- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlarr askerliğin tek iyi yönü bu oldu galiba hepimizin ilişkisine renk geldi, ilk günki gibi heyeacanlanmaya başladık ve birbirimizi nekadar çok sevip hayatımızdaki yerlerinin önemini anladık.
törene gidemediğim için nezaman görüşeceğimiz belli değil ve ben sürekli ogünü hayal ediyorum ne giyicem ne diycem nasıl geçicek diye.biran önce cuma olsun da bizde usta yerlerini öğrenelim artıkkkkkk
evet canım renklendi özlem arttı
önceden ayrı yerlerdeydik ama 1.5 senedr hep beraberdik yanyanayken pek anlamıyorsun ama sanki daha bi çok seviyorum şimdi
heycanla telefonn başnda bekliyorum o aramadan bişey yapasım gelmiyor
ayy çok değişik bişey yaa
inşallah hayırlı yerler çıkar sizede bian önce görrsün sevdiğini
naber kızlar gece gece kaynatıyorsunuz yine
napalım canım dertleşiyoruz
ben gece onnla konşmadan uyumaya hala alışamadım gözlerim acıyana kadar net başında geziniyorum iyiki bura var
oo saat 1i geçmiş ben yatmaya gidiyorum artık kızlar hadi herkese iyi gecelerrr
evet canım ya resmen çok daha iyi anladım onu ne kadar çok sevdiğimi, onsuz hayatın çok anlamsız olduğunu ve ömrümü onunla geçirmek istediğimi ama bu kadar ayrılık yetti bana cidden 5 aya hiç gerek yok
evet canım renklendi özlem arttı
önceden ayrı yerlerdeydik ama 1.5 senedr hep beraberdik yanyanayken pek anlamıyorsun ama sanki daha bi çok seviyorum şimdi
heycanla telefonn başnda bekliyorum o aramadan bişey yapasım gelmiyor
ayy çok değişik bişey yaa
inşallah hayırlı yerler çıkar sizede bian önce görrsün sevdiğini
Günaydın kizlarrrrr:) acayip heyecanlı bir gün :) su an yoldayiz istanbul dan Kastamonu ya gitmek üzere hazırlandık annem babam gorumcem diğer annem :) babam kullanırken uyuyalım dedik azcik ama beni uyku fln tutmuyo gecden beri... Bgn birliğe gidip tören oncesi de gorebilicez sanırım ,,, zamanında yetişirsek tabii... Henüz istanbul il sınırları içindeyiz... Değişik duygular içindeyim :)
Günaydın kizlarrrrr:) acayip heyecanlı bir gün :) su an yoldayiz istanbul dan Kastamonu ya gitmek üzere hazırlandık annem babam gorumcem diğer annem :) babam kullanırken uyuyalım dedik azcik ama beni uyku fln tutmuyo gecden beri... Bgn birliğe gidip tören oncesi de gorebilicez sanırım ,,, zamanında yetişirsek tabii... Henüz istanbul il sınırları içindeyiz... Değişik duygular içindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?