- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlar sevdicekleriniz için bişeyler götürcekmisinz törene giderken.
aklıma geldi ama ben ne götürsem bilemedim
ben kutu yaptim bi tane:))
icine gap ten bi kazak bi tisort aldim onu koydumm
onlari giysin yavrucagim:)
ayni kutu icine bi kart yazdim, bi kucuk deftere annesine ablasina enistesine annaneaime teyzesine fln biseyler yazdirdim bi sayfaya 1.5 yasindaki yegeninin el izini bastirdim :) jelibon cok sever jelibon koydum ablasi da sevdigi cikolatalardan almis tobleron mars fln :)
sevgili gorumcecigim fikirleri ile sirin bi paket yaptik onu goturcem iste, eglence olsun.. defterin arlasina da sevdiklerinin tel no larini yazcam ki usta birliginde aramal isterse zorlanmasn yaninda yok hic cunku
bu kadarr
ayy ne güzel ben yapmadım hiçbişe bugece iyice bi düşüneyimde yarın hallederim artık bişeyler
ben de çok şaşırdım bu kadar tesadüf olur. ama sohbete katılmıyor heralde çünkü benden başka gemlikte yedek subay sevdiceği yok die biliyorum. bu yazdığımı okuyorsa gelsin tanışalım güzel olur
31 ağustos günü yanında olamamak çook acı =(
canım sen de mi gitmiyosun bende cok istedim yemin töreninde yanında olmayı ama ısrarla gelme dedi inatlaştım biraz ama törenden sonra ben gelcem yanına diyince durum hepten değişti. orda olmak bambaşka olurdu eminin gurur verirdi ama napalım kısmet canım ya sıkmayalım canımızı.
canım geçen konuşmuştuk yaa benim nişanlımda gemlikte. ben söylemiştim nişanlıma ama nişanlının ismini falan bilmediğim için söylememiştim. sadece konya mezunu diye söylemiştim. büyük ihtimal benim ki söylemiştr :)) kusura bakma gaf yaptıysam özür dilerim....
bu gece ben de hazırlıklardayım. bugün özel bir kurabiyem var ondan yaptım. üzeri çikolatalı falan yarın börek ve yaprak saracam. boncuğumla ilk tanıştığımız da incecikti malesef adama kilo aldırdım. bana 'senin yüzünden kilo aldım' diyor. tamam yapmayayım diyorum. bu seferde ' yok alıştırdın olmaz' az ye diyorum 'sende bu kadar güzel yapma ' diyor...
yaa ben çok özlüyorum. hep birbirimizden uzaktaydık. ayrı şehirlerde oturuyoruz. ayrı yerlerde okuduk. ama telefonla konuşmak da yetiyordu bana ama şimdi 2 dakika... yetmiyor. hoş arkadaşları askerde de diyormuş. yav arkadaş 2 daika boş bırak telefonu diye. hakkını yiyemem boş kaldıkça arıyor. ama ben çok özlüyorum. biter mi bu askerlik
demek sizde biizm gibiydiniz =( bizde ayrı şehirlerdeydik hep ikamette okulda hep ayrıydı ama dediğin gibi telefon bi yede yetiyyordu şimdi çok zor oluyo çok iyi anlıyorum. İnşallah biter diycem ama bizim ki 12 ay sürecek zor biter
canım üzülme 12 ay diye izmire gidicekti yanlış hatırlamıyorsam seninki gidip ziyaret etmen rahat olur.
benim nişanlım dün akşam kurada van ı çekti benm gidip görmem çok zorr
canım estafirullah özür dilenecek birşey yok. ben şaşrdım sen kısa dönem deyince başkasıda var heralde tanışalım diye söyledim.
nişanlma buraya yazdığımı söylemeye fırsat olmadı:))
demekki arkadaş olmuşlar sevindim belki törende karşılaşırız belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?