- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
DENİZCİ KIZLARRR : ilk yer bildirimi bende gelsin usta birliği: ÇANAKKALE
Kizlarrrr usta birlik Kocaeli kartepe :)) kurtuldular iskenderundan cok sukur yakinimiza geldiler istanbula 1bucuk saat olleyyyy
Kizlarrrr usta birlik Kocaeli kartepe :)) kurtuldular iskenderundan cok sukur yakinimiza geldiler istanbula 1bucuk saat olleyyyy
bugün 4 kez aradı beni deli sevgilim
eğitim yapmıyorlarmış bugün bol bol aradı
çok heyecanlıyız artık bi an önce gelsin
haftaya geliyor yaa geliyor
bende izmire karşılamaya gidicem
kızlar benim askerim kendi cep telefonundan aradı ben az önece i geri vermişler telefonları uzun zaman sonra telefonda hayatım yazısını görünce çook mutlu oldumm, zira uzun zamandır 312 telefon kodunda yaşıyodum bu mutluluğu,mamak yemin törenine gidenler muhtemelen benim askerimi görürsünüz çünkü gelen ailelerin kaydını alıp tören günü nerde oturcaklarını falan gösteriyomuş kıyamam ya canım benim, ne iş olsa yapıyor oralarda.
kızlar benim askerim kendi cep telefonundan aradı ben az önece i geri vermişler telefonları uzun zaman sonra telefonda hayatım yazısını görünce çook mutlu oldumm, zira uzun zamandır 312 telefon kodunda yaşıyodum bu mutluluğu,mamak yemin törenine gidenler muhtemelen benim askerimi görürsünüz çünkü gelen ailelerin kaydını alıp tören günü nerde oturcaklarını falan gösteriyomuş kıyamam ya canım benim, ne iş olsa yapıyor oralarda.
hmf722 canım nişanlımla konştum şimdi senn nişanlın değilmiş konştuğu konya mezunuymuş oda uzun dönemmiş
evet canım bende konuştum o da dedi ben değilim. görüşmedim diye. demek ki 2 mizden başkası da varmış :)
çok sevindim senin adına canım seninkinin telefonu askeriye de miydi nasıl vermişler geri? acaba bizimkileri de verirlermi haftaya gerçi bi arkadaşına bıraktı o telefonunu içeri girmeden önce ararlarsa getirir heralde.
offf... kimi sevdiğiyle aynı havayı soluyor kimi yolda kimi yola çıkıyor kimi ise benim gibi uzakta kk'den medet umuyor =((
Canım Acıyor..!
kızların çoğu yola çıktı heralde kimsecikler yok
bende gece 1 de yolcuyum inşallah. bizimkilerin töreni kaçta başlarsa. ben çok heyecanlıyım. gözüm de görmez nasıl göreceksem o kalabalıkta.
bizde 4.30 gibi çıkıcaz yola inşallah. nişanlım bizim tören 11 de bizden önce kısa dönemlerin var dedi ama pek anlamadım. malum telefonlar baya hışırdıyor
bizim kide 9-10 gibi olur o zaman. yaa erken olur inşallah. ben tek başıma gidiyorum. içeriye de almıyorlrmış nizamiyede bekletirler dedi. sıkılırım yaa hadi hayırlısı.çabucak görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?