• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr askerliğin tek iyi yönü bu oldu galiba hepimizin ilişkisine renk geldi, ilk günki gibi heyeacanlanmaya başladık ve birbirimizi nekadar çok sevip hayatımızdaki yerlerinin önemini anladık.
törene gidemediğim için nezaman görüşeceğimiz belli değil ve ben sürekli ogünü hayal ediyorum ne giyicem ne diycem nasıl geçicek diye.biran önce cuma olsun da bizde usta yerlerini öğrenelim artıkkkkkk

evet canım renklendi özlem arttı
önceden ayrı yerlerdeydik ama 1.5 senedr hep beraberdik yanyanayken pek anlamıyorsun ama sanki daha bi çok seviyorum şimdi
heycanla telefonn başnda bekliyorum o aramadan bişey yapasım gelmiyor
ayy çok değişik bişey yaa:16:
inşallah hayırlı yerler çıkar sizede bian önce görrsün sevdiğini

önceden ayrı yerlerdeydik ama 1.5 senedr hep beraberdik yanyanayken pek anlamıyorsun ama sanki daha bi çok seviyorum şimdi

cuma gelsede öğrensek artık şu gidecekleri yerleri ya, gerçi nişanlım belki perşembe de belli olabilir dedi ama heyecanla beklicem artık o arayana kadar :31: ozaman en iyisi şarkımızı söyliyim ben: gemilerde talimmm var bahriyelii yarimm varrr :1:

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu, mutlu olsun :72::72::72:
Bu zaferi unutmadık unutturmayacağız :72:

Son düzenleme:
Kızlar epey muhabbet dönmüş geçmiş sayfaları okumayı cuma gününe bırakıyorum yarın da bi ara girebilirm belki bi lmiyorum
AKşam çekimim vardı
Yarın da çekimim var yorgunluktan ölüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu arada sevgilimle konuştuk epey çalıştırıyorlarmış bizimkileri

Bende yatıyorum kızlar
sabah biraz erken uyanmam lazım :31:
hepinize iyi geceler :54::54:

dipnot : ben yokken fazla kaynatmayın :27: sabah okuması zor oluyor :27:

evet canım ya resmen çok daha iyi anladım onu ne kadar çok sevdiğimi, onsuz hayatın çok anlamsız olduğunu ve ömrümü onunla geçirmek istediğimi ama bu kadar ayrılık yetti bana cidden 5 aya hiç gerek yok :19:

bencede en önemlisi ömrümüzü onlarla geçirmek istediğimize birkez daha karar vermemiz. hepsine acemilik yeter diyip yollasınlar 5 ay yada 15 ay tutuyolar orda aldılar eğitimlerini tamam gelsinler artık ;)

inciçiçeği yeniden heyecanlanabiliyosak ne mutlu bizlere. zaten sağlam ilişkisi olmayan ben bekleyemem diyip çoktan bitirirdi biz sabırla bekliyoruz işte. dua edin kızlar denizcilere iyi yerler çıksın :)

Günaydın kizlarrrrr:) acayip heyecanlı bir gün :) su an yoldayiz istanbul dan Kastamonu ya gitmek üzere hazırlandık annem babam gorumcem diğer annem :) babam kullanırken uyuyalım dedik azcik ama beni uyku fln tutmuyo gecden beri... Bgn birliğe gidip tören oncesi de gorebilicez sanırım ,,, zamanında yetişirsek tabii... Henüz istanbul il sınırları içindeyiz... Değişik duygular içindeyim :)

Günaydın kizlarrrrr:) acayip heyecanlı bir gün :) su an yoldayiz istanbul dan Kastamonu ya gitmek üzere hazırlandık annem babam gorumcem diğer annem :) babam kullanırken uyuyalım dedik azcik ama beni uyku fln tutmuyo gecden beri... Bgn birliğe gidip tören oncesi de gorebilicez sanırım ,,, zamanında yetişirsek tabii... Henüz istanbul il sınırları içindeyiz... Değişik duygular içindeyim :)

iyi yolculuklar canım. Hiç tutar mı uyku yaa ne güzel saatler sonra görme heyecanı sarmıştı günlerdir e şimdi böyle olman gayet doğal. Dilerim çok iyi vakit geçirir hasret giderirsin. Biz gidemiyoruz bari gidenler tadını çıkartsın =(

Günaydınn kızlarrr :3: az önce sevgilimm aradı ankaradan meslekçileri seçmeye birileri gelmişş aşçıları seçen komutan formda çok iyi derece seçtirmiş yemek anlattırmış falann sonra da seçebilrsem seni özel aşçım seçicem söz demişş olmazsa da bi orduevine aşçı olarak gitcekkk çokk mutluyumm yaa :62::62:

iyi yolculuklar canım umarım bi an önce kavuşursunuz :nazar:

Back
X