347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım o sitelerin hepsi benim sık kullanılanlarımda ekliydi, hepsini ordan silmekle başladım işe hiç girmiyorum artık. Çokta rahatım yinede ödenecek tonlarca kredi kartı borcum var bu aydan itibaren karar aldım hiç harcama yapmayacağım sevdicek gelinceye kadar. Zaten telefon faturamda bir hayli kabarık geliyor ondada yeni bir tarife bakıyorum.

Son düzenleme:

ayy benim bu aralar pek bi pintiliğim tuttu sitelere iç geçire geçire bakıyorum anca
bişeyde almıyorum ama ortada birikmiş parada yok napıyorum acaba bi düşündüm de bulamadım bişey

canım çok doğru şeyler yazmışsın
bizde nişanlandığımzda nişanlımın işi yoktu pek fazla birşey yapamadık o yüzden.
ama bizim için çok çalştı kpss ye derece yaparak bölüm 1. si oldu sırf benim için memleketinden vazgeçip izmire atandı.
Allahım bir şekilde hayırlısını veriyo. şimdi sağolsun her istediğimi yapmaya çalışıyo

O siteler beni bitirdi zaten.. Bı de en büyük çözüm su kızlar "asla arkadaşlarımla avm de buluşmuyorum artık :) cunku girdim mı bı azıcık dolasym derken yeni seyler görüp dolabında 1500 tane olmasına rağmen ama benimkilerde böyle düğmeleri olan yokkkk tam da bu düğmelerden olan beyaztisort lazımdı deyip 1501.yi alıyorum :/

ne kadar iyi ailen ve ailleriniz var seni kırmamışlar onlarda en iyi şartlarda olmanı istemişlerdir ama allah işte üzüntünün ardından mutluluk veriyor aşılmıcak bişi yoktur

ayyy maşalllah kısmetiniz açılmış gerçekten allah yardım etmiş çok duygulandım,hem manevi hem maddi olarak yenilenmişssiniz resmen ailleriniza nazar değmesin canım bu benim için oldukça güzel ve iyi örnek oldu helal olsun vallla

bizde aslında ev ev die sıkmıyoruz ama oda bende kirada kalmadık hiç o yüzden ev alallım diyoruz tek hedefimiz ev alıp gezmek olcak benim maaşımla kredi öderiz 3 ayda 1 çift maaşım oluyor tatillere gideriz yaparız dimi çeyizimi halletmeye çalşyorm çeyizime bakarsın inşallah müsait vaktinde bide kullanılan kullanılmayan şeleri sanada sorabilirim sanırsam evlisin ben evimi gereksiz şelerle döşemek istemiyorum

çok saol kendi örneğini verdiğin için canım

Son düzenleme:

O bile olmasa canım yeme içmeye çok para gidiyor biz her buluştuğumuzda aman bir şeyler yiyelim diyoruz hadi yiyoruz hadi bir şeyler içmeye diyoruz içmezsek illa üstüne tatlı yiyeceğiz boğazada bayağı güzel para harcanıyor avm'lerde.

canım Allah yuva kurana yardım eder derler hep. inşallah herşey istediğiniz gibi olur

Ne guzel bak cabaliyor...Sana deger versin önemli olan o.. Benim esim de hep şey der, seni mutlu edince cok mutlu oluyorum... Hayatımın anlamı gibi bisy seni mutlu görmek seni mutlu edebilmek.. Sen de bunu hissediyorsan gerisi boş zaten.. Maddiyat ilginç bisy.. Hiç yokken cok iyi olabilir ya da cok iyiyken birden cok kötü olabilir.. Siz anlasın sevin sayın birbirinizi, ailelerinizi gerisi hallolur..

ayyy canım bu ne güzel bişi helal olsun enişte ne mezunu canım yapan yapıyor şu kpss iletini aşabiliyor

kızlar bende ehrgün trendyol markafoniyle güne başlıyorum hep borcumda o yüzdendi artık baba karta ambargo koydum annem 100 200 harcamamam izin verdi çeyiz alıyorum die

Bende silicem sık kullanılanladan vallahi.Girip girip aa bunu da alayım aaaa şu da bulunsun diyorum..Önce kendime sonra annemle sevdiceğe söz vericem almayacağım gereksız.Fatura şükür artık çok gelmiyor.Ev ve v.fone lara sınırsız.Yınede ödüyorum baya ama eskiye nazaran çok değil..Yanına telefon götürememe ihtimaline karşı ev telefonlarına rahatca aranabılen bir tarife seç canım.

ayy benim bu aralar pek bi pintiliğim tuttu sitelere iç geçire geçire bakıyorum anca
bişeyde almıyorum ama ortada birikmiş parada yok napıyorum acaba bi düşündüm de bulamadım bişey

Benimde tutucak inşallah pintiliğim inşallahh..

Ahaha aynı ben ve ev arkadaşım Evimizde bir gym acacak kadar spor aleti var.Aldıkça alıyoruz.Hele body,pantolon ve babet konusunda nirvanaya ulaşıcaz yakında.Aaaa benim hiç bordo/krem babetim yok.Eee olmayıversin :) Diyemiyoruz iştee:)

Kızlar aradılar mı bu arada Kastamonu grubu ??? Bende ses yok.

benimde 3 yıllık bi mazim var ama ilk defa 7 saat yanyana olucaz, bende bilet falan ayırtmıştım ama arayp onlarla gelmemi söyledi aynı şehirde olduğmuz için ayıp olcağında söyledi bize emanetsin falna bende üsteleyemedim,
bende çok çekiniyorum ama onlarla gidicem, bakalım hayırlısı olsun, kötü insanlar elbet değill,
çekincelerini anlıyorum ama bu seferlik bööyle olucakkk yapıcak bişi yok

ahhh ahh o harcamalr hele istnblda otorup deniz otosuna biniyorsan yolda gidiyor zaten herşey benim haftalık yol masrafım 80 tl yi geçer offff

onuda geçtim avm dede yemiyoruz çoğu zaman şurası ünlü burası güzel buranının şusu meşhur turist gibi gidiyoruz offfff bide o çalşmadığı halde böyle oldu

ama keyif alıyorum fotoğraflamaya bayılıyorum yemeyi içmeyi seviyorum 1 senedir alışverşten vazgeçtim kendime indirimden alıyorum gerisi herşey aynııı

kızlar benim sık kullanımlarımdada bile değil araç çubuğumda gözümün önünde her an markafoninin işareti var gözmn önünde 10 tl 20 tl çek oluyo saniyede alıyorm

bide meşhur r10 kampanyasını bileniniz varmı çeyiz topiklerinde coştuk 50 tl şey sepete attık 25 tlsini sildiii felannn

saol canım nişanlım veteriner hekim. çok çalıştı benm yanıma gelirken otobüste bile test çözüyordu düşün artık
bi ben beceremedim şu kpss işini bu senede evdeyim ( bana bulaştıramamış zekiliğini kafam fazlasını almıyo

Kırada da oturtulur herkesin kendi tercihi,, kırada oturup ev parasına arsa alıp ilerisi icin birikim yapan da cok arkadasım var ev olayia cok cok da takılmamalı lazım,, kisilerin önceliğine göre değişiyor bu olay,, siz de istediğiniz gibi yasarsınız inşallah.. Çözülür hersey önce adımı atın da bı.. Ailelerimizin masalları var ,, ama hersey karışıklıkli. Onlar bizi üzmüyor biz de onları üzmüyor önlerine geçmiyoruz. . Her istediklerini makul bir sekilde kendi isteklerimiz ile birleştiriyoruz . Triplii bundan önce bsy yazmıştı kıyafet konusunda,, onlara kendimi kabul ettirmek giysi ile olmaz ,onun yeri yemin torenidegil vs tarzı bsydi.. Cok katılmıştım, her alanda her zmn boyle olmali..tabii ki kendi isteklerimiz bizim icin en önemlileri ama her 2 tarafı da kendini de uzmeyeceksin. Onun icin ya da kendin icin kendi aileni de onun ailesini de uzmemek lazim... Bu arada nacizane gorusum: Annenin de gönlünü almadan ya da tam olarak rızası olmadan yemin torenine gitme olayını da yapma.. Tabii ki git torene, kesinlikle git gor mutlu et sevgilini.. Ama once annenle Otur konus sakın sakın elbet seni anlar.. Orta bir yol bul,, tüm aşamalarda gerekli bu...ileride daha iyi anlarsın ne demek istediğimi :)

Yok bizimkinde de bı hareket..
Bu arada yemin torenine gidecek/gidemeyecek kizceler az önce bsy öğrendim :) arada gidip birliğin icinde ziyaret olabiliyormuş :) bilmiodum ben .. babamin arkadaşı nin da oğlu Kastamonu da acemilikte, gecen hafta gitmişler,, bölüğünü koğuşunu iyice öğren dedi babam yarn ziyarete gidebiliriz dedi yasaassinnnn :)))))

Ben bilmiyorum onu canım ama anneminde araç çubuğunda duruyor. Kargocularla akraba olduk biz artık. Elerindeki pet şişelerini getiriyorlar onlara dolaptan soğuk su falan dolduruyoruz, muhabbet ediyoruz bayağı samimiyiz zaten mahallede 2 kişiymişiz böyle deli gibi alan. Bir ara annem benim ofise yolluyordu aldıklarını evde olmaz falan diye, e birde benim aldıklarım geliyordu sonra ofistekilerin çok gözüne batmaya başlayınca annem artık eve göndertmeye başladı, hala geliyor her gün en az bir kargo ona. Onu da ben bulaştırdım çok pişmanım şimdi kurtaramıyorum, şükür ben bıraktım hiç almıyorum artık. Bundan sonra sık kullanılanlarımda olacak şeyler bir kaç okuduğum gazete, facebook, twitter, hotmail, kadınlar kulübü.

Son düzenleme:

canım tavsiyelerin için sağolasın inşalllah bizde aillerimizi üzmeyeceğiz

bende biraz durum farklı ben aileminde onun ailesinide kendimden önce görüyor gibiyim sevgilimde buna kızıyor hep anne baba sözü dinleyen bir çocuk oldum ailem çok modern olamsına rağmen kılık kıyafette özellikle çok dikkatli giyindim kastım diyelim adada yaşıyorum çünkü bizim orası çok rahat :))))))))) sırf birileri mutlu olsun die kendimden ödün veriyorum ama kıyafet konusunda ailesi sorun çıkarmıyor çok fiks bişi giycem kot ve bluz :))))))

anneciğimin gönlünü aldım o benim için çok güzel şeler düşünüyor üzerime titiryor onu üzdüm çok saçma sebeplerden kırdık birimizi o yüzden dün gece af diledim konuştuk gitmek istiyorum dedim ş ugüne kadar adımı yanlış şeklde duymadn bana inan güven dedim tamam dedi sağolsun

ama içim bir garip ailesinin yanında kimseyi umursamadan en kocamanından sarılmak istiyorum onaaaa

evet canım bende gittim nişanlıma ziyarete askerliğinn 4. gününde ama ben pazar gün gitmiştim haftaiçide oluyormu bilmem

iş yerinde kocaman dosya dolabı çeyizlerim ve ayakkabılarımla doldu iş yerine kargo geliyor aynı şeklde ne aldın die millet başmda insanalr iş yapamıyordu gize ne gelicek felan die herkes bir meraktaydı bende eve yöneldnrdrm bu seferde babamla akraba oldular :))))))))))

coca cola kırmızı kasa var onun açma halkalarıyla bir ara 20 tl çek veriyordu şu anda 10 tl veriyor onu yapmıştık bide r10 kodu felan o kadar ucuza aldık ki markafoniden kampanyaları takip et canım madem çok alışveriş yapıyorsunuz en ucuza mal edin

bide bu sitesen her saat başı markafoni için kargo kodu alıyorduk komple bedavaya geliyordu canım

MARKmost

inciciceği maşallah nişanlına helal olsun canım inşallah sende kazanırsın ve yerleşirsin

nikita birliğin içinde bende duymuştum hatta yıllık izinlerimi kullanmıyorum cumaları birlik ziyareti cumartesileride çarşı izninde onu görcem ayyy heycanlanıyorum zaman çok azaldııı kavuşcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…