yemin törenine gidemeyenlerden olarak çok kötyüm bu gece dokunsanız ağlıcam
Aaa canım moral bozmak yok.Olsun gidemediysen gidemedin..Olsun.Gün gelicek yanından ayrılmayacaksın.Geçicek.Üzülme hadii.:13:
yemin törenine gidemeyenlerden olarak çok kötyüm bu gece dokunsanız ağlıcam
üzülme canım sende başka zaman ziyaretine gidersin
inş canım( off içim çok sıkılıyo bu akşammmm
benmde canm sıkıldı bugün biraz. galiba bende nişanlımı anca 1-2 saat görebilicem iznde memleketine gitmek istiyo bana sende gel dedi benmkiler pek göndercek gibi değil oda bize gelmicek galiba bakalım yarın nolucak
memleketi neresi
onun afyon, benm izmir
orta yolu nasıl bulucaz bakalım
anladım canım olsun yinede sen geçirebildiğin zamanları dolu dolu geçirmeye bak. bende telefonu onda olcak diye tek tesellim:)
öyle canım napalım
sende ne güzel bol bol konuşursun mesajlaşırsın. telefnda konşmak bile özlenio valla
didişmeyi trip yapmayı bile çok özledimm:)
hoşçakalım arkadaşlar ben gider. gözümden uyku akıyor. inşallah yolda uyuyabilirim. yoksa çok şişiyorum
anammm kartepe de denizci birliği mi varmış ya :) ohhh kurban bayramına yer ayırt hemen greenpark kartepeden kayak yaparsınız beraber :)
seninki de yakınına düştü desene
kızlar ya o kadar stres falan yaptık ama hepsi iyi yere geldi çok sevindim
kızlar sonunda dualarımız kabul oldu 3üde iyi yerlere düştüler. umarım gidicekleri yerler çok disiplinli olmaz rahat geçirirler geriye kalan 4ayı.
buarada kartepede denizcilik nealaka ben de anlamadım varmış demekki ordada yerleri. ay teslim etmeye de götüremicem artık ailesinden kardeşinden alırım haberleri nasıl biryermiş diye. haftasonları kartepede kayak iyi fikir cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?