347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hadi gözün aydın canım rahat uyursun bu gecede
Buraya ne zaman yazsak arıyolar zaten
bende yazıyim arar belki. Bu akşam aramadı hiç arar inşallah

bu akşam konuşamadık ve ben çok özledim bari sesini duysaydım da uyusaydım sabah arasın çok kızıcam tabi kıyabilirsem(((

eylüll , kastamonnu di mi senin de? oradayken, ki bizzat gördüm nerelerde konuştuklarını :) arayamıyorlar çok çok fazla, bir çok tel çalışmıyormuş çnkü,, ben eve vardığımı haber vermek için aradım ama açmadılar, sonra da sürekli meşguldü,, benim eşim de 1 gün arayla arayabiliyor, çok çok takma kafana, fırsat buldğu an arar eminimm..

bu akşam konuşamadık ve ben çok özledim bari sesini duysaydım da uyusaydım sabah arasın çok kızıcam tabi kıyabilirsem(((

bence sesini duyunca kıyamazsın
eminim aramamak için geçerli bi sebebi vardır. zaten kuzularımız orda ne zor şartlarda arıyolar kızmayalım onlara

Hadi gözün aydın canım rahat uyursun bu gecede
Buraya ne zaman yazsak arıyolar zaten
bende yazıyim arar belki. Bu akşam aramadı hiç arar inşallah

aradığnı yazdım cevapladım 2. ye aradı şaşırdım bende uyumayı düşünüyordum tam hiç beklemiyordum canım inan burayada umutsuz şekilde yazdım ne zaman yazsam oluyor demekki artık canıma tak etmişti

inşalllah arar seninkide hemen

kızma canım elinde olsa aramazmı hiç kesin geçerli bi nedeni vardır arayamamasının. yoksa ararlar onlar bizi hep gerçi benimki aradı da noldu dışardaydım bi türlü duyamadım sesini

Ne çabuk geçti iki gün ben eşime doyamamıştım. Şu zaman birlikteyken geçmekte gösterdiği performansı ayrıyken de gösterse ya

Herkesi Allah kavuştursun...

Uyumuştur artık büyük ihtimal aramaz bu gecede sesini duymadan uyicam

ayy kızlar aradı az önce aşkım
telefonları almamışlar daha yarın belli olucak bakalım dedi inşallah almazlar

evet nikita kastamonu acemi..çok saol cnm bana da öyle söylemişti kuzucum da işte her akşam arardı bugün bi tuhaf oldum buarada iyiki böyle bi sayfa var yalnız olmadığımı hissettirdi bana Allah hepimizin, kuzularımızın yardımcısı olsun..

sonra nereye gidicek?
her akşm arıyorsa dua et yine :) şimdi zordur onlara herkes ayrıldı ailesinden tekrar döndüler oraya.. zor geliodur..
evet hepimiz aynı zorlukları yaşıyoruz, çevrede çoğu kişi geçerr amaann diyo sinir oluyorum,, buradaki tüm kızçeler anlıyo birbirlerini stres atıyoruz, zaman geçiricez hep beraber inş burada..

kızlarr, ben yatıyorum bu gece.. uyuyabilir miyim bilmiyorum ama , dinleniyim birz.. aşkımla uyumaya yeniden alışmışken koca evde bi başıma çok sinir bozuucu.. kitap okurken dalarım belki,,
herkese iyi geceler rüyanızda sevgiililerinizii onunla beraber geçirdiğiniz ve geçireceğiniz günleri görünn
amin :)
tatlı rüyalarrr

herkes konuşmuş sevdicekleriyle
benimki de bugün 2 defa aradı 45 dakikaya yakın konuştuk uzun uzun sohbet ettik
yanmış ensesi çok ama dudakları çatlamamış burada deli gibi nem var ne çatlıcak dudaklarım dedi
hafta geliyor ya hep onunla ilgili konuştuk. hava alanında bana pankart aç diyor deli çocuk ama benimde öyle planım vardı zaten
dışarı çıkınca ilk işim adana da kebap yemek dedi
bir de geçen benimle konuşurken telefonda yan telefonda uzun dönem biri varmış sevgilisiyle konuşuyormuş az kaldı bak 352 gün demiş benimki çocuğa üzülmüş yani
içim acıdı dedi biz halimize şükretmeliyiz benim askerlik biticek daha o asker olmaya devam edicek dedi

kızlar benim sevgilimde msj atıyor sürekli telefonunu almamışlar rahat olucak gibi dedi inş almazlar ya o kadar mutlu oldumki teslim olurken konuşamamıştık çok üzülmüştüm yarın kaçta arıcak kimbilir diye ama bi baktım msj atıyor falan :))

Iğdıra gidecek şimdi beşinci bölükte seninki kaçıncı bölükte? bi öğlen arar bi akşam arar bazı günler de sabah 10 gibi de arar bana sorsalar hiç aramıyo ama:)) gerçekten çevredekiler bizi hiç anlamıyo ben de sinir oluyorum sayılı günler umarım çabuk geçer de kavuşuruz sevdiklerimize..

tatlı rüyalar canımm inşallah görürüz hepimiz rüyamızda onları

off benimki bugün bikerecik aradı onda da ben dışardaydım dediği hiçbişeyi duyamadım o da yüksek sesle konuşamam dedi kapamak zorunda kaldık bundan sonra evden dışarı çıkmıcam ya çok moralim bozuldu bizde törenden sonra kebapla künefe yicez o sıcakta nasıl olcak bilmiyorum
evet galiba şükretmemiz lazım uzun dönem olmadıklarına ama yinede insanın içinden hiç gelmiyo

içimde acayip heyecan var 5 gün sonra sadece 5 gün

oooohhhhh miss inşallah benimki de öyle olur da bari çatır çatır mesajlaşırız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…