• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iş yerinde kocaman dosya dolabı çeyizlerim ve ayakkabılarımla doldu iş yerine kargo geliyor aynı şeklde ne aldın die millet başmda insanalr iş yapamıyordu gize ne gelicek felan die herkes bir meraktaydı bende eve yöneldnrdrm bu seferde babamla akraba oldular :))))))))))

coca cola kırmızı kasa var onun açma halkalarıyla bir ara 20 tl çek veriyordu şu anda 10 tl veriyor onu yapmıştık bide r10 kodu felan o kadar ucuza aldık ki markafoniden kampanyaları takip et canım madem çok alışveriş yapıyorsunuz en ucuza mal edin

bide bu sitesen her saat başı markafoni için kargo kodu alıyorduk komple bedavaya geliyordu canım

MARKmost

Ayyy canım hiç iyi şeyler öğretmiyorsun valla ben kod mod istemiyorum artık.:1:

:1::1::1::1::1::1::1:illla alcaksan yazarsın canım bana 10 tl lik çek veririimmm :1::1::1: çeyiz ala ala bir hal oldu bana zaten kodsuz bişi aldırmıyorum kimseye

Sağol canım benim ama hiç bir şey almayacağım artık gerçekten çok borcum var ve ödemekte güçlük çekiyorum. 2 bankadan kredi çektim birinden nakit avans çektim taksitlendirdim. Hiç bir şey alamayacağım. Eğer kendime söz verdiysem çok iradeli davranırım.

Sağol canım benim ama hiç bir şey almayacağım artık gerçekten çok borcum var ve ödemekte güçlük çekiyorum. 2 bankadan kredi çektim birinden nakit avans çektim taksitlendirdim. Hiç bir şey alamayacağım. Eğer kendime söz verdiysem çok iradeli davranırım.

o zaman almamalısın canım dediğin gibiyse kredide zor iş inşallah herşeyi yoluna koyarsın canım

Ayyy bugün geçemedi bir türlü eve gidelim de son kez bir bakıma girelim. Benimde kayınpederim aradı sabah bize gel annenle eskik gedik bir şeyler var mı bakın hep beraber sonra birlikte gidelim dedi otogara yoksa ben en yakın şubeye gidip servise binip gidecektim otogara. Şimdi yarın kayınvalidemlere gideceğim önce o yüzden yarın giremeyebilirim kızlar.

Ayyy bugün geçemedi bir türlü eve gidelim de son kez bir bakıma girelim. Benimde kayınpederim aradı sabah bize gel annenle eskik gedik bir şeyler var mı bakın hep beraber sonra birlikte gidelim dedi otogara yoksa ben en yakın şubeye gidip servise binip gidecektim otogara. Şimdi yarın kayınvalidemlere gideceğim önce o yüzden yarın giremeyebilirim kızlar.

canım ne güzelll yaa yarın yarine kavuşucaksın sende hepimizin heycanı ne ortakkk inşallah mutlulukla döncez enerji deploucaz bir 20 gün idare ederiz kendimizi sonra yine yollara düşer aşklanırızzz:16::16::16:

o zaman almamalısın canım dediğin gibiyse kredide zor iş inşallah herşeyi yoluna koyarsın canım

Evet canım iki bankaya toplamda 4 milyar kredi ödüyorum takside böldürdüm, ocakta bitiyor taksidi birinin diğerinin devam edecek bayağı bir sene. Nakit avans çektiğimde seneye haziranda falan bitecek galiba.

canım ne güzelll yaa yarın yarine kavuşucaksın sende hepimizin heycanı ne ortakkk inşallah mutlulukla döncez enerji deploucaz bir 20 gün idare ederiz kendimizi sonra yine yollara düşer aşklanırızzz:16::16::16:

Yarın saat 18:30'da yolcuyuz canım biz babamla ve ben 3 gündür hiç uyumuyorum çok korkuyorum otobüstede uyuyamamaktan 14 saat geçmez çünkü evdeki yatağımda döndüğüm gibi olmaz kayınpederimin yanında gerçi biz baba kız olduk artık kendi babamla nasılsam o da aynı benim için. Hatta ben kendi babama baba diyorum, ona babacım diyorum ama ne bileyim uyusam zaman daha çabuk geçicek gözlerimi bir açmışım gelmişiz uyuyamazsam otobüsle yolculuğu hiç sevmiyorum. Dua edin yarın uyuyayım kızlar ya.

Tripliii canım Allah yolunuzu açık etsin yarın giremezsen nete diyemeyebilirim şimdiden iyi dileklerde bulunayım.Kazasız belasız gidin inşallah.Rahat bir yolculuk yaparsın umarım.Allah içinize sindirsin.Kavuş yarine de özlem gider.Güzel bir 3 gün geçirin.Oralarda şöyle 180 boylarında,zayıf,kumral, gözlüklü birini görürsen de ki dilek seni pek seviyo,pek özlemiş de:17:İşin şakası tabi de oraları bir gözlemle canım nasıldır diye.Bir sonraki hafta inşallah şartlar imkan verirde bende giderim.

Tripliii canım Allah yolunuzu açık etsin yarın giremezsen nete diyemeyebilirim şimdiden iyi dileklerde bulunayım.Kazasız belasız gidin inşallah.Rahat bir yolculuk yaparsın umarım.Allah içinize sindirsin.Kavuş yarine de özlem gider.Güzel bir 3 gün geçirin.Oralarda şöyle 180 boylarında,zayıf,kumral, gözlüklü birini görürsen de ki dilek seni pek seviyo,pek özlemiş de:17:İşin şakası tabi de oraları bir gözlemle canım nasıldır diye.Bir sonraki hafta inşallah şartlar imkan verirde bende giderim.

şimdiden iyi yolculuklar yolun açık olsun canım :)
ben de akşam kocacıma çanta yapıcam , kendime eşya hazırlıcam, ojeler mojeler bakım bugüne kaldı son 2 gündür biraz geç çıktım ve bunalımlardaydım bişi yapamadım...
halı saha ayakkabısını istedi gelirken getirirmisin diye, buradaki arkadaşlarla maç yapıyoruz dedi :) demek keyifler iyi,,

bu akşam kayınvalidemcim de kek börek yapıcak oğlucuuna :) ben de ona yardım edebilirim, giremeyebilirim ,, ama büyük ihitmal dayanamam kaçarım :)
yolda da bağlanır yazarım bol bol...
çok heyecanlıyım ya, ölcücem snrm
hakikaten geçemedi bitemedi gün ne kadar uzadı :(

Yarın saat 18:30'da yolcuyuz canım biz babamla ve ben 3 gündür hiç uyumuyorum çok korkuyorum otobüstede uyuyamamaktan 14 saat geçmez çünkü evdeki yatağımda döndüğüm gibi olmaz kayınpederimin yanında gerçi biz baba kız olduk artık kendi babamla nasılsam o da aynı benim için. Hatta ben kendi babama baba diyorum, ona babacım diyorum ama ne bileyim uyusam zaman daha çabuk geçicek gözlerimi bir açmışım gelmişiz uyuyamazsam otobüsle yolculuğu hiç sevmiyorum. Dua edin yarın uyuyayım kızlar ya.

İnş çok rahat bi yolculuk geçirirsin güzelim,, şıp diye biter yollar,, sen yine de o bulantı ilacını al bi tane iç, rahatlatır belkii,,

Sağol canım benim bakarım tabi ama büyük ihtimal hepsi birbirinin aynı. Bizimkini seçebilirsem iyidir. Gelince anlatacağım herşeyi.

İnş çok rahat bi yolculuk geçirirsin güzelim,, şıp diye biter yollar,, sen yine de o bulantı ilacını al bi tane iç, rahatlatır belkii,,

Kuzu çok sağol valla zaten ilk alacağım şey ilaçlarım sonra kuzuşkonun teli, uçak biletinin çıktısını aldım ne olur olmaz diye onu falan koyacağım hemen ki unutmayım. 1 saatim kaldı işten çıkmama. Bugün akşam hazırlığım var hiç giremem buraya büyük ihtimal. Kayınpederim arayıp çağrınca yarın yapacağım işleri bugün halletmem gerek. Beni en çok zorlayan epilasyon ve ojelerdir. Bu akşam geç saatlere kadar kendime bakacağım.:12:

aiy inşallah hergün konuşursunuzzz :)
31inde gidiyormusun sennnnndee ??

Ühü ben gidemiyorum canım maalesef :(
Ailelerimiz ilişkimizden haberdarlar ilk günden itibaren ama resmi bi şeyle ryok
Olması için benim okulumun bitmesini bekliyoruz
Sonra iş filan bakalım artık :)
Ama bu arada onu görememenin acısını kat be kat yaşayacağım :(
Artık hem sizle hem de onlarla birlikte gitmiş kadar sevincem :54:

Aaaa bu kk olayını askerlerin konuşması hiç iyi olmadı:52:
Şimdi diken üstünde yazarım hep :27:

Rabbimmm nikitanın mutluluğundan hepimizeeeeeeee:40:

Ühü ben gidemiyorum canım maalesef :(
Ailelerimiz ilişkimizden haberdarlar ilk günden itibaren ama resmi bi şeyle ryok
Olması için benim okulumun bitmesini bekliyoruz
Sonra iş filan bakalım artık :)
Ama bu arada onu görememenin acısını kat be kat yaşayacağım :(
Artık hem sizle hem de onlarla birlikte gitmiş kadar sevincem :54:

Aaaa bu kk olayını askerlerin konuşması hiç iyi olmadı:52:
Şimdi diken üstünde yazarım hep :27:

Rabbimmm nikitanın mutluluğundan hepimizeeeeeeee:40:

amin şekerim aminnn :) daha daha fazlası , daha çok mutluluklar sizlerin olsunnn
mcxx

ne demiş ünlü düşünür şube güvenlik görevlimiz : kavuşmayı bahtiyar ve mükemmel kılan, bekleyişteki keder ve umuttur...

Back
X