347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hmf722 canım nişanlımla konştum şimdi senn nişanlın değilmiş konştuğu konya mezunuymuş oda uzun dönemmiş

Kizlarrrr usta birlik Kocaeli kartepe :)) kurtuldular iskenderundan cok sukur yakinimiza geldiler istanbula 1bucuk saat olleyyyy

anammm kartepe de denizci birliği mi varmış ya :) ohhh kurban bayramına yer ayırt hemen greenpark kartepeden kayak yaparsınız beraber :)

bugün 4 kez aradı beni deli sevgilim
eğitim yapmıyorlarmış bugün bol bol aradı
çok heyecanlıyız artık bi an önce gelsin
haftaya geliyor yaa geliyor
bende izmire karşılamaya gidicem

Kizlarrrr usta birlik Kocaeli kartepe :)) kurtuldular iskenderundan cok sukur yakinimiza geldiler istanbula 1bucuk saat olleyyyy

seninki de yakınına düştü desene
kızlar ya o kadar stres falan yaptık ama hepsi iyi yere geldi çok sevindim

bugün 4 kez aradı beni deli sevgilim
eğitim yapmıyorlarmış bugün bol bol aradı
çok heyecanlıyız artık bi an önce gelsin
haftaya geliyor yaa geliyor
bende izmire karşılamaya gidicem

benimkide 3 kere aradı ya sankı yarın gelicekmiş gibi geldi ona
çok sıra var diyo diyo tekrar arıyo

kızlar benim askerim kendi cep telefonundan aradı ben az önece i geri vermişler telefonları uzun zaman sonra telefonda hayatım yazısını görünce çook mutlu oldumm, zira uzun zamandır 312 telefon kodunda yaşıyodum bu mutluluğu,mamak yemin törenine gidenler muhtemelen benim askerimi görürsünüz çünkü gelen ailelerin kaydını alıp tören günü nerde oturcaklarını falan gösteriyomuş kıyamam ya canım benim, ne iş olsa yapıyor oralarda.

aaaa a nasıl yani kendi telfonu canım? serbest mi yani? Bugun 3 kez konuştum ama öyle bişeden bahsetmedi ayyy senin adına sevindim tatlım konuşmana

çok sevindim senin adına canım seninkinin telefonu askeriye de miydi nasıl vermişler geri? acaba bizimkileri de verirlermi haftaya gerçi bi arkadaşına bıraktı o telefonunu içeri girmeden önce ararlarsa getirir heralde.

offf... kimi sevdiğiyle aynı havayı soluyor kimi yolda kimi yola çıkıyor kimi ise benim gibi uzakta kk'den medet umuyor =((
Canım Acıyor..!

canım bugün almışlar kısa dönemse eğer seninkide yarın törenden sonra yetişmez diye verdiler heralde diyor dağılcaklar ya yarn.benimki oraya teslime etmişti girerken bugün aldı işte yarın 1 yada 2 gibi bitermiş zaten herşey.

offf... kimi sevdiğiyle aynı havayı soluyor kimi yolda kimi yola çıkıyor kimi ise benim gibi uzakta kk'den medet umuyor =((
Canım Acıyor..!

canım üzülme ya bak biz gün sayarkende sen görüşceksin sevdiğinle ozaman da biz sana imrenicez sevdiğinle aynı havayı soluduğun için ve aynı zamanda senın için mutlu olucaz, böyle böyle geçecek bu günler sıkma canını lütfen bu arada bu kk ne anlamadım canım ya?

bende gece 1 de yolcuyum inşallah. bizimkilerin töreni kaçta başlarsa. ben çok heyecanlıyım. gözüm de görmez nasıl göreceksem o kalabalıkta.

bizde 4.30 gibi çıkıcaz yola inşallah. nişanlım bizim tören 11 de bizden önce kısa dönemlerin var dedi ama pek anlamadım. malum telefonlar baya hışırdıyor

bizde 4.30 gibi çıkıcaz yola inşallah. nişanlım bizim tören 11 de bizden önce kısa dönemlerin var dedi ama pek anlamadım. malum telefonlar baya hışırdıyor

bizim kide 9-10 gibi olur o zaman. yaa erken olur inşallah. ben tek başıma gidiyorum. içeriye de almıyorlrmış nizamiyede bekletirler dedi. sıkılırım yaa hadi hayırlısı.çabucak görürüm inşallah

bizim kide 9-10 gibi olur o zaman. yaa erken olur inşallah. ben tek başıma gidiyorum. içeriye de almıyorlrmış nizamiyede bekletirler dedi. sıkılırım yaa hadi hayırlısı.çabucak görürüm inşallah

öyle olur heralde
çabuk bitiyormuş zaten hemen görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…