bak ne kadar geniş aile derler gitsen bile ailemin haberi yok de diyor
ben yalan sölemek istemiyorum ailem izin verdi ama benim zorumlaa benim ailem muhafazakar değil ama sevgiliminki muhafazakar farklılar ama onun ailesi beni arıyor soruyor yani kötü düşünemyorm ben onalrla tanıştım iyi niyetli kendi halindeler
napayım kızlar lütfen akıl verin yoruldum kaç gündür
bugün bitsin eve koşarak gidicem ilk kuföre uğrayıp kaç bıyık ve manikür yaptırcam kızlar giderken hediye alcakmısınız kek börek türü bişiler yapayımmı ne dersiniz
dün konuşamadık biz
canım merhaba öncelıkle annen haklı bence kendın gıtsen daha ıı olur.:) bende senın kadar heyecanlıyım aksam once kuafore gıdecegım sonra eve askımın ıstedıklerını yapacagım heyecandan ölecegım :9
canım yorumun için çok sağolasın ailesi ve ben istanbuldan gidicez ben tek gidicektim ama işgüzar sevgilim yolda başıma bişi gelmesin aklı bende kalamsın die ailesine sölemiş o yüzden başım ağrıyor canım napsam diye düşünüyorum
askerın nerede canım. ben yerınde olsam kendım gıderdım yınede sen bılırsın ama anneler ne derse doğru söler bılırsın sende tatlım :)
ankara mamak canım ben istanbuldan gidicem aslında ankarada kuzenim var ama kayınvalidesi vefat etti ben eylül 15 gibide gidicem kuzenime uğrucam ama şu sıra uğraşamam 4 gün felan oldu vefat edeli kayınvalidesi
gecede tek çıkamam yola o yüzden ailesiyle gideyim ben iyi niyetimle dua ederek yola çıkcam allah beni kötü insanalrdan korusun yapabilceğim tek şey budur ne bileyim 5 yıldır ailesinden kimseyle tanışmadım kastım şimdide bir yanlışlık çıksın istemiyorum ama kalbim ailesiyle gitmemi sölüyor
yorumun için soal canım cuma aşkımıda alcaz istanbula gelcez ailesiyle gitmezsem ben otobüse binerken aşkımda ailesiyle istanbula döncek o yüzden içim acır ya hep ya hiç meselesi
tamam tatlım kendıne dıkkat et allah yardımcın olsun senı tanıdıgıma cok memnun oldum :)
bizde konusamadık aramadıaklım onda bı turlu uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?