canım bende memnun oldum
bu arada dün 2013 gelinleri topikinde sormuştun yatak örtüsü
englısh home ve gelin home markalarından bakabilirsin
şu anda eco bella ve minimal markalarının kampanyası var markafonide bide benim çeyizidme taç ve englısh home yatak örtüleri var istersen topikime bak fikrin olur
bizde sadece 2 dakika konuşabildik bölük toplanıyo diye çağırdılar dün geceden beri gözüm telefonda ama arayan yoksabahları hep arardı artık eğitimden ve kalabalıktan arayamaz oldu iyiye gideceğine daha da zorlaştı konuşmak pofff
yemin törenine giden kızlarrrrr. Hepinizin yolu açık olsun sevdiklerinize tez zamanda kavuşun inş. Aileleriyle de güzel vakit geçirirsiniz umarım. Haftasonu haberleri bekliyoruz, askerlerimiz nasıl, atmosfer nasıl neler oldu anlatın. Biz de inş cuma güzel haberlerle usta birliklerini öğrenip sizinle paylaşıcaz
Kızlar bende kredi kartlarımın bir kaç tanesini kapattım da geldim yetişemiyordum artık kredilere yükleniyordum sürekli kapattım da rahatladım şimdi. Yinede var daha bir 3 tane falan vazgeçerken üzülüyorum yani nasıl alıştıysam onlara. İnsan hakim olamıyor kendine ama şimdi gidip bir güzel yemek yiyeceğim bunun üzerine. İnşallah kuzucukumda arar dün de duymadım sesini çok özlendi haberi yok.
tünaydın kızlarr
nasılsınız. bende kafam dağılsın die kuaföre gittim geldim. tören için hazırlıklar başladı.
gizcim annenin neden öyle davrandığını anlıyorum benmkilerde ilk başta öyle tepki vermişlerdi. sen nasıl istiyorsan öyle yap.sonçta onlarda senin ailen olacaklar. tek başına gitmenden onlarla gitmen daha iyi olur die düşünüyorum.kötü bişey düşüneceklerinide sanmıyorum hatta sevinirler bile onlarla beraber gittiğin için. hem böylece kaynaşmışta olursunuz
Konu kredi kartları oyy gelin bide bana sorun onları siz :) 3 adet var.Biri günlük ıvır zıvır,gereksinimlerim için.Aylık buna ortalama 700-800 lira yatırıyorum ama bitmiyor hiçBi tane var hele onunla kredi cekmiştim bide yeni çeyiz falan alıyorum.Oda ortalama 300 lira.Bide üniversiteden kalma var 300 lira limitli.Onunla internetten alısveris yapıyorum.Ara sıra yurtdısından aldıgım için daha güvenli olsun diye.Yani maaşın yarısından fazlası gidiyor kartlara.Bir kurtulsam çok iyi olucak ama ıı ıhh kredi kartlarım olmadan yapamıyorum.Erkek arkadasım tam tersi.Maaş kartı dışında kartı yok .Ne var ne yok nakit alıyor.Ben yüklü bişeyi nakit alınca üzülüyorum giden paraya.Sankı kartla daha az gidiyomuş gibi
İnşallah arar sevdaluğum öğle yemeğine çıktınız duyayım sesini sabah accık duydum..Sevdaluk dedim aklıma öğrencilerim geldi.Gelip birbirlerini ispiyonluyorlar hep ciddi ciddi ''örtmenimmm, sevgii mehmetle sevdaluk ediyiiiiii '' diyeÖzledim yavrucaklarımı da valla :))
ayyy canım naptın sen benim 2 adet var ve 1 tanesini kullanmıyorum elektikli ürünler için kullanırım kullanırsamda diğeride net alışverişi felan
sen hiç birikim yapabiliyormusun bu arada canım çok harcaman olmuştur ayy 300 tl ödesem moralim bozuluyor benim geçen ay öyle ödedim
Ay canım ben 300 tl ödesem bayram yaparım valla. Benim en az gelen 600 civarı geliyor yetişemiyorum.Bizimkide kapat diyip duruyor siz siz olun kızlar evlenirken kredi kartınızı teke düşürün. Bir eve 2 kart yeter. 6-7 kartım vardı. Şuan 3'e düşürdüm. Yavaş yavaş düşüreceğim kendimi alıştıra alıştıra. Birikim hiç yapamıyorum yiyip içip keyfime bakıyorum sürekli ama bundan sonra değişeceğim. Bu aydan itibaren almayacağım artık kendime söz verdim, alışverişte bağımlılık yapıyor aman dikkat kızlar. Benim gibi olmayın.
Konu kredi kartları oyy gelin bide bana sorun onları siz :) 3 adet var.Biri günlük ıvır zıvır,gereksinimlerim için.Aylık buna ortalama 700-800 lira yatırıyorum ama bitmiyor hiçBi tane var hele onunla kredi cekmiştim bide yeni çeyiz falan alıyorum.Oda ortalama 300 lira.Bide üniversiteden kalma var 300 lira limitli.Onunla internetten alısveris yapıyorum.Ara sıra yurtdısından aldıgım için daha güvenli olsun diye.Yani maaşın yarısından fazlası gidiyor kartlara.Bir kurtulsam çok iyi olucak ama ıı ıhh kredi kartlarım olmadan yapamıyorum.Erkek arkadasım tam tersi.Maaş kartı dışında kartı yok .Ne var ne yok nakit alıyor.Ben yüklü bişeyi nakit alınca üzülüyorum giden paraya.Sankı kartla daha az gidiyomuş gibi
İnşallah arar sevdaluğum öğle yemeğine çıktınız duyayım sesini sabah accık duydum..Sevdaluk dedim aklıma öğrencilerim geldi.Gelip birbirlerini ispiyonluyorlar hep ciddi ciddi ''örtmenimmm, sevgii mehmetle sevdaluk ediyiiiiii '' diyeÖzledim yavrucaklarımı da valla :))
canım benmde çeyiz alışverişm bağımlılık yaptı ben ne alırsam peşin alan insanken interntten alıyorum 300 tl ödüyorum halbusi peşin paramda var şimdi kapıda ödeme yapıyorum kartı acil ihtiyacm olmadkça kullanmıyorum
benim erkek arkadaşma çok garip geliyor benm kart borçlarm kapat diyor istemiyor
bende keyif insanıyım ama peşin parayı yiyorumannemle babamda tam tersi senin gibi kart kart kartttttttt
peşin paraları yok evleri var amabende ev alcağm için birikim yapıyorum canım
nişanlım aradı sabah sen kadınlar kulübüne üyemisin haberlerini alıyorum dio. ben ona söylememiştim fırsat olmadı konşrken
evet dedim sen nerden biliyosun bi arkadaşı söylemiş onnda nişanlısı burdaymış galiba van falan deyince senin nişanlın olabilir die sormuşş.
amanııııııııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?